טופיק נחמד

thug4life

New member
טופיק נחמד

מה היה קורה כשדמויות הרומח היו מגלות איך העולם נראה היום חלמיש - מתאבד כשהיה מגלה שמקצוע הבנייה נהפך לדבר זול ומשלמים לעובדים משכורת מינימום. גדילן - היה נדהם לגלות את האזעקה הדיגיטלית המופעלת ע"י קרני לייזר ומיד מגלה עניין רציני רייסטלין - מתעצב כשהיה מגלה שאין לו סיכוי להפוך לאל, שהקסם נעלם, ושאין עלפים אפלים (דאלמר). ואז מתאושש במהרה רוצח את גייטס, בי גייטס מחליף אותו ומגלה שלהיות עשיר זה כמו להיות אל, וגם שהוא יכול להיות בן אלמוות (בערך) ע"י טיפולי אנטי אייג´ינג קארמון - הופך לפועל בניין שעובד תמורת שכר מינימום ו..... תמשיכו אני לא ממש יצירתי

Arana

Well-known member
מנהל
טופיק חמוד!../images/Emo6.gif

בעיקר רייסטלין... כל כך מתאים לו... הנה עוד כמה: תניס - מקים את "הארגון לדו-קיום בין אלפים לבני אנוש" ומתמנה לדובר ראשי. נראה לאחרונה מככב בקמפיין ל"ג´ילט". קיטיארה - הופכת לשכירת חרב ויועצת צבאית מבוקשת, בעיקר בדרום אפריקה ובאיזור אפגניסטן. לאורנה - לאחר שהשיקה בובת ברבי ובושם על שמה, מתחרה בתחרות "מיס עולם". רגע מבוכה נרשם כאשר על השאלה, "כיצד תעזרי להשיג שלום עלי אדמות?" ענתה: "באמצעות דרקוני הטוב". השמועות אומרות שנציגי "שלוותה" נקראו להמתין לה מאחורי הקלעים. קריסניה - מצטרפת לש"ס ומשיגה 30 מנדטים עד שמתברר שהיא בעצם אישה. סהר-פז - מייסדת את מכללת מישאקאל לרפואה אלטרנטיבית באמצעות אנרגיות קוסמיות. גילתנאס - מרוויח מיליונים על ספרו הסנסציוני "Hot Silver - סודות אינטימיים מחדר השינה של דרקוני-הכסף (בליווי תמונות)"

Moondust

New member
LOL../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

קרעת אותי...
סהר-פז - עבדה בתור פקידת קבלה במרפאה פרטית, אבל פוטרה לאחר שריפאה את כל החולים עוד בתור וחיסלה לרופא את הפרנסה. היא פתחה קליניקה פרטית משלה, הצליחה בגדול וכיום היא מספר אחת ברפואה אלטרנטיבית. קיטיארה - לאחר שהביאה את ראשו של בן לאדן לנשיא בוש, היא הגיעה לצמרת האף בי איי בעקבות סדרת רציחות מסתורית. אחרי שעוד כמה בכירים בממשל נפלו, היא השתמשה בנתוניה הפיזיים *שיעול* ונעשתה נשיאת הדיקטטורה החדשה של ארה"ב. קרמון - לא הצליח להשיג עבודה, והיום הוא נמצא קבוע בלשכת העבודה, שוכב כשפניו מטה בתוך שלולית וודקה. גדילן - לאחר שכמה תכשיטים נוצצים מ"טיפאני" הגיעו לכיסו, הוא הושלך לכלא, הכיר שני חברים טובים (איזי וקליף, בהמתנה לכיסא החשמלי), ועזר להם לברוח יחד עם המפתחות של הכלא. השלושה ניסו לברוח למקסיקו. איזי וקליף נתפסו בגבול, אבל גדיל הקטן התחמק ומאז לא שמענו ממנו. קריסניה - הלכה להשכין שלום במזרח התיכון, ביקרה בג´נין ובתל אביב, הפגינה לצד אנשי תעאיוש, וגינתה את אריק שרון (נציג הכיבוש) ואת מנהיגי הרשות (הטרוריסטים). השלום הנכסף הגיע, לאחר ששני העמים שכחו את המחלוקת רבת השנים והתאחדו כדי לסלק את פעילת הנלהבת. הסכם השלום נחתם מעל לגופתה המרקיבה של קריסי.

ash 1

New member
מממ...

יש לי הרגשה מוזרה שאת לא מחבבת את קריסניה O.ם

ilbe182ebli

New member
חחח.. אוקי אהבתי את הכל..

רק שמשו נורא מטריד את אנוכי (הא??) שכחתי מי זאת קריסניה!!! אני יודעת אבל שכחתי וזה עומד לי על קצה הלשון ומשגע אותי..חחח

../images/Emo58.gifקריסניה היא כוהנת פלדין

שהופיעה באגדות, אני לא זוכר מה קרה שם בדיוק, אבל איכשהו היא התעוורה, וגם יש לה נמר כזה שקוראים לו טאנדר.

The Dark Knight

New member
חחח...

תניס- נהיה פסיכולוג... קיטיארה- תהפוך למנהלת של מועדון סאדו מאזו...

למעלה