טופיק חדש.

GRAND DARK MAGE

New member
טופיק חדש.

הרקע: מלחמת כנופיות בין חברי הרומח לבין חברי אחוות הטבעת. עד לכאן אני יכול לחשוב ( הפלא שהחשבתי עד לכאן) מפה אתם יכולים להמשיך.

Uzumaki Naruto

New member
זה מגוחך!! קצת ../images/Emo58.gif לאגדות

אוקיי, נקח קודם את המכשפים. (לא קראתי את הספרים, אני רק לפי הסרט.) רייסט מול גאנדלף, אתה מסכים איתי? גאנדלף ידע לעשות איזה קסם או שניים, ורייסטלין הפך לאדון העבר והווה, השתלט והרג את כל האלים, עסק בחילול הקודש (אני לא זוכר איך קוראים להם, הרכיכות שרייסט יצר במגדל) לחימה, חרבות אחד על אחד, קרמון מול אראגון, קרמון משפיל אותו בציבור. גמד מול גמד, אין מה להגיד, חלמיש הוא דמות הרבה יותר עגולה, לוחם יותר טוב וגם נפח חרש ברזל ונגר. אז חלמיש קורע את.. איך קראו לו בכלל? אנשים קטנים (הוביטים מול גדילן) חה!! תעשו לי טובה, גדילן משפיל את ההוביטים הבכיינים והחלשלושים האלו תוך שניה. אני צריך להרחיב בכלל?? אלפים... כאן הייתה בעיה. מבחינת מי יותר חזק, לגולנד או תאניס, אני לא יודע. תאניס עם חרב יותר טוב וגולנד עם קשת כנראה... מבחינת אישיות, מצד אחד תאניס לא יודע להחליט בבוקר אם הוא רוצה את הגרב הלבנה או הלבנה יותר, אבל ללגולנד יש כאלה משפטים מפגרים, שאני התפקעתי בשר הטבעות השלישי ואף אחד לא הבין... אחרי ה"זורחת שמש אדומה, נשפך דם הלילה" מהסרט השני חשבתי שהוא יפרוש בשיא, אבל לא! הוא המשיך ם השטויות האלו לכל אורך הסרט השלישי!! בנות- יש לנו את קיט, את טיקה, את לאורנה, את סילברה, את סהר פז את מירנדה ואת קריסי, מול האלפית המוזרה והג'ינ'ית מרהון ארץ הסוסים (o_O) אז תעשו לי טובה. דרקונים, וכאן אסיים, (צלש למי שלא נרדם) יש את הדרקונים הצוחניים עם הפרצוף הפחוס של הרעים, לעומת כל סוגי הדרקונים של רומח הדרקון, גם הרעים וגם הטובים. בקיצור, אין על מה לדבר בכלל.

תיקונים

1)הצוחניים(?!) עם הפרצוף הפחוס הם לא דרקונים, הם חיות הרכיבה של הנאזגול, שכחתי את השם שלהם. לעומתם יש(או בעצם היו) בארץ התיכונה גם דרקונים אמיתיים, אחד מהם מופיע ב"הוביט" ושני ב"סילמריליון". 2)זה לא לגולנד(ארץ הלגו?
) אלא לגולאס. 3)גאנדלף הוא מייא, לא? זה אומר שהוא כמו אל... 4)אראגורן סייף פי אלף יותר טוב מקרמון, שלא נאמר חכם יותר... 5)הגמד של שרה"ט הוא גימלי. 6)הנשים של שרה"ט הן אאוויין שהיא הבת של אלרונד(אלוהים, ג'ניפר לאב לא נראתה מכוערת יותר אי פעם!) וארוון שהיא בת אדם מרוהן, האחיינית של המלך שם. אז בוא נראה בעצם: 1)קוסמים: רייסט על גאנדאלף- קשה, קשה...אבל אם להתחשב רק ברשומות, גנדלף לוקח- הוא יכול לפחות להשתמש גם בחרב. 2)גמדים: גימלי על חלמיש- שיוויון, שני עקשנים מעפנים. 3)לוחמים: קראמון/סער/טאניס/מי נהר על אראגורן/ברומיר/פראמיר/לגולס- עימות קשה, אראגורן והחברה לוקחים כי הם מיומנים יותר. 4)אנשים קטנים: גדילן על ההוביטים- ברור שגדיל לוקח, הבכיינים האלו יודעים רק לבכות. 5)בנות: קיטיארה/לאורנה/סה פז/טיקה על אאוויין/ארוון- ברור שבנות הרומח לוקחות! קיטיארה יותר טובה מארוון בחרב ואילו לאורנה פחות סנובית מאאוויין שקבעה, ע"פ הסרט לפחות, שיא חדש לסנוביות. וכמובן אין ספק שבנות הרומח הרבה יותר סקסיות. 6)הרעים: טאקיזיס, דרגונים, גובלינים על סאורון, נאזגול ואורקים- קרב קשה וסוער, הנאזגול מכריעים לטובת שרה"ט.

