טופיק ^-^

HuGo Hell

New member
טופיק ^-^../images/Emo1.gif

(אמר הילד שלא יודע כלום על אלן ריקמן @_@) *חושב על טופיק* שירשור חידות על אלן ריקמן ^^ אין לי חידות עליו, כי אני לא יודע כלום עליו, אבל אני בטוח שלכם יש ^^ אני אנסה לחוד חידה טובה - החידה: כמה פעמיים היה נשוי אלן ריקמן? (אין לי מושג ^^;;) מי שעונה נכון שם חידה אחרת. וכן הלאה. עונים נכון > חידה לא כמה חידות בבאת אחת.

Penny s

New member
היי הוגו, טופיק מצויין ../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

בדיוק רציתי לדבר אתכם על זה: נכון אמרנו שאלן גר עם מישהי כבר 30 ומשהו שנה והם *לא* נשואים. אז בדיוק ראיתי עם חברות פעם ראשונה בצורה נורמלית את Dark Harbour ו..אממ.יש פה ספויילר, אז כל מי שלא ראתה את הסרט - קודם כל - השפילי מבט בבושה ורוצי לראות! דבר שני יגיע אחרי האזהרה:
נכון הסיום מפתיע?? אני לא ציפיתי לזה.. זאת אומרת, חברה שלי, שראתה את הסרט כמה פעמים [במקרה, והיא אפילו לא מעריצה של ריקמן] אמרה שצריך לשים לב לכל מיני רמזים לאורך הסרט, אבל הייתי עסוקה בלשטוף את העיניים בגופו החסון והמזמין של אלן, כך שלא ממש שמתי לב.. בכל אופן, זה סרט שחייבים לראות יותר מפעם אחת בשביל לשים לב להכל.. חברה שלי, שעדיין לא ראתה את האור ולא מעריצה את ריקמן [אבל אני עובדת על זה..] החליטה שאלן שלנו הוא הומו! לא פחות ולא יותר.. כי אמרתי לה את מה שגילתן לי פה - שאלן גר עם מישהי והוא לא נשוי לה ובסרט הוא משחק כל כך טוב ונראה טבעי לגמרי [ברור! זה אלן.. הוא מקצוען!] והיא חיברה בלוגיקה קצת עקומה אחד ועוד אחד וקבעה שאלן שלנו הוא הומו... זה ברור שהוא לא. אבל יש כאן עוד מישהי שחשבה בכיוון?

Penny s

New member
והתשובה לחידה כמובן..../images/Emo15.gif

אלן לא נשוי.. אם לא לוקחים בחשבון נישואין וירטואליים לכמה מחברות הפורום..

PureBlood1

New member
עכשיו את אמורה לשים חידה מפרי

דמיונך (משום מה בראש שלי זה נשמע הרבה יותר טוב)...

Penny s

New member
אוקיי..הנה חידה ../images/Emo15.gif

אני אנושי, למרות שאני לא נראה כך. בכל זאת אני סקסי בטירוף [כאילו,דה..] הקריירה שלי בזבל, כרגע, אבל אם אני נשאר בצוות הישן - הכל יסתדר
מי אני?

PureBlood1

New member
אוי אני יודעת אני יודעת!!!!!!!!!!!!

אלכסנדר (דר´ לזרוס) מכיבוש הגלקסיה!!!!!!!

PureBlood1

New member
חידה........./images/Emo129.gif

שיחקתי באחד הסרטים היחידים שבהם לא נהרגתי בסופם.... הבעיה היחידה היא שאני כבר מת.....

Penny s

New member
איפ! ../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif

בהתחלה חשבתי שזה המטטרון, אבל הוא לא ממש מת, נכון? אז זה חייב להיות ג´יימי מTruly Madly Deeply
הממ.. אני אצטרך לחשוב על חידה קשה באמת.. אין לי..

PureBlood1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo129.gif נראה לי שאנחנו

עונות על החידות אחת של השנייה בלי לחכות לאנשים אחרים.... באמת צריך לגייס עוד אנשים למען הפורום.... לפחות ככה זה יהיה יותר מאתגר....

Penny s

New member
אנשים לא מעריכים אותו מספיק ../images/Emo15.gif

יש לך רעיונות לגיוס מאסיבי של כוחות חדשים לפורום?

מלאכית16

New member
עוד חידות!!!! ../images/Emo110.gif

גם אני רוצה לענות..... הינה חידה משלי- אני יודע הכל וכמעט תמיד נמצא בשליטה, חוץ מכשהממונים עלי יוצאים ל"טיול" ולא חוזרים. יש לי כוחות עליוניים, וכמובן שבזכות קולי הערב נבחרתי לתפקידי.... אהה...אל תצחקו עלי.....זה היה ניסיון עלוב לחידה....

Penny s

New member
הממ..זה קשה..מי זה יכול להיות?../images/Emo15.gif

אולי.. המטטרון, מתלונן על העדרותה של אלאניס האלה?
אוקיי, זה ממש קל: אני לא חי, אבל לא מת, הייתי חי, לו הייתי באמת, אומרים שאני די שתלטן, אבל על משהו אחד מסכימות כולן - הייתן שמחות לשיר איתי דואט. טוב, לא כל כך קל.. אבל תנסו

PureBlood1

New member
קל????????אין לי מושג........

.....אה, עדיין לא ראיתי את הצילו אני דג כי אני לא מצליחה להשיג את הגירסה באנגלית אבל אני יודעת שאלן שר שם.... אז... ג´ו???

Penny s

New member
לא היה כאל.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo15.gif

אבל צדקת!
אני לא חי, אבל לא מת,
דג מצוייר, הוא לא חי, אבל לא מת הייתי חי, לו הייתי באמת,
וול, הוא היה בעל חיים,לא? אומרים שאני די שתלטן,
דג פושי כזה
אבל על משהו אחד מסכימות כולן -
או לפחות כל בנות הפורום הייתן שמחות לשיר איתי דואט.
רמז לזה שהוא שר
אגב, מי שלא מצאה עדיין פרטנר לנישוק מחר בערב [כמוני
] ורוצה להעביר את הספירה לאחור עם חסרי חיים [כמוני
] מוזמנת להתחבר בחצות לנשיקה וירטואלית
אממ..למה יש לי הרגשה שאני אספור את הדקות לשנה החדשה לבד...?
איי איי איי..עצובים הם חייה של חסרת חיים

MeinAlan

New member
אהוי יש לי אותו שר

יש לי את זה בקובץ במחשב והוא שר נורא נחמד [קול ערב של בריטי ממוצע] בריטים לא מזייפים

מלאכית16

New member
אני אבוא, פני....../images/Emo110.gif

אלן דפק לי ברז... והחבר שלי גם כן.... תראי....זו לא אירניה....אישה עם 21 ואחת בעלים נשארת לבד בסילבסטר.... אני חושבת שאני אהיה פה לנשיקה וירטואלית......

Penny s

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

גם לך אלן דפק ברז?? קטעים
יופי! אז נוכל לספור את השניות האחרונות של השנה ביחד

למעלה