טופיק.

Ophel McNeil

New member
טופיק. ../images/Emo108.gif

יא, פורום מת! אוקי, טופיק חדש - מה לדעתכם הכי היה גרוע בסדרה? למה הייתם מעניקים את פרס פטל-הזהב (ראזי) במכושפות? המשחק הנוראי של הסדרה - השחקנית של ג´ני ב2X01 (כנראה מהתרגשות, כי אחרי זה היא השתפרה), בריאן קראוז בסוף 2X08 (די לבכות!), רוז ואילסיה 4X04 - וכל מילה נוספת מיותרת. האיפור הנוראי ביותר בעולם - ללא ספק, השד מ2X04. השד ההוא שצריך נשמות טהורות (פיבי?!) במועדון של פייפר, שנראה כמו מפגש של הטורף, והחייזר מהנוסע השמיני. איכס טהור. האפקט הנוראי ביותר - ללא ספק, ההעלמות באש של המקור. הייתה להם כזאת היעלמות מצוינת בעונה הראשונה, אז למה הם הפכו את האש לכתומה, למה?! וגם לא מתתי על העין השלישית מ1X08. התסריט שהיה צריך להיגנז - 3X19. ללא ספק, טלנובלה ארורה. 3X20 ניצל מהפרס רק בגלל הכוח החדש של פייפר, ולדעתי גם 3X10 ו3X16 היו צריכים לזכות בראזי מיוחד (ולו רק בגלל הקומיק ריליף האיום!) הדמות שהייתה צריכה להיעלם, וממזמן - נו. באמת! המנהג המגונה של הסדרה - להחליף לפיבי ופרו גברים כל פרק. בעיקר כשהגברים כאלה חמודים!! (מצד שני, ראינו מה קרי כשלפיבי לא החליפו את הגבר יותר מדי זמן
). המוות שלא היה צריך להתרחש - דווקא אנדי ופרו היו צריכים למות, למען התקדמות העלילה כפי שהיא, אבל לדעתי המוות של נטלי היה חבל. כזאת דמות קורעת!
כל כך חבל שהיא מתה, לדעתי היו צריכים לתת לה מעמד כמו של דריל - הופעות אורח. והרבה. רק בשביל פייפר.
ועוד ראזי קטן ואחרון על פוטנציאל לא משומש לתסריטאים - מלינדה וורן. כזאת מכשפה מדהימה, כזאת דמות מרתקת, למה לא הביאו אותה שוב?! (סם: "בטח שאנן רבה גם איתה.") מה דעתכם?!

Phoebe again

New member
קיי... ../images/Emo123.gif

המשחק הנוראי של הסדרה- ליאו ב3X22, אם בוכים, אז לפחות שייראה כמו בכי. וקול ב4X10, כזה משחק נוראי לא ראיתי בחיי... האיפור הנוראי ביותר בעולם- אממ... אין לי מושג... האפקט הנוראי ביותר-אני אסכים עם אופל בקטע הזה... הפעלול הנוראי ביותר בסדרה (וכן אני מודעת לעובדה שאני הוספתי את הסעיף הזה, מה יש, אסור?)- קול שעף אחורה כשפייפר פוצצה את הדלת ההיא ב4X03, ראו כל כך שזה בובה שזה היה שקוף! ובקליפ של 4X23 אפשר לראות את זה אפילו עוד יותר בבירור! התסריט שהיה צריך להיגנז-באמת שאין לי כזה... הדמות שהייתה צריכה להעלם ומזמן-דריל. (אופל
) המנהג המגונה של הסדרה-לחזור על עצמם באותה מתכונת (ראה פיבי וקול ספוילירים עונה חמש). המוות שלא היה צריך להתרחש-אוי, בחייכם, זה קל מידי. מי שלא ניחש לבדו, שיפנה אליי. על פוטניצאל לא משומש-המשפחה של קול.

SaberTooth

New member
מה יש לך נגד דריל../images/Emo35.gif

אני אוהב את דריל. גם לו יש פוטנצייל לא משומש. אולי בסוף יתגלה שהוא מכשף, או שד, או אור לבן כמו ליאו ה"שיפוצניק"

Phoebe again

New member
כלום. פשוט התפקיד שלו חסר משמעות.

הוא שם רק כשהבנות צריכות עזרה משטרתית, וזה לפעמים במילא רק נעשה בטלפון. ואם הייתי מקבלת שקל על כל פעם שהייתי שואלת את השאלה הזאת לגבי קול-הייתי כל כך עשירה
...

Ophel McNeil

New member
דריל נהדר.

לדעתי מדובר בדמות מצחיקה, שנונה, נהדרת, שכל כך, כל כך, כל כך חבל שיש לה מעט זמן מסך יחסית. שיפתחו את הדמות שלה, ומיד!

Charmed Gal

New member
דעתי...

המשחק הנוראי של הסדרה - ליאו ב 3-22. האיפור הנוראי ביותר - לא זוכר. האפקט הנוראי ביותר- הבריקם של הרוח הזה מעונה 2. התסריט שהיה צריך להיגנז- אין כזה דבר לא משנה כמה הפרק מעצבן זה פרק של מכושפות!!! הדמות שהייתה צריכה להעלם ומזמן- דריל שילך כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המנהג המגונה של הסדרה- כל הקטע של פיבי וקול. פוטניצאל לא משומש- מלינדה, גם הגדולה וגם הבת של ליאו ופייפר, שתיהן היו מוסיפות הרבה לסדרה!
המוות שלא היה צריך להתרחש- הסיר. הדמות הכי טובה שיש אחרי האחיות!!! אני מתגעגע אליה, אבל לא נורא יש לי את הפרקים איתה!

