טופיקקקקקק *הארי פוטרים...
*

YaLdoNet 4 EveR

New member
טופיקקקקקק *הארי פוטרים... ../images/Emo9.gif*

עזבו, לומשנה
קבלו טופיק. האם הייתם מחליפים את לורן גרהאם בתור לורליי בשחקנית אחרת, מוכרת יותר? נגיד, ג´וליה רוברטס? ג´ניפר אניסטון? (סתם עולים בי שמות) יאללה לשרשררררר ואל תתלוננו שהפורום מת אם אתם כל הזמן בועטים לו בתחת

z O e i

New member
הטופיק הראשון שלנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif מרגש..

בכל מקרה- להחליף את לורן
השתגעת
חס וחלילה
(3 דפיקות טפו טפו טפו חמסה שום בצל חסה) אם כבר, הייתי מחליפה אותה... בי... במחשבה שניה הייתי רוצה רוצה להחליף את רורי... אתם יודעים... דין, טריסטיאן, ג´ס... ממ... כנראה שזה לטופיק אחר....

leeloo

New member
להחליף את לורן?! Are you wowow?!

wowow=קוקו אי אפשר להחליפה בשום תנאי. לורן היא לורליי. לורליי היא לורן. הן ישות אחת. לעולם לא יבואו בנפרד. לורן מתנהגת ממש כמו לורליי, אם לא יותר "פלייקית" ממנה.. לורן אומנם לא חיה עם משפטי מחץ כמו בסדרה, אבל היא בהחלט מתנהגת באותו אופן, ציני, ביקורתי, מעופף, מתלהב (מהדברים הכי משונים בעולם..).. גם ג´וליה הנפלאה, בחיים לא תגיע לרמה הזו.. בכלל, היא מבוגרת מידי.. ולורליי הן כאלה אם ובת, פשוט הולכות יחד, ואפילו לווא דווקא כמו אם-בת אלא כמו חברות הכי טובות, הן כל-כך מתאימות ביחד!! רורי צריכה להינשא ללורליי, רק כך יהיה לשתיהן טוב (אמא! נישואים של גילוי עריות לסביים! האאאאאאאא! what was i thinking? i don´t know! it has just acooured to me that they go so well toghther! so what? she´s her mother, for crying out loud! o.k, o.k, don´t shot!) בכל אופן, נחזור לשיחה הנוכחית, לורליי can´t be replaiced, not now, not ever! זהו.

Gilmore Fan

New member
ממשששש לאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Charmed 4ever.

New member
אי אפשר להחליף את לורן...

היא יותר מידיי מתאימה לתפקיד.... והיא והשחקנית של רורי נראות ממש חמודות יחד...

איוו גרוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(סליחה, אין לי כוח לכתוב באנגלית....
) הצחקת אותי.....
גוליה רוברטס
ג´ניפר אניסטון
come on
הן שחקניות מעולות, אבל בתור לורליי
I don´t think so
לורן, היא מושלמת לתפקיד. אי אפשר להחליף אותה בשום צורה, בשום אופן. אין, זאת עובדה
לורן גרהם שי איז לורליי פור אבר
(סליחה שוב, עוד פעם אין לי כוח לכתוב באנגלית..
)

shalti

New member
אני לא חושב שבנות גילמור היו

בנות גילמור בלי לורן גרהאם, זה לא היה אותו דבר וכמו שנאמר לפניי, לורן היא לורליי

SaberTooth

New member
להחליף את לורן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

השחקן/שחקנית נותנים המון לדמוניות שהם משחקים, אם מחליפים את השחקן/שחקנית, הדמות לא נשארת אותו הדבר, אין לה את אותם מאפיינים שבנה/בנתה השחקן/שחקנים הקודם/קודמת. אם נחליף את לורן בשחקנית/שחקן (חחח
) ארחרת, הסידרה לא תהיה אותו דבר... סידירי עולם יתהפכו
אי אפשר לעשות את זה לבנות גילמור
הסידרה תהרס
נ.ב. וואי כמה סלשים

rotem224

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

נראה לך שבנות גילמור היו בלי לורן אותו דבר אני מתארת לעצמי את ג´וליה רוברטס משחקת במקום חחח
זה לא שאני חושבת שג´וליה היא שחקנית לא טובה לפי דעתי היא מעולה אבל באמת .... אף אחת בחיים לא תוכל להחליף את לורן בסידרה
בייי|

את צודקת

אני לא זוכרת איפה קראתי (נראה לי באחד הראיונות) שהבמאית (נראה לי) חיפשה כל כך הרבה זמן מישהי שתתאים לשחק את לורליי והיא פשוט לא מצאה
היא רצתה כבר לעזוב את זה.. לוותר.. ופתאום הגיעה לה לורן גהראם
ועכשיו יש לנו לורליי מושלמת
ואני מצאתי את המקום המושלם להיות סטארס הולו.

shirakl

New member
קראת את זה בפנאי פלוס

ואני, עם כל האהבה שלי לג´וליה רוברטס חושבת שאפילו השחקן הכי טוב לא יכול לעשות תפקיד שלא בנוי בשבילו. לורן היא פשוט כישרון מולד לתפקיד של לורליי והחלפה שלה תהרוס את הסדרה לגמרי! וחוץ מזה - איזה סיבה כבר יכולה להיות כדי להחליף אותה?

HaMsTeR

New member
למה להחליף את לורן?

היא שחקנית מצוינת, ובחירה מקסימה לתפקיד לורלי. אני לא חושבת שצריך להחליף אותה.. אבל אם בכל זאת- אולי אליסה מילאנו- פיבי ממכושפות, למרות שהיא מאוד צעירה יחסית... לורלי אמורה להיות בת 33, נכון? אליסה בת 30... אבל בסדר... אני עדיין מעדיפה את לורן.

לורן שולתת ובגדוללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא שחקנית מעולה
וממש מתאימה לשחק את לורליי... יכול להיות שהייתי חושבת אחרת אם לא הייתי כל כך רגילה לראות את לורן בתור לורליי... אבל בכל זאת היא עושה את לורליי מ-ע-ו-ל-ה

Gilmore Fan

New member
זה בדרך כלל ככה...

אחרי שמתרגלים לראות מישהו בתפקיד מסויים, אי אפשר לדמיין מישהו אחר. לדוגמא: הורדתי את הפיילוט של מכושפות ושם שחקנית אחרת שחקה את פיבי- והיה ממש מוזר לראות אותה. אני יודעת שזה נשמע טיפשי אבל כל הפרק פשוט אמרתי לעצמי: "זאת לא פיבי!!, לכי מפה, שחקנית אחרת!!" חחח, I´m so wierd!!!

1123

New member
הפרק הקודם

מעניין כמה זמן יקח ללורלי ולסוקי לפתוח את המלון. חוץ מזה אני חייב להגיד שרורי נעשתה ממש מעצבנת בזמן האחרון

HaMsTeR

New member
כן, את צודקת... למען אמת..

לורן וזהו. זאת תשובה חד משמעית מכל חברי הפורום, לא?

לא רק זה

אליסה מילאנו היא בערך 1.55 מטר, בניגוד ללורן גראהם שהיא כמעט 1.80. הייתי אומרת שזה הבדל די משמעותי, לא?

למעלה