טופיק חדש

גויבה

New member
טופיק חדש

טוב תחשבו על היום שנת 2003 מה קורה עם כל הדמויות של בוורלי מי עם מי איפה כל אחד כמה ילדים כמה חיות מחמד כמה בתים טוב בקיצור הבנתם את הקטע והנה חלק מהדמויות שאתם יכולים להתמקד: ריי, אנדריאה, קלייר, ברנדון, ברנדה, ולרי, סטיב, קלי, דילן, דונה, דיויד, גינה, נוח, קרלי, גאנט, מאט, ובטוח ששכחתי חלק מהדמויות החשובות אז אתם מוזמנים להזכיר לי אהה וכמובן נאט ופאפא וולש ומאמא וולש!

גויבה

New member
טוב אז אני אתחיל

אבל תפעילו את הדמיון שלכם ותחשבו על הדברים הכי מצחיקים (אמיתיים או לא אמיתיים) טוב אז נתחיל כמובן עם דונה ודיויד דונה ודיויד בדיוק כמו שהיו קודם הם עדיין ביחד בעל ואשה והם פשוט הזוג המושלם עכשיו יש להם 2 ילדים (ילדה וילד) וחייהם סובבים בעיקר בילדיהם (דונה עכשיו מעצבת מצליחה שזכתה בכמה פרסי אופנה נחשבים לעומתה דיויד פוטר מתפקידו בתור שדרן רדיו ובינתיים הוא מנחה תוכנית מאוד מצליחה בmtv טוב עכשיו קלי קלי הייתה בטוחה שזהו עכשיו היא עם דילן ועם דילן היא תהיה כל החיים והוא הציע לה אפילו נישואים והיא הסכימה אבל בדקה ה90 (קלי אוהבת תמיד לבטל בדקה ה90) לפתע ברנדון בא והם נזכרו בכל הזכרונות הטובים והרעים והיא הייתה צריכה להחליט בין ברנדון ובין דילן (שוב) והפעם היא לא בחרה בעצמה אלא בברנדון והם התחתנו והפעם הם לא בטלו את זה והם עכשיו חיים באושר ועושר כאשר ברנדון הוא כתב מאוד מאוד מפורסם בעתון מאוד מאוד נחשב וקלי מצאה את ייעודה והחליטה להיות אחות בבית חולים עכשיו אתם בטח שואלים מה עם מאט טוב הוא כבר הבין שהוא לא נועד להיות עם קלי אבל פתאום באופן לא צפוי כאשר גינה באה לכריסטמס בבית של דונה ושל דיויד הם התאהבו והם עכשיו מנהלים חיים ביחד והוא עדיין עורך דין והיא חזרה להיות איך שלא קוראים לזה על הקרח והוא מעודד אותה והם מאוהבים עד הראש טוב עכשיו סטיב סטיב נסע לאיזה כינוס של מנהלי עיתונים בצרפת ופגש שם את קלייר הוא שכב אתה (כלומר בגד בגאנט) ואף הציע לה נישואים (היא רווקה) אבל חזר בעצמו והבין שבעצם הוא לא יכול עכשיו לשנות את כל החיים שלו וחזר למשפחתו (והצער הגדול נשאר בו כל הזמן בלב) והוא עדיין לא ספר לגאנט מה קרה! אנדריאה לאחר שהתגרשה מגסי ובמשך שלוש שנים ניסתה למצוא את הגבר האידיאלי בשבילה היא הבינה שאולי גברים זה לא בשבילה ונהלה רומן עם... כמה צפוי קרלי אהובתו של סטיב הם עכשיו מגדלות ביחד את האנה ואת זאק והם זוג! לאחר שקלי לא רצתה לחיות יותר עם דילן הוא נסע לטיול בכל העולם כדי לחשוב את מי הוא באמת רוצה ופגש בברנדה באחת מהטיסות (Aעכשיו היא שחקנית מאוד מצליחה) הם החליטו להתחתן אבל כמובן הם חזרו לבוורלי והתחתנו בבית משפחת וולש ועכשיו הם משלימים את כל הזמן שהם הפסידו ביחד! ולרי לא מצאה בדיוק את האחד בשבילה (Fי אין מושלם כמוהה) אבל עכשיו היא חזרה לצאת עם נוח והיא הופכת אותו לדמות הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מעניינת ובכלל את כל הסדרה אבל היא מצאה את הייעוד שלה בחיים והוא כן כן ולרי הפכה להיות דוגמנית מאוד מצליחה ואחת מדוגמניות הבית של דונה (שעכשיו הם גם חברות מאוד טובות)! טוב ריי כבר לא עוסק במוסיקה ועכשיו הוא בכלל הומו הוא הבין שהוא אוהב להרביץ לאנשים ומצא מישהו שנהנה מזה (טוב קצת סוטה מדי אבל הכל ברוח הומוריסטית במיוחד.. בלי שום כוונה לפגוע) הוא עכשיו יוצא עם קני (כן כן הוא מהעונה ה7 שבגד באשתו עם ולרי קני עזב את אשתו ועכשיו הוא מנהל חיים מאוד תוססים עם ריי אבל אין להם כבר אף קשר עם אף דמות מבוורלי חוץ מעם קרלי ואנדריאה שאותם הם פוגשים במועדונים! טוב פאפא וולש ומאמא וולש חזרו לבוורלי ולצערנו נאט נפטר מסרטן ולכן בצוואתו הוא הוריש למשפחת וולש את הפיץ פיט ועכשיו מאמא וולש היא האחראית על הפיץ פיט כאשר היא מנהלת יחסים מאוד קרובים ואוהבים (לא ממש אוהבים ידידים כזה) עם דילן שמנהל את האפטר דארק

