טופיק הזוי

Water Elf

New member
טופיק הזוי../images/Emo110.gif

גם לי יש אחד! אם חברי הרומח היו חיים בתקופה שלנו, במה הם היו עובדים?

TiPtiPoNpOn

New member
אוי, זה עוד פעם קרה לי../images/Emo93.gif../images/Emo110.gif

כתבתי הודעה עם הכינוי השני... לא משנה. ולטופיק - כן משעמם לי אז אני מגיבה לעצמי - לדעתי לאורנה הייתה פוצחת בקריירת דוגמנות והייתה מחליפה את יעל בר-זוהר בייצוג של פוקס. תארו לעצמכם את לאורנה עם ג'ינס צמוד וחולצת בטן...

Orbital Shadow

New member
טיקה../images/Emo60.gif

הייתה עובדת במסעדה סינית כי המחבתות שם גדולות
תניס היה יועץ כלכלי
תראה אני לא בטוח אבל כדאי לך להשקיע ביינים לא בעצם אולי בזלוטי כי פולין אולי תצטרף לאיחוד האירופי במחשבה שניה... קרמון היה רקדן בלט מפורסם

Silver Lance

New member
חחח קרמוןXD

עם כל התנועות החינניות שלו, ממש מתאים לו לרקוד בלט! חח

Water Elf

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

חלמיש היה זמר אופרה. "ידיווווות דללללללללללת שכמותככככככככככםםםם!"

XDDDDDDDD

קרמון!!!!! ענק!!!!!!!1 רק תיקון אחד-טיקה הייתה עובדת מסעדה תאילנדית [מי אמר טוקטוק?!] ומתאהבת בווקים...

Dead Black Moon

New member
חלמיש

היה עובד במפעל לייצור ידיות לדלתות..^__^ קטיארה...טוב,נו את זה כל אחד יודע.. סער-היה מנהל האירגון הנשים העולמי. דאלאמר היה חשפן-"תראו את הגוף המדהים שלי (עם 5 חורים)"...*הקהל בורח להקיא בשירותים* רייסטלין-היה דוגמן-על ,או רוקח(
) לאורנה-הייתה שחקנית בסרט "לא רק בלונדינית-3" גדיל-היה פורץ מקצועי או מורה לג"ג... קרמון היה מובטל... טיקה-הייתה מנהלת מסעדה

TiPtiPoNpOn

New member
גדיל../images/Emo110.gif

היה עובד במפעל לייצור כפיות מכסף. ואחר כך לא היה מבין איך זה שכל הכפיות נפלו לו לכיסים.

TiPtiPoNpOn

New member
בופו../images/Emo110.gif

היתה מורה לחשבון. "אחד ועוד אחד ועוד אחד זה שניים" *מרימה חמש אצבעות* "רק שניים!" והיתה מכשילה את התלמידים אם הם לא היו כותבים בכל התשובות במבחן 2. 1+1=2 1+1+1+1=2 1+1+1+1+1+1+1=2 ...

LuLuLu iT

New member
הממ../images/Emo48.gif../images/Emo187.gif

בופו הייתה ראש ממשלה, ומשכנעת את כולם לבחור בה בעזרת נפנופי לטאות זדוניים. חוצמזה, כולנו יודעים שראש ממשלה לא צריך להיות חכם במיוחד. תניס כמובן, היה היורש של יאסר ערפת. ממשיך במסורת שלי אי החלטות. טיקה חותמת קבע בצבא, ועוסקת בשיפור והמצאת כלי נשק חדשניים.(' זאת לא סתם מחבת, זאת מחבת עם שמן רותח!' *מדגימה חבטה מחושבת בעזרת המחבת, ומתנפחת מגאווה*) מי נהר יהיה היורש של נעמי בלומנטל (?) וישתוק. קרמון היה מחליף את חיים יבין. כי ככה אני החלטתי P: קיט תחזור בתשובה, ותתחתן עם רב חשוב. אבל אל פחד! היא לא הפסיקה.. נו אתם יודעים מה. כיום היא מבשלת באושר ל62 ילדים חובשי כיפות, ומודה לקדוש ברוך הוא. כאן נגמרים הרעיונות שלי. בוהו. X_X

LuLuLu iT

New member
דבר אחרון.../images/Emo48.gif../images/Emo187.gif

שני גנומים אקראיים, היו פוצחים בקריירת ראפ. שרים על מר גורלם, השלום ובנות. ובנוסף כמובן יציאו פרסומת מהפכנית לשוקו קוקו. 'קנואתהשוקושוקוקוקואיזהשוקוטעים.'

למעלה