טופיק שכזה.

Charmed Gal

New member
טופיק שכזה. ../images/Emo3.gif

תגידו, אני תוהה, ופתחתי את אותו נושא בעוד פורום(או אפילו שניים
) שהמוזיקה בו דווקא שונה לגמרי, אבל אני תוהה... אתם נגיד הולכים ברחוב, יוצאים לריצה, נוסעים בתחבורה ציבורית. האמפי שלכם כזה שכל מי שמסביב שומע מה אתם שומעים. יש לכם בעיה עם זה שאתם שומעים קלי? אתם מסתירים את זה? מסתכלים עליכם מוזר וחושבים שאתם איזה פאקצה מפגרת? ובכלל, אכפת לכם מה אנשים חושבים עליכם בגלל המוזיקה שאתם שומעים? נגיד אני, לא יודע, לפעמים, ליד אנשים בגילי דווקא, קשה לי לשמוע קלי. כי יש סטיגמות על פופ וזה. או נגיד יש לי שיר מעברה הרחוק של בריטני שאני אוהב, כן, קורה, יש לה שיר או שניים סבירים, והם קופצים לי באמפי במקום ציבורי אני מיד מעביר ויש אנשים שנועצים בי מבט. ותמיד חשבתי שנגיד פופ כזה נחשב למוזיקה "פסולה" או משו בחברה שלנו בארץ ושנגיד אוונסנס זה אחלה. אבל בטירונות וגם בבסיס שלי חושבים שזה מוזר ושאני פריק. אז מה בעצם הישראלים שומעים חוץ מישראלי? וגם כן, בבסיס שלי חשבו שגם קולה לייב נגיד וכל מי ששם מוזר. רק מזרחי. חפרתי. כרגיל. תגיבו, אחרת אתעצבן.

Sqaure One

New member
זה תלוי..

יש לי בעיה, שאני אוהב לשמוע רק אם זה במקסימום ווליום. [פול מילה מגעילה]. אז כשאני באוטובוס, אני באמת מסנן קצת את מה שאני שומע, אבל לא את קלי, דווקא זמרות כמו בריטני [שאני כן מרבה לשמוע..חח..ואפילו את נינט משום מה אני לא אוהב שמקשיבים איתי...
]. אבל כשאני עושה הליכה [אני לא משודרג לריצה עדיין
] לא מזיז לי מה אנשים חושבים. כמה שיותר שירים קצביים עצבניים כאלו...
סינס וגון שירים מעולים להליכה אגב.

Sqaure One

New member
זה תלוי {באופן מסתבר}../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Charmed Gal

New member
תפסיק להיות דומה לי. ../images/Emo3.gif

גם אני אוהב לשמוע רק בפול(אני דווקא אוהב לומר את זה
) ווליום. גם אם זה כבר מוציא לי את האוזן, לא מסוגל אחרת. אבא מציק על זה. ]; ובריצות(אל תדאג, נשדרג אותך גם לשם
) אני שם זין. במילא מי מספיק לשמוע מה אני שומע בשבריר שניה שאני רץ לידו.

otollo

New member
../images/Emo180.gifכן, לפעמים כן ../images/Emo12.gif

למרות שאני מאוד מהסס להוציא את האייפוד שלי מהבית
, אני רואה בראש איך הוא נדרס ונהרס/נגנב באכזריות
. כל החברים שלי יודעים שאני אוהב את קלי, ואין להם בעיה עם זה, הם שומעים מוזיקה יותר מוזרה
.

Blue Aura

New member
אני כבר לא שומעת... ../images/Emo189.gif

את קלי ב-MP3 שלי רק אוונסנס וסטנד והאמת שאני מתגאה שאני שומעת את השירים האלו. וגם עם זה היה קלי זה היה המצב הזה, שיחשבו מה שהם רוצה, זה מה שאני אוהבת ואין להם מילה בעיניין לא בהבעות ולא בדיבורים וגם אם מישהו מסתכל עליי כאילו "מה את שומעת?!" אז אני פשוט אפנה את מבטי לעינייני כמו שהוא צריך לעשות.

adida12

New member
אממ...

אני לא יודעת.. יש לי חברות שאוהבות רוק וכזה.. ואז אני לא תמיד אומרת.. כי הם יצחקו עליי... וגם ידידים וזה.. אבל אנשים שמבינים.. אני אומרת... אני לא מתביישת להגיד שאני אוהבת אותה... אבל זה פשוט תלוי באנשים.. בערך...

למעלה