מיקי 666

New member
וואי גויבה איזה דמיון!!!!!!!!!!!

אוקיי אני גם אנסה אבל זה לא יהיה טוב כמו שלך.... *דיויד- לאחר שדיויד התחתן עם דונה הוא היה בטוח שהכל יהיה טוב ויפה ובאמת זה היה ככה בהתחלה... הם חיו בעוש ואושר עם ילד אחד וכלבלב קטן עד שולארי הגיעה לבקר ודיויד גילה שמי שהוא בעצם באמת באמת אוהב זאת ולארי.. הוא לא יודע איך לספר את Zה לדונה ולכן תץקופה מסוימת הוא בגד בה... ולאחר שהוא סיפר לה הם התגרשו.... וישר לאחר מכן התחתן עם ולארי... *דונה- לאחר שדונה גילתה שדיויד בגד בה היא הלכה לחפש ניחומים אצל מי?? כמובן שאצל נוח!! היא הייתה נורא ממורמרת ובדיכאון מוחלט... אך היא האמינה שהיא באמת באמת אוהבת את נוח... ולכן היא עברה לגור איתו (מה שהיא באמת רצתה זה לגרום לדיויד לקנא!!) *נוח- לאחר שדונה חזרה על נוח נוח התחיל לשתות שוב בגלל שדונה כל הזמן הוציאה עליו את העצבים ואת התסכול שלה... השתיה גרמה לו לכל כך הרבה צרות בעקבות השתיה הוא התחיל גם להמר ואיבד את כל הכסף שהיה לו.... ולכן יום אחד לאחר שהוא שתה הרבה והוא רב ריב גדול עם דונה הוא פשוט הלך לאיזה צוק הוא רק רצה להביט בנוף וכתוצאה מצערת הוא החליק למתה ומת.. המשטרה חשדה שדונה רצחה אותו בגלל שהיא הייתה מאוד מתוסכל מדיויד אבל בסופו של דבר היא יצאה זכאית... *ברנדון- כשברנדון חזר בשביל לראות את התינוקת של סטיב וג'אנט הוא פגש שוב פעם את קלי.... התים התאהבו מחדש וברחו להתחתן בגלל שהם לא רצו שום מתנגדים לכך!! ברנדון שהיה כתב נורא מצליח השיג מלא מעריצות מה שגרם לקלי לקנא!!! *קלי- כמובן שקלי הצליחה להרות וההריון עבר בהצלחה!! קלי מצאה את עצמה בסופו של דבר מול המצלמה כשדרנית חדשות וכן כן גם לה היו מעריצים רבים.... אבל ברנדון לעומתה ידע להתמודד עם הקנאה.... *ברנדה- כשברנדה באה לראות גם כן את התינוקת היא התאהבה במאט ממבט ראשון...וכמובן שזה לא היה חד צדדי השנים חיים בעושר ואושר כזוג חברים.... *אנדריאה- אנדריאה חזרה לסידרה לאחר שהתינוקת שלה מתה בתאונת דרכים... כשהיא הייתה עם ג'סי.... היא הגיעה לסידרה כאדם שונה לגמרי היא ממש לא הייתה אנדריאה הישנה!! היא הבינה שהיא מאוהבת בדילן.... דילן לא חשב שהם מתאימים אבל אמר לעצמו למה לא לנסות.... האמת היא ששנהם בגדו הרבה באחד השני.... *דילן- דילן הדרדר להימורים והוא איבד את כל הכסף שלו ואת המועדון ולכן הוא החל לעבוד בפיטץ פיט בתור מלצר למזלו כשנאד ואישתו מתו הם החלטיו להוריש לו הכל... מסיבה מסוימת הם ראו בו כבן משפחה קרוב ביותר.... וזה זה... לא טוב כמו של גויבה אבל גם משהו חלא???.