SaberTooth

New member
אני חושב שזה ההפך...

ארוון היא הבת של אלרונד, ואאוויין היא אחיינית המלך.

Uzumaki Naruto

New member
חחחח

דבר ראשון, אני יודע שזה לגולאס, קצת הומור להודעה. דבר שני, גימלי יודע רק להילחם. חלמיש הוא גמד אשכולות. גם אומן ידוע, גם נסיך, גם לוחם מיומן וגם דמות הרבה יותר עגולה מאשר ה"עקשן" בשרהט. שלישי, אני לא מדבר רק על רשומות, אז ריסט לוקח בהמון. בכלל, גאנדלף הוא כמו אל נכון? רייסט השפיל את האלים בציבור. דבר רביעי, הדבר היחידי שאני מסכים איתך. אבל אני מעדיף בהחלט את קרמון. לוחמים, אני אומר שיוויון. והרעים, לא יודע... המפגר עם העין המעצבנת, האורקים והגובלינים, ונאזגול, על דרגונים ודרקונים, טאקיזיס, מכשפים שחורי גלימה, אבירי חבצלת המוות (ככה אומרים לא?)... ברור ש the villians of the lance לוקחים. אולי רק נאזגול כמעט משווה את המצב, אבל "רעי הרומח" עדיין לוקחים. ועוד משהו, מזה לא אכפת לי מי הבת של מי... ד"א, גם קהילות האלפים והגמדים (יענו גזעים אחרים) הרומח לוקח ובגדול.

הממ....../images/Emo54.gif

אני חושב ששכחת את הטרולים הענקיים של מורדור, את תשעת הנאזגול שיכולים לקרוע לכל הקוסמים והכוהנים של טקיזיס ביחד את הצורה, ואת זה שלמורדור היה צבא פי אלף יותר גדול, וגם פילים בנוסף לכל. אם נוסיף לזה את המצודות המעופפות של טקיזיס ואת המינוטאורים, אני חושב שתיקו בערך. הלוחמים לא יהיו תיקו, כי לוחמי שה"ט הרבה יותר מיומנים וותיקים, וגם יכולים להחליט את מי הם תקפו בפחות משעתיים. רייסטלין השפיל את האלים רק כשהתחבר עם פיסטנדנטלוס, והשתמש בכוחה של כוהנת לבנה. אם תחבר את גנדאלף לסארומן ותוסיף גל איזה כוהן, תראה שהקרב יותר ממשווה לכיוון שה"ט. ובקשר לגמדים, עדיין תיקו. לא יעזור לחלמיש לנצח את גימלי רק בגלל שהוא דמות יותר עגולה או שיש לו עוד כמה כשרונות. לא קשור בכלל למצב. ואולי בעצם גימלי היה מנצח, מהסיבות הפשוטות שהוא לא פחד מסוסים ולא היו לו כאבי שיגרון. בקיצור, אל תהיה בטוח שרומח הדרקון ינצחו רק בגלל שאותם אתה מעדיף. גם אני מעדיף את רומח הדרקון, אבל יש להודות שטולקין אכן בנה בסיפור שלו כמה צבאות חזקים להחריד.

אפ אפ אפ!!!

זאת לא ג'ניפר לאב יואיט!!! זאת הכוסית העולמית-אליזבת טיילור!!! סליחה על המילה ה-לא יפה... אני יודע שהבנות לא אוהבות אותה... פשוט הייתי חייב הפעם...

אליזבת טיילור

הייתה כזאת פעם ראש ממשלת בריטניה...היום בשנות ה-60 שלה... חוץ מזה, ליב טיילר, ג'ניפר לאב, שניהן אותו הדבר- בעלות גוף וללא שכל...

לא יפה!

אתה יודע כמה שהן עשירות? חוץ משרה"ט, מה ליב טיילור עושה כיום, או בזמן הקרוב? (כמובן, חוץ מהפרסומת לבושם..) רק זה שהיא עושה רק פרסומות, והיא אחרי הכל שחקנית גדולה, אומר שהיא עשירה ושיש לה שכל.. (אחרת איך היא הייתה נהיית כ"כ עשירה?)

wisp

New member
בעזרת היופי שלה...../images/Emo3.gif

ובשר הטבעות היא לא שחקנית נהדרת...היא ראש ביצה לבנבנה שלוחשת זוג מילים באלפית...בחיי...איזו שחקנית...מגיעה לה אוסקר...

כן, אני יודע שבשרה"ט היא לא עושה

משו מיוחד... אבל תסתכל למשל בארמגדון... משחק יפהייפה פשוט... כמעט כמוהה...
בחיי, איזו יפה היא!!! פשוט לא נורמלי...

למעלה