טופיק מאושר

angel of Death

New member
טופיק מאושר ../images/Emo123.gif

טוב דבר ראשון איציק אל תמחק לי את ההודעה! זהו טופיק של בת אדם שלא ישנתי כמו שצריך הרבה זמן וכמה רק לפני חמש דקות. אז ככה: היום נשארתי כל הלילה ערה. בשבע בבוקר ראיתי בת הים הקטנה. ואז שמתי לב למשהו מאוד מוזר! אריק הנסיך הקטן והנחמד מאוד מאוד מזכיר את טום שלי (שעומד להיתחתן?) מישהו שם לב שזה פעם או שזו רק אני? אהה כן ועוד דבר! פעם שטיילתי לי בגרנד קניון ראיתי עוד בנאדם שמאוד מאוד דומה לטום וולינג אותם העיניים אותם תווי פנים - רק שהוא היה יותר רזה בפנים

angel of Death

New member
הייתי עונה לך מה המצב אבל ...

זו הודעה צ´אטית ואני לא רוצה עוד בעיות עם איציק או עם צחי שהוא המנהל החדש ואני לא רוצה לקלקל את הרושם
ולא אני לא מתחנפת!!!

לאנה

New member
אולי זאת הודעת צ´אט..............

אבל היא בשרשור אז מה הבעיה?, אני ווי, גם אני לא רוצה בעיות עם המנהל..........., אה, ושכחתי להגיד, טום הוא שלי

angel of Death

New member
סורי. אוו עכשיו יש לי גם... ../images/Emo3.gif |פר

בעיות עם המנהל הזה ייפי

Skiter

New member
תגידי.....

מה יש לך מלקחת דמויות מבת הים הקטנה ולהדביק אותם לדברים שאת אוהבת..... ניא וואי את מוזרה, ואיך אפשר להיות יותר רזה מטום ווילינג בתווי פנים טום ווילינג בתווי פנים הם שוקעים פנימה....

angel of Death

New member
אוקיי אז ככה:

הראש של טום וולינג הוא גדול! הוא באמת גדול ותווים לא יכולים להיות שקועים פנימה כי הם תווים! אז אם אני אומרת שהוא היה יותר רזה בפנים הוא היה יותר רזה בפנים ואל תתכווח איתי שקד (לא מתכווחים עם אמא!) אני מכירה טוב מאוד את בעלי!!

למעלה