גויבה

New member
למה דווקא

ממש אהבתי למרות שהקטע של אנדריאה ודילן ממש מוזר (טוב אני מדבר על מוזרים טוב שלא!) נורא אהבתי את הקטע של ולרי ודיויד וגם אני רציתי לעשות את זה אבל לא יודע דונה פשוט לא מתאימה לנוח אולי פשוט היא תשאר רווקה כל החיים? טוב לא יודע בקיצור ממש אהבתי@!!!

מיקי 666

New member
כן האמתי שגם אני ממש נתקעתי איתה!!!

האמת שבאמת חשבתי להשאיר אותה רווקה וכל זה אבל אחרי הכל זה בברלי איך זה יכול להיות שמישהו ישאר לבד?????????????????

גויבה

New member
אהה ועוד משהו

כולם לראות ביום חמישי סברינה (נראה לי יום חמישי אני עוד מעט אברר) כי בריאן אוסטין גרין (דיויד) מתארח שם שוב טוב אז עוד מעט אני אתן לכם את התאריך הסופי!

גויבה

New member
אהה ובקרוב מאוד יהיו

הפרקים של נישואים פלוס שגסי מתארח שם בתור קרלוס (בטח כבר חלקכם ראיתם אותם!)

ניצן 4

New member
מיכל../images/Emo123.gif

זה מה שאת חושבת על דילן?? ככה להרוס אותו???? זה דילן!!!!! ולמה הרגת את נאט ואישתו??? ומה עם הבת(?) שלהם??? ואני בכלל לא מסכימה איתך!! יכול להיות שהיה את הסיפור הזה עם ברנדון שהוא חזר עוד פעם והכל אבל הם רק חברים טובים ולא יותר מזה! דילן התחתן עם קלי ותנחשי מי היה השושבין שלהם בחתונה?? נכון מאוד! ברנדון!!

גויבה

New member
תקשיבי

ניצן זה רק מה שמישהו חשב את לא צריכה להסכים אבל את יכולה לשנות ולפתח סיפור עלילתי משלך! את מוזמנת זה מאוד כיף!

ניצן 4

New member
חחחחח :)

מיכל חברה מאוד טובה שלי והיא יודעת שזה בצחוק!! וחשבתי להיצתרף לפורום אבל לא הרבה כותבים פה...

למעלה