טופיק! טופיק!

Magi¢ Girl

New member
טופיק! טופיק!

מה הייתם רוצים שיקרה עם אמינם? תגידו הכל!!! שיוצא עוד דיסק, שיבוא לישראל, תכנית טלוויזיה... אבל אל תיסחפו, משהו הגיוני...
ועם זה - תגידו בכלל מה הייתם רוצים שיקרה עם אמנים מוזיקליים אחרים... מי הייתם רוצים שיפרוש, שיתאחד, שישתף פעולה... שוטו!

®NuLy®

New member
נחמד../images/Emo9.gif

בקשר לאמינם: הייתי רוצה שהוא יבוא להופיע בארץ לארץ (מי לא רוצה) ושיוציא דיסק בסגנון הישן שלו והרבה פחות ממוסחר בקשר לאמנים אחרים: אני רוצה שלינקין יהיו עסוקים בדיסק חדש של כלהקה ולא לעבוד על סולו כי לדעתי זה יפרק ת'להקה
ושגרין דיי יוציאו עוד דיסק סטייל אמריקן אידיוט (כי הוא פשוט מעולה)

Lil M

New member
אח

שיבריא:) שיבוא לישראל:) ושהפרישה תהיה עוד המווווווווון זמן!! וביא עוד דיסקים מפציצים!! ולגבי עוד אמנים- בריטני-פרישה-אמן

bLAck hALo

New member
נמנ..

שיוציא עוד אלבומים (אני עוד מחכה לאלבום קלאסי :|) שיבוא לכמה הופעות כאן בארץ שיעשה עוד כמה סרטים (אבל שלא ישאב לעולם ההוליווד) שיבריא כמובן.. לגביי אומנים אחרים אני אוותר על זה. אחרת זה לא יסתיים.

Sahar 11

New member
אממ

שיבריא קודם כל הייתי רוצה לראות איזה סינגל עצבני מפתיע, כאילו שלא נדע עליו. כיף לפעמים לא לדעת הכל מראש, מה יהיה. היה נחמד לראות אותו בעוד סרט וכמו שהילה אמרה שלא יכנס יותר מידי לעולם הוליוודי. לגבי אומנים אחרים לא משנה, יצא ארוך וגם, אנחנו פורום אמינם

האמ:)

שאמינם יחלים ויגמל מכדורי שינה ויהיה בריא בעזרת השם ושלינקין יתעסקו בדיסק ושחס וחלילה לא יתפרקו

Magi¢ Girl

New member
../images/Emo150.gif מיי תורן

הייתי רוצה שאמינם יבוא לישראל...זה פשוט יהיה חלום...(אני כזה באשליות,אתם יודעים כמה פעמים כבר תיארתי איך זה יהיה?..) הייתי רוצה שהוא פתאום יכתוב פה בפורום. תתארו לעצמכם איזה ביזארי זה יהיה,אם נגיד איכשהוווווווו הוא יידע והוא יכתוב הודעת תודה... הייתי רוצה שאמינם ישתף פעולה עם לימפ ביזקיט. (כןןן עם לימפ ביזקיט) הייתי רוצה שלימפ ביזקיט יבואו לארץ... וואי זה יהיה חזקקקק! הייתי רוצה ששב"ק ס' יעשו כבר סיבוב הופעות-קאמבקקקקק אדיר, לחרוש על כל המדינהההההה!!! ויש הרבה שהייתי רוצה שיפרשו... בריטני סטייל

KingpinEX

New member
יש לו ביפ עם אברלאסט ועכשיו גם עם

פרד אני חושב... ככה לא נראה לי ישתף איתם פעולה... פלוס רוק ראפ סאקס.

למעלה