טופיק מקורי

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
טופיק מקורי

מי מחברי הרומח הכי מצחיק? לדעתי רייסטלין

La Gamba

New member
לרייסטלין יש את הצחוקים שלו

אבל חלמיש משעשע (ככל גמד, הוא נדרש להיות ההפוגה הקומית), והקנדרים הם הבדיחה המהלכת של קרין. אין מה לעשות הם המלכים! (ומבקרה זה, מר קוץ רגל, 'יג"מ' גדילן היחף (נחשו מי תרגם...).

בהחלט טופיק משעשע...

חלמיש, בלי שום וויכוח. הגמדים הם פשוט הדבר הכי מצחיק בעולם! הם כאלה כלים!

לא ממש...

אני יודע טיפ'לה מדרגון בול ומידידה שלי שמלמדת אותי כמהמילים פה ושם..אה! וגם שמות של בעיטות ואגרופים ועמידות בקראטה..

el kortito

New member
למה לראות דרגון בול ביפאנית?

באנגלית שינו את כל הפס קול והמוסיקה הרבבבבבבבבבבה יותר טובה.... אני יודע טייייייייייפהלה מנארוטו אתה חייב לראות את זה זה ענננננננננננננננק

כי יש דברים שעוד לא דיבבו לאנגלית..

מה שאני רואה ביפנית זה את הסרטים מה10 עד האחרון (13), כי עוד לא דיבבו אותם... כן, באנגלית זה בנזונה.. אגב, את דרגון בול לא ראיתי, את דרגון בול זי אני רואה בינתיים (כן כן, יש הבדל..) כשאני אסיים את דרגון בול זי אני אראה את דרגון בול.

el kortito

New member
אתה עוד צעיר...

ראיתי את כל דרגון בול את כל דרגון בול זי את כל דרגון בול ג'י טי ואת כל הסרטים(גם אלה שביפאנית...באנא 12 ו13 ענקיים) והספשלים...

PiKa Bu

New member
ואתה הומו.

את תתתחילו לקפוץ עליי,, זאת לא הייתה ירידה, זה היה ציון עובדה

el kortito

New member
../images/Emo12.gif

לא הבנתי אם מישום מה חשבת שאני מגיב לך...אם כן אז אני לא... או שסתאם החלטת להגיד את זה אם זה העניין אז יש שתי אפשרויות אם אתה בקטע אז נראה מה אפשר לסדר אם לא...אז אני מכחיש בתוקף!

זאטת המטרה שלי...

ראיתי את הרוב הגדול של הסרטים, ואת כל הסאגות עם בוו... ואני מתחיל מההתחלה בשביל לראות כמו שצריך, ככה שאני עכשיו בקטע שגוקו הורג את פריזה [איזה קטע דגול הטרנספורמציה...] נשאר לי רק הסרט ה11 לראות, ואמרו לי שהוא גרוע... הכי אהבתי את ה8, 9, 12 ו13.. סרטים ענקיים!!

aliasBOY

New member
רייסטלין

הוא מצחיק יותר מכולם כי הוא שנון... אבל גם קרמון בטיפשות שלו מצחיק וגדילן בכלל

שלום. אני אורח בפורומכם הנפלא.

ודעתי האישית היא שהכי מצחיק בלי ספק זה רייסטלין סתם כי השחקן ששיחק אותו היה ציני... ולא בגלל משהו בדמות שלו. (ואני יודע שרשמית זה ספר עלילה רגיל אבל כולם יודעים שהוא משחק DND של כמה אנשים) אין ספק שמי שלא משחק/שיחק משחק תפקידים מכל סוג, לא יוכל להנות כראוי מהרומח כי הרמה הכתיבתית בספר לא גבוהה, אבל מי שמשחק משחקי תפקידים, יוכל לתרגם את זה לשפת המשחק ולהבין יותר טוב את המהלכים בספר ,וכל מיני דברים ביזאריים כמו למה חלמיש תמיד נכשל.

reedgreenwhait

New member
למה?

אני לא שיחקתי אף פעם במשחקי תפקידים ואני ממש אהבתי את סידרת הרומח. לדעתי ה"רמה הכתיבתית" שלו גבוה די ויותר. נ.ב אני מעריצה את רייסטלין והדמות שלו מורכבת ומעניינת.

midnight dragon

New member
גדילן, בלי שום ספק../images/Emo15.gif

הכי צחקתי בקטע שהוא אמר "שלום תניס, תראה אותי אני קשור לכיסא! נכון שזה מרתק? אני בטוח שגם סער יקשור אותך לכיסא אם תבקש ממנו יפה!" (לא קטע מדוייק..) חחח נקרעתי כשקראתי את זה

למעלה