Ophel McNeil

New member
צודק, איך שחכתי אותה,

הסיר שולתת!!1 והכי חשוב - היא מתייחסת לקול בדיוק בדיוק כמוני (או לפחות כמו שהייתי מתייחסת אליו אם הייתי פוגשת אותו, ומסיבה בלתי ברורה לא יכולה לרצוח אותו). היא כל כך מזלזלת בו.... אוי, אני חולה עליה!

SaberTooth

New member
אוקיי... הנה ה"פרסים" שלי.

המשחק הנוראי של הסדרה - השד אברקסס מפרק 201. עיצבן אותי כל כך השד הזה. האיפור הנוראי ביותר - ג´רמי מפרק 201. האפקט הנוראי ביותר - אפקט החשמל המוזר שבו נעלמים השומרים מפרק 301. התסריט שהיה צריך להיגנז - התסריט של פרק 201. פרק איום ונורא
הדמות שייתה צריכה להיעלם, ומזמן - קול, הוא לא היה צריך להיכנס לסידרה בכלל. המנהג המגונה של הסדרה - הנטיה של הסדרה להרס עצמי. קודם שאנון ואחר כך קול... המוות שלא היה צריך להתרחש - המוות של אנדי. לא היו צריכים להרוג אותו
למי אכפת עם שאנון לא מסתדרת איתו. הרי היא עזבה את הסדרה בכל מקרה
אולי עכשיו יחזירו אותו לחיים, או יביאו את האח התאום האובד שלו. על פוטנציאל לא משומש - כאן יש תיקו. 1. נטלי, היא הייתה כזו דמות קורעת, חבל שהרגו אותה. 2. מלינדה וויט מפרק 202, היו לה רק שלוש-ארבע שורות ושלוש דקות על המסך, חבל

Phoebe again

New member
אני יודעת שזה ממש לא קשור, אבל

אני מבקשת ממכם בכל לשון של בקשה, לנסות לא לרדת על קול במשך יומיים עלובים.

Phoebe again

New member
כי ביום רביעי יעל לנסוע לארה"ב,

ויעל לרצות יומיים אחרונים להיות טובים, זה בקשה גדולה מידי בשביל יעל לבקש?

SaberTooth

New member
שככתי משהו...

בסעיף על פוטנציאל לא משומש - יש עוד דמות: דריל, בהחלט דמות בעלת פוטנצייל לא משומש. או שיעשו איתו משהו או שיהרגו אותו כבר, הוא כל הזמן נתקע באמצע

HuGo Hell

New member
הרוב אני מסכים איתך 100%

יותר נכון בהכול ~המשחק הנוראי בסידרה~ ללא ספק הבכי של בריאן קראוז. וג´יני באמת ב2x01 היית יותר מידי התרגשות בהתחלה. >.< ~האיפור הנוראי ביותר בעולם~ יש את אנברקסס, אממממ.. וזהו?!
~האפקט הנוראי ביותר~ אמממממ.. אהההההה.. אוו.. אני גם מסכים איתך בזה.^^ ~התסריט שהיה צריך להיגנז~ מסכים.
~הדמות שהיית צריכה להעלם, ממזמן~ |מסכים
~המנהג המכונה של הסידרה~ ** אין!
~המוות שלא היה צריך להתרחש~ המוות של פרו, המוות של *חושב* נטלי, והמוות של?.... אמממ.. שזהו ^^ ~מה שהיה צריך להתרחש ממזמן!!~ שקול ימות ויעלם מהסידרה לנצח נצחי, ושפיבי תחזור לעצמה ^^ ~פוטנציאל לא משומש~ מסכים
5 למטה |אופל את מודעת לספוילר הזה| היו כן צריכים להחזיר את ליטל מלינדה ושלא יהיה בן ><,!!! סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף|End|

HuGo Hell

New member
ושכחתי להוסיף...

במשחק הנוראי - את 404!! רוז ואליסה משחק הכי רגוע בחיים..

Woogyman

New member
כמה הערות...

קודם כל, המוות של פרו כן היה צריך להתרחש לדעתי. נכון שמוות זה אף פעם לא כיף, אבל זה לא אומר שישר צריך להגיד שכל מוות לא צריך להתקיים. המוות של פרו יותר תרם מאשר הזיק לסדרה. האיפור של אבראקסס (לא אנברקסס, בפעם המאה) לא היה כל כך נורא. נראה דווקא אמיתי. אז מה אם השד היה מכוער בטירוף? זה כל העניין. זה עדיין נראה אמיתי.

Woogyman

New member
הפרסים שלי -

הלבוש הנוראי - פרו ב"עיר הלבבות השבורים" בעונה השניה. לקחה שטיח בסגנון אינדיאני ושמה על עצמה, בידח עם קוקיות מזוויעות. השיער הנורא - פייפר ופרו ב201. פיבי הייתה עוד נחמדה שם. האפקט הנוראי - ההיעלמות באש כמובן, אבל רק בתחילת העונה (עד אחרי פרק 13). אחר כך זה הסתדר ובפרק 20 זה היה מדהים. הגימיק הנורא ביותר - האחיות נלחמות במתאגרפים ההם. לא מציאותי, לא קשור וסתם מעצבן. ניסו ליצור שם רייטינג בכוח.

למעלה