טופיק חדש...

SaberTooth

New member
טופיק חדש...../images/Emo70.gif

תארו לעצמכם איך הייתה נראת הסידרה "מכושפים" (כאילו, מכושפות בנים). איך היא הייתה שונה ממכושפות
איך היא הייתה דומה למכושפות
תתפרעו עם יד הדמיון הטובה

Charmed 4ever.

New member
רעיון ע-נ-ק לטופיק!!

אמממ... זה היה יכול להיות מגניב.. כמובן שזה היה שונה לגמרי, כי במקום הבנות הסקסיות היו בנים חתיכים! ^^ אבל לדעתי זה היה קצת משתנה גם בכוחות והכל כי בכל זאת, לבנים (לפחות לפי כל הסטיגמות) יש יותר כח פיזי, אז משום מה הם כנראה גם ישתמשו בזה... אין לי כול כך הרבה רעיונות, אבל אני כותבת בכל מקרה כדי שתהיה הודעה נוספת בפורום... כי האנשים ישנים.. ולי משעמם!

charmedmen

New member
זה יהיה מגעיל לאלה למרות שקצת נחמד

אבל אני בחיים לא אראה אותה כי היא לא תצליח הרי בות הם בעלות קשר חזק יותר מבנים והם יותר רישיות ובנים זה שונה והם נגיד בתמונה של הפרמו יחזיקו את התחת אחד לשני כמו שפייפר עושה לפייג´ ויגעו במגעים אינטימים ויש לזה קשר אבל זה יהיה יותר כמו סופרמן ויותר כזה.

Woogyman

New member
מה?!

לא הבנתי כלום מההודעה שלך. אתה ח-י-י-ב לעבוד על הכתיבה שלך ולהתחיל להשתמש בסימני פיסוק, אחרת אף אחד לא יבין מה אתה רוצה להגיד.

As I Am

New member
Hell no! ../images/Emo103.gif

אתה מודע לעובדה שהסדרה תשתנה, נכון? כלומר, זה לא יישאר אותו דבר. נראה לך שהם גם יילבשו חולצות בטן ונעלי פלטפורמות? גאד.. *מגלגלת עיניים* אישית, חשבתי בהתחלה שזה יכול לצאת טוב, אבל כשמסתכלים על זה שוב - כל הקטע של המכשפים ייראה קצת דפוק, לא יודעת, זה עובד לי יותר טוב עם בנות, מה לעשות
אני מנסה לדמיין שלושה בחורים מחזיקים ידיים ואומרים את הלחש של כוח השלוש(ה), וכל הכישופים שהן עושות שם... נראה לי נורא מוזר *.* אם יעברו את זה כמו שצריך ויעשו את זה טוב יותר מאיך שאני מדמיינת, אני חושבת שזו יכולה להיות סדרה טובה ^^ והייתי מתאהבת לגמרי באח הצעיר

ארררר...

לדעתי, זה יצא ממש גרוע... בדרך כלל, אלה שמתעסקים בכישוף הם בנות... זה יראה מאוד מוזר אם יעשו את זה בנים. זה ייראה כמו פאואר ריינג´רס... (בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע...) ברור שיש גם בנים, אבל להם יש הרבה כוח פיזי, וזה יהיה פחות מעניין. לדעתי כל הכיף במכושפות זה שיש לנו שלוש בנות - סתם שלוש בנות רגילות. עם חיים רגילים (לפחות לפני...
), אהבות, אכזבות... סתם שלוש בנות. מה שאנחנו רואים זה השינוי שחל בהן בתור מכשפות, מכושפות. איך הן מתמודדות עם זה, וכו´. וזה הרבה יותר יפה לדעתי. והשינוי הזה יותר מעניין אצל בנות, כי הן בסך הכל... בנות! בלי כוח פיזי... זה שונה. בדרך כלל אלה שנלחמים ברוע (בלה, בלה בלה...) הם בנים. ואלה שהם חזקים מכל הם בנים... כאן זה מיוחד~ שונה! ארר, קשה לי להסביר את זה...
אני לא יכולה לתאר את הסדרה עם שלושה בנים. כמו שמישהו כבר אמר, זה בטח יצא עם מלא קטעים של סקס, ויותר כמו סדרת פעולה מטומטמת. מצטערת.

Charmed 4ever.

New member
אוו... וזה יהרוס לי את כל הפרקים

שאני אוהבת.. אני אוהבת דרמות ופרקים שבוכים בהם.. ולא נראה לי שזה יעבוד עם בנים...

Ophel McNeil

New member
LOL ../images/Emo6.gif

הטופיק הזה, או יותר נכון - התגובות שאחריו, עצבנו אותי לחלוטין. אני באמת שוקלת להיות פמינסטית.

Miss p

New member
תגובת האחיות האליוול:

It´s the 21th cenury- it´s a woman´s jub to save the world אני לא זוכרת מי אמרה את זה, אבל נראה לי שזה היה בפרק A page ffrom the past. יענוווווווו- בנות צריכות להיות מכושפותת ולהציל את העולם. לא בנים.

Woogyman

New member
זה היה בעונה השניה

ב"צ´יק פליק". פרו אמרה את זה לבילי.

למעלה