טופיק.

Moondust

New member
טופיק. ../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

לעולם אל תגידו לרייסטלין שקרמון יותר שווה ממנו. לעולם אל תגעו בסהר-פז כשמי-נהר לידה. לעולם אל תכריחו את תניס לבחור שוב בין קיטיארה ללאורנה. לעולם אל תזכירו לסהר-פז ממלחמת הנשמות שכל החברים שלה מתים. לעולם אל תגידו לג'ררד משהו על הפנים המדהימות שלו. לעולם אל תצאו עם חלמיש לשיט תענוגות. לעולם אל תנעלו את עצמכם בחדר יחד עם קנדר. משועמם. לעולם אל תגרמו לפיזבן לנסות להטיל כדור אש. לעולם אל תזכירו לרייסטלין את ימי בית הספר. לעולם אל תבטאו את המילה "ארנבים" ליד רייסטלין. נגמר לי. תורכם.

nedisrael

New member
טוב

לעולם אל תגידו: לגדיל, הנה דרקון אבל צריך לברוח. לגדיל לומר את האמת. לרייסטלין שקריסניה כוסית. לקרמון שאחיו סתם מניאק. לעולם אל תגידו לקרמון מילים מסובכות. לעולם אל תגידו לקרמון, זה המשקה האחרון שלך היום. לעולם אל תגידו לטיקה, הנה דרגונים מאחורייך! לעולם אל תגידו לסער, "בוא נברח!!" אין לי עוד, אבל יש לי רעיון לטופיק חדש..

Ophel McNeil

New member
../images/Emo117.gif

לא הבנתי את הדיחה עם הארנבים ורייסטלין....
ומשום מה אני מאבדת את חוש ההומור המופרע שלי כשזה קשור לרומח הדרקון. אני לא בטוהח למה. אולי כי לא קראתי את הספר מכיתה ז'. ><

Moondust

New member
Look Raist, bunnies! ../images/Emo41.gif

כשרייסטלין היה מתעורר בלילה מסיוט, קרמון היה עושה לו צלליות של ארנבים על הקיר. צמח מזה שיגעון שלם, בעיקר ברייסטלנד (שלא נסגר, למרבה האושר), שם צמחה קונספירציה שלמה על זה. כולם מוזמנים לקרוא את הקונספירציה, ממש כאן.

קורע

נראה לי שהם אלו שרוצים לשטוף לנו את המוח... עם כל המילים הצבעוניות האלו, והעיצוב המוזר... *עם קול של זומבי* "kill the bunnies! stop them, stop them all...."

FiRePOweR

New member
ומה אם

שאף אחד ואני חוזר שאף אחד לא יגיד ל jean rabe שהיא יודעת לכתוב ! . ושאף אחד לא יגיד ל wizard שאין להם חורים בעלילה , סתירות וכול מיני שטויות אחרות .

Palass

New member
לא רק זה...

אם אני לא טועה היה מקרה שרייסטלין כמעט צחק עם (או על) קרמון כשקרמון חשב שהוא רואה גובלינים וזה היה ארנבים... אולי לזה התכוון המשורר?

KagomeSama

New member
תוספת קטנה ^-^

לעולם אל תקראו ללאורנה בלונדה טיפשה לעולם אל תשאלו את רייסטלין אם הוא גבר או אישה לעולם אל תצאו עם גדיל לקניות לעולם אל תתנו לקרמון ספר ותבקשו ממנו להקריא לכם לעולם אל תפקפקו בטוהר וכנות הכנסיה ליד קריסניה לעולם אל תבקשו מגנומים (או איך שלא תרצו לקרוא להם) להראות לכם את ההמצאה האחרונה שלהם לעולם אל תבקשו מבופו להראות לכם קסם. (*מוציאה לטאה מיובשת* קסם טוב!)

למעלה