טופז או DO IT

טופז או DO IT

טוב אז קיבלתי הצעת מחיר ב2 החברות בטופז עלה X אבל ללא 2 קלפות ובדו איו עלה +7000+X אבל כולל שתי הקלפות. יש לכם מושג בערך מה שווי קלפה ( 2 קלפות של מטר) ההתלבטות היא כזו בטופז אהבתי יותר את המטבח(את המראה .) אבל לאחרונה שמעתי עליהם שהם מאחרים בהתקנה. דבר שקצת הוריד לי. ובדו איט יש לי הרגשה יותר טובה אבל המטבח פחות יפה והבנתי גם שהמחיר כולל ידיות.המטבח לא מכוער פשוט טיפה פחות יפה אני יכולה לחיות עם זה אבל השאלה האם הם באמת יותר טובים.? האם המחיר באמת כולל ידיות בדו איט אמרו שיבואו קצת לקראתי. ( לא יודעת עדיