טופיקקקק

Woogyman

New member
טופיקקקק ../images/Emo110.gif

כמה שאלות סקר חמדמדות - 1. היית פעם בצילומים של הסדרה? (כן / לא) 2. הכלב/ה של המדינה לדעתך... (שוקי / סיגלית / תקווה (?)). ועוד שאלה טיפה יותר מורכבת - מה דעתכם על העזיבה והחזרה של לימור? אין ספק שזה משו בסט שהיא חזרה, אבל מה דעתכם? יש כאלה שאפילו אומרים שכל העניין (עזיבה וחזרה) היה מתוכנן מההתחלה (ולמען האמת, עם ארז טל, הכל אפשרי).

patito ƒeo

New member
:\

1. לא.. לצערי..
2. שוקייייייייייייייייייייייייייי!!!!!! ו.. אמפ.. לא יודעת מה להגיד על זה.

PopPy

New member
המממ..

לא
כחלק ממדיניות ה"אני לא מסיעה אותך לשום מקום רחוק ואני לא מרשה לך לנסוע באוטובוסים למרחק גדול כי זה מסוכן" של אמא שלי, אפילו לא ניסיתי להשיג כרטיס כדי להגיע לצילומים, כי גם אם הייתי משיגה- לא היה לי איך להגיע
דויד!
ברצי? שוקי. סיגלית היתה.. רגועה מדי!
יכול להיות שזה היה מתוכנן, ובכל מקרה כל ענין קמפיין ה"מי תחליף את לימור?" היה תרגיל מלוכלך- אבל זה ללא ספק ריענן את התוכנית ויצר סביבה עניין גדול מאוד, וחוצמיזה שזעקות השמחה שלי כשלימור נכנסה לאולפן בפרק הראשון בעונה הרביעית היו שוות את זה ^-^ (למרות שידעתי שהיא לא תנטוש אותנו
)

Woogyman

New member
אין ספק שיחסי הציבור ../images/Emo110.gif

סביב החזרה של לימור היה גאוניים. הם עשו כל מה שהם יכלו כדי להסתיר את זה שהיא חוזרת. אפילו צילמו פיילוט מזוייף עם תקווה בתור מגישה (אני זוכר את הכתבה המתלהבת ברייטינג על "אנחנו יודעים מי תחליף את לימור ונגלה לכם למרות שאסור לנו!"... בסוף, כמובן, הם טעו).

tiptip4u

New member
טוב...

1. לא הייתי אף פעם אבל אני מתכננת להיות (אולי העונה) 2. שוקי, נו ברור! 3. נראה לי שלימו לא הייתה עוזבת, שזה היה מתכונן. אבל אולי היא כן איימה לעזוב עד שהסכימו לשלם לה יותר? לא חושבת, לא משנה.

הממ.. ../images/Emo16.gif

היי, 1. לא
. 2. שוקי
3. העזיבה הייתה אמיתית, לא מתוכננת ולא בלה בלה.. כל הקמפיין חזרה היה דווקא נחמד, אפילו שהוא היה די צפוי...
ניר

מממ...

1. לא, אני לא מוצא בלהיות בצילומים משהו ממש מרתק, למרות שברק בישראל זה צריך להיות משעשע, מי יודע, אולי נעשה מפגש פורום בצילומים (נזמין מקומות כקבוצה)?
2. שוקי שולת!!!!!!!!!
(לא ג´ינג´י, אבל הכי דומה שיש כאן באיקונים). 3. אני לא חושב שהכל היה מתוכנן מהתחלה, אני חושב שלימור באמת החליטה לעזוב, אבל התגעגעה וראתה שרק בישראל בלעדיה זה לא זה, ואולי גם לא הלך הכי טוב בתיאטרון והיא העדיפה את הסידור הקודם, וחזרה, ביחד עם תחנותיו של ארז, אני מניח.. בכל מקרה, זה עדיין נראה כמו סידור של שמעון התחמן

LoLo16

New member
../images/Emo13.gif

1. כן, פעמיים, פעם אחת בעונה השלישית ןפעם ברביעית. יהיה ענק אם נזמין מקומות כקבוצה!
2. נראה לי שוקי כי הוא היפראקטיבי ודומה לכלב שלי..
3. אני מאמינה לגירסתה של אורנה, שהיא פשוט התגעגעה נורא לתכנית.. יש לי עוד שאלה בשבילכם- מה אתם חושבים שהיה קורה לתכנית אילו אורנה לא היתה חוזרת לעונה רביעית ומישהי הייתה מחליפה אותה?

PopPy

New member
לא מוצא בלהיות בצילומים

משהו ממש מרתק?! אני גם חשבתי על רעיון המפגש פורום בצילומים, כקבוצה סביר להניח שנוכל להשיג כרטיסים בלי יותר מדי בעיות כיוון שיש עדיפות לקבוצות מאורגנות, אבל יש מספיק זמן עד שהפורום יתגבש כדי שנערוך מפגש

LeAnNe

New member
עונה!

