טופיק חדש!

Arana

Well-known member
מנהל
היה שרשור דומה

עם הטופיק של thug4life "מה היה קורה כשדמויות הרומח היו מגלות איך העולם נראה היום". הנה השרשור. היתה לי שם תשובה מושקעת, אז אני מעתיקה אותה לכאן: תניס - מקים את "הארגון לדו-קיום בין אלפים לבני אנוש" ומתמנה לדובר ראשי. נראה לאחרונה מככב בקמפיין ל"ג´ילט". קיטיארה - הופכת לשכירת חרב ויועצת צבאית מבוקשת, בעיקר בדרום אפריקה ובאיזור אפגניסטן. לאורנה - לאחר שהשיקה בובת ברבי ובושם על שמה, מתחרה בתחרות "מיס עולם". רגע מבוכה נרשם כאשר על השאלה, "כיצד תעזרי להשיג שלום עלי אדמות?" ענתה: "באמצעות דרקוני הטוב". השמועות אומרות שנציגי "שלוותה" נקראו להמתין לה מאחורי הקלעים. קריסניה - מצטרפת לש"ס ומשיגה 30 מנדטים עד שמתברר שהיא בעצם אישה. סהר-פז - מייסדת את מכללת מישאקאל לרפואה אלטרנטיבית באמצעות אנרגיות קוסמיות. גילתנאס - מרוויח מיליונים על ספרו הסנסציוני "Hot Silver - סודות אינטימיים מחדר השינה של דרקוני-הכסף (בליווי תמונות)"

insane maniak

New member
חבל שאני לא יכול לענות

סתם משעמם לי אז אני רושם שטויות אבל לא קראתי את הספר אז אני לא יכול לענות !!! באסה !!

humi

New member
אוקיי אבל אצלי זה קצת שונה...

כתבתי את התפקידים במאפיה של חומי והם: רייסטלין-ממונה על שיגור טילים למטרות עוינות סות'- ממונה על מלחמה פסיכולוגית עם האויב קרמון-ממונה על מבצעי הקרבות(אלה שבאים אם רובים ושוחטים אנשים כמו בסרטים) פיזבן-ממונה על הבומים הגדולים(דינמיות ושאר דברים שעושים בומים והורגים המון אנשים בעיקר אם מימן) גדילן-ממונה על פריצה לבנקים הגדולים(והקטנים גם)

מלבד גדילן לא הייתי ממליצה על אף

אחד בתפקידים האלו כי זה יהיה מאד אבל מאאאאאאאד מסוכן

humi

New member
את לא מבינה הם עובדים אצל חומי אז..

הם מאוד מוגנים ולא יכול לקרות להם כלום

למעלה