טופיקחדש-משו שלקחתי מפורום אוונסנס

Pagra Baleben

New member
טופיקחדש-משו שלקחתי מפורום אוונסנס

האם חלמתם אי פעם על מתיו
נמקו ופרטו

Pagra Baleben

New member
שלי../images/Emo26.gif

היו לי המון
הנה אחד מהם- עשיתי לבן של השכנים שלי בייביסיטר, ולקחתי אותו להצגה (קטנטנות הישראלי..
) אחרי ההצגה לקחתי אותו לקניון, ונכנסתי איתו לחנות בגדים, וכשמדדתי איזה בגד, פתאום אני קולטת מישהו שותה לי מהפחית קולה ששמתי על איזה שולחן קטן שם
אז רצתי כדי לצעוק עליו-ופתאום אני קולטת שזה מתיו
הוא התחיל לברוח, אז אני רדפתי אחריו המון המון, עד שהגעתי אליו, ואז אמרתי לו שאני מעריצה נורא נורא גדולה שלו, ואז הוא נתן לי חיבוקקקקק
^_^_^_^ אחר כך הוא הסיע אותי הביתה במכונית המאגניבה שלו
ואז התעוררתי

Pagra Baleben

New member
../images/Emo12.gif

היום
שוב
זה היה מוזר..! זה ארוך נורא, אני אספר אחר כך

ariela88

New member
המממ יצא לי לחלום../images/Emo87.gif

פעמיים או שלוש על החברים אבל לא ממש כמו שהם אלא כל מיניי צורות מוזרות ולא מובנות כמו בחלום (מן קטע כזה שהם בכלל לא דומים לעצמם אבל אני יודעת בתוך החלום בבירור שזה הם). ובניהם היה גם מת'יו

הינה הסיפור שלי! אני חלמתי!

חלמתי גם על מתיו... אבל זה היה מיזמן אני ממש לא זוכרת מה היה לי בחלום! אבל אני זוכרת שחלמתי על חברים בכלליות ! גם.. כמו שאריאלה אמרה !...הם לא ניראו אותו דבר אבל ידעתי שזה הם! קשה להסביר ! חלמתי שאני מתחתנת ! אין לי מושג עם מי! ורייצ'ל ומוניקה היו השושבינות שלי... חחחח וחלמתי עוד מלא . אבל ממיזמן ואני לא זוכרת... אולי הלילה.. בעזרת השם!..חחחחחחחחח

יכול להיות שהיה לי אני לא זוכרת../images/Emo70.gif

אבל היה לי פעם חלם שאני פוגשת את כל ה'חברים' זה היה חולם מאוד נחמד וחבל שהוא לא עומד להתגשם, היה חלום נחמד

L i l A L o

New member
אני לא זוכרת חלומות../images/Emo70.gifלא זוכרת../images/Emo70.gif

לא פייר!
אבל יש סיכוי סביר שחלמתי על מתיו או על חברים... ואני רק לא זוכרת את זה..

למעלה