1. אף פעם לא הייתי אבל אני ממש רוצה להיות. 2.ברור שסיגלית! 3.זה דווקא היה ממש נחמד הקטע של לימור חוזרת אני אישית חשבתי שיפסיקו עם התוכנית ברגע שאורנה לא תהיה כי בלי אורנה אין תוכנית!

like daa

New member
../images/Emo104.gifרק בישראל../images/Emo104.gif

אממ... והנה התשובות: 1. לא הייתי, אבל הייתי אמורה להיות ביום רביעי (ואז אורנה עברה תאונה... ואז דחו את זה... איזה מסכנה אורנה
) 2. מבחינה תרבותית- סיגלית, היא כלבה מתורבתת. מבחינת שגעון- שוקי. ואין צורך להוסיף. 3. לא נראה לי שהעזיבה וחזרה הייתה מתוכננת מהתחלה, נראה לי שאורנה פשוט התחרטה לאחר זמן מה... וטוב שכך, איך היו חיי ללא רק בישראל

תיפלץ

New member
איזה חקר....

1.לא וגם לא יצא לי .... 2.סיגלית הרבה יותר.... 3.לא נראה לי שהיא עזבה בכוונה לחפש יותר כסף היא פשוט אמרה כבר פעם שנימאס לה לעשות את אותה הדמות והיא עזבה והסיבה שהיא חזרה זה כי היו המון בקשות והיא הבינה שהדמות של "לימור" לא מיצתה את עצמה והיא הלכה על זה וחזרה. שום כסף שום כלום.... לימור היא לימור ולא נחליף אותה באחרת... זה היה ממש ברור שזו תהיה היא... הם לא היו מעזים להעלות את התוכנית עם מישהי אחרת כי באופן אוטומטי הביקורת תהיה "חיקוי עלוב של לימור" לא משנה כמה טובה החדשה תהיה זה תמיד יראה חיקוי...

BlackRose

New member
אממממ...../images/Emo141.gif

1.לא
2.שוקי, בבדאי!
אאאאאאאאבבבבבבללללללל הוא קצת נמאס עליי, הוא חמוד, הוא אטרקטיבי, הוא עשה את שלו, אני חושבת שצריך להוסיף לו תגבורת או לוק חדש(סטייל פרווה_בצבע_ורודצומי_בריתני
) *נסקלת*. 3.יכול להיות..יכול להיות שזה היה ´טריק מסחרי´, אני לא יודעת, לא התעמקתי בזה האמת.

OrlyusH

New member
בעע

1. לא, והלוואי שהייתי יכולה.
2. שוקיי רולזז! למרות שגם תקווה חמודה
{
} ו..ממננ.. אנלא יודעת. אבל לא נראה לי
, אורלי.

1Shir

New member
אז ככה.

1.הייתי פעם אחת בצילומים, בפרק האחרון של העונה הראשונה. 2.כמובן שוקי הכלב של המדינה, סיגלית כלבה מאוד לא ממוסחרת, שקטה ו"סנובית". שוקי שובב ומצחיק והיו איתו הרבה קטעים מצחיקים! 3.אני לא מאמינה שהפרישה של אורנה היתה תרגיל מתוכנן, אפשר לטעון שכן, אבל באמת לא נראה לי. ברור שמבחינה "מוסרית" זה יצא לא טוב ולכן זה גם נראה מתוכנן, דווקא בגלל שהם צחקו על עצמם בקטע הזה. אבל לפי דעתי אורנה פשוט התחרטה, נכנעה ללחצים של הקהל, של ארז, של חשבון הבנק ומה לא... אני מניחה שכמובן גם התוכנית אהובה עליה, אך לא יזיק אם היא תפנה לתחומים אחרים. בכל אופן, בסיטואציה שנוצרה טוב שהיא חזרה, כמובן לקהל וגם התוכנית עצמה הגיעה לרמות חדשות כמעלת המוראל הרשמית של עם ישראל בימי שישי. סם, מה איתך? תענה גם על השאלות...

Skiter

New member
../images/Emo13.gif

1. לא, אבל היו תכנונים.. 2. סיגלית
3. נראה לי שהיא באמת התכוונה לעזוב אבל בסוף בטח הבטיחו לה מלא דברים אז היא נשארה... ד"א מי ראה את הכתבה על לימור ואורנה ברייטינג
אני אפרסם מחר אם לא פרסמו פה...

מתן ב

New member
אממממממממ...

1) לא
למה
2) תקווה!!! 3) נראה לי שהיא באמת התכוונת לעזוב, אבל כולם שיכנעו אותה שכדאי לה לחזור...

למעלה