טופיק חיות

Miss Pigmelion

New member
טופיק חיות ../images/Emo163.gif

אם חברי הרומח היו הופכים לחיות לאיזו חיה היה הופך כל אחד? -קריסניה לחתול לבן כזה....מיאו... -קרמון- תרנגול הודו..פחח...אולי..או אווז -אממ...מי עוד? אין לי מושג...

KagomeSama

New member
חחח! תרנגול הודו... ^__^

גדילן-חתול (כי הסקרנות הרגה את החתול ~_^) לאורנה-אריה, או משהו מלכותי אחר... קיטיארה-נמר שחור (סטייל בגירה) למה כולם יצאו לי חתולים?

בלין

New member
תשמעו

הטופיקים האלה נעשים הזווים מפעם לפעם. חוץ מזה, הסקרנות לא הרגה החתול, היא זרקה אותו לנהר בתוך שק קשור לבלוקים מבטון (ומי שלא הבין, שיראה עצמו בור ועם הארץ וילך לקרוא "עולם הדיסק")

Moondust

New member
טופיק חמוד!../images/Emo41.gif

יש איזשהו סיפור ב Tales על איך שרייסטלין הפך את החברים שלו לחיות... גדילן היה סנאי...
גדיל - סנאי. בהשפעת הסיפור. חוץ מזה, זה ממש מתאים לו. רייסטלין - נחש. קריסניה - חתול פרסי מפונק. תניס - כלב אדמדם... מעורב. קרמון - גורילה. קיטיארה - חתולה. סער - אייל לבן...

Miss Pigmelion

New member
חחחח....נכון חוץ מ../images/Emo163.gif

רייסט...הוא לא נחש..בכלל לא...אני לא חושבת שהוא תחמן כמו נחש ורשע כמוהו..הוא חכם..

פר סאליין- ינשוף

רייסטלין- שועל קרמון- דוג גריזלי מי נהר- זאב ערבות סהר פז- חד קרן (אם חיות מיתולוגיות נחשבות) גדילן- גרביל חלמיש- חזיר יבלות קיטיארה-לביאה

SaberTooth

New member
טופיק חמוד.

קיטיארה - חתולה שחורה. סער - אריה, או כל חיה אחרת שמסמלת אומץ... גדיל - חיה סקרנית במיוחד, אולי סמור. קריסניה - מישהו כבר אמר - חתול פרסי מפונק. רייסטלין - נחש, שועל או צבוע. לאורנה - לביאה. ו... אממ... זהו...

רעיון נחמד:

גדיל- אוגר. יש לי אוגר והוא מתנהד בדיוק כמו גדיל. מי נהר- דג. בגלל השתיק. קיטיארה- פנתר. יפה וקטלנית. רייסטלין- יש מגוון אפשרויות, אבל אני חושב שדווקא צבוע...או שועל...או נחש...חחח... קרמון- לא גורליה. היא חכמה מדי בשבילו
. כנראה דוב. לאורנה- דבורה. לא יודע למה. טאניס- כלב מצוי
.

Moondust

New member
לאורנה - פקינז זהוב וארוך שיער.../images/Emo41.gif

קרמון - דג. בגלל האינטיליגנציה. ("ואי, מתקן דיסקים חדש, ספה חדשה... ואי, מתקן דיסקים חדש...") גדיל - סוריקטה! כמו טימון... סהר-פז - יונה לבנה עם עלה של זית.

Moondust

New member
פקינז - ../images/Emo41.gif

כלב קטן, עם שיער ארוך ופנים שטוחות. חמודי!
סוריקטה זו חיה קטנה, סקרנית והיפראקטיבית, שאוהבת להתרוצץ ולחטט בכל מיני מקומות. לא מתאים לגדיל? טימון הוא סוריקטה.

Queen of Spells

New member
אני רציתי לעשות טופיק כזה!!!../images/Emo10.gif

תשאלי את דנה אפילו.... טוב אז... גדילן עורב- נמשך לדברים מבריקים נוצצים מה שתרצו... קיטיארה לביאה- עושי הרבה פעמים סקס ביום... קרמון אריה+ חזיר+ חמור- הסיבה של קיטיארה...טיפש טיפש... לאורנה ארנבת- לא יודעת למה היא פשוט מזכירה לי ארנבת... מי נהר הוא לא חיה הוא עץ..... חלמיש הוא הכלבה שלי- כל הזמן היא מיללת...חחח...

למעלה