טופיק? אני? לא!

Ophel McNeil

New member
טופיק? אני? לא! ../images/Emo108.gif

אנשימים, טופיק חדש - יש מלא מלא בדיחות בסמולוויל על לויס וקלארק, וכל מני קומיקסים של סופרמן. זוכרים בדיחות כאלה? בבקשה תשרשרו לכאן, זה יכול להיות טופיק נחמד!
ושני השקל (למה דווקא שני שקל?!) שלי:
בפרק בשבוע שעבר (וזה כבר הוזכר, אבל לא נורא), סיסמת הבחירות של קלארק היא "קלארק - איש המחר", שזה פראודיה על "סופרמן - איש המחר".
בפרק כלשהו לנה שואלת את קלארק מה הוא רוצה להיות כשהוא יהיה גדול (כבאי!), וקלארק עונה שהוא לא יודע, אבל כל עוד זה לא קשור בללבוש חליפה ולטוס הרבה (ציטוט, שמסיבה לא ברורה, הצחיק אותי ערב שלם. מלא. מעולם לא טענתי שאני שפויה. או לפחות לא טענתי והתכוונתי לזה).
בסיום של אותו פרק, קלארק ולקס נמצאים באסם של קלארק (למה בשם האלוהים הוא ישן באסם?!) ומביטים לעבר השקיעה (או... אהבה צעירה... כמה מתוק!
), וקלארק שואל את לקס אם לדעתו גם הם יגמרו כאויבים (כמו הרע והטוב בפרק). דווקא אהבתי. וסיפרו לי, אם כי לא ראיתי, שבפרק עם החוזה ההיא בעתיד (??), היא נגעה בלקס, וחזתה שהוא יהיה במשהו שדומה לבית הלבן, עם יד מלאכותית. זה כי בקומיקס לקס שלנו מגלה שקריפטון מכניע את סופרמן, ומתחיל ללכת עם טבעת כזאת, אבל אז גם מגלה שזה מסוכן לבני אדם, וצריכים לכרות לו את היד.
עוד משהו, אנשימים?

Skiter

New member
לא לא, את טועה

בפרק עם החזוה היא נגעה בלקס אבל בחיזיון לקס הופיע בשדה חמניות, שמיים בהירים (אם אני זוכר נכון) וחליפה לבנה. מייד אחר כך התחיל לרדת שגם של דם ולכלך את כל הבגדים של לקס ואת ידיו, כפתגם שאומר: ידיו מגואלות בדם. וכל החמניות נבלו. ואז היא התפגרה

Lizz

New member
פוצ´ון מסכן

איזו טראומה זו לילדון בן 21...

mishmesh

New member
בפרק הראשון...

שלקס שאל את קלארק אם הוא מאמין שאנשים יכולים לעוף, ואז הוא ענה: "כן, במטוס"...

SaberTooth

New member
לא בטוח שזה מתאים...

הרבה פעמים קלואי רצה לקלארק עם ידיעה חמה מה"דיילי פלנאט" (איזה מין שם זה לעיתון
), כידוע, קלארק עתיד לעבוד ככתב בעיתון הזה, כשיגדל, כך הוא יכיר את לויס.

KerenWelling

New member
נו בסדר אבל....

הדיילי פלאנט זה כאילו כמו...אמ...ידיעות אחרות....או משהו כזה...או הניו יורק טיימס...כאילו זה עיתון גדול וחשוב,לא כמו עיתון בית ספר (שמתם לב איך הם משקיעים בעיתון של בית הספר???)..... נ"ב ראיתם בפרק האחרון (פרק מספר 18) איך קלואי עדכנה את האתר של הלפיד?,חחחחחחחחח.........אפשר להכנס לאתר של הלפיד ולבדוק מה היא עדכנה...

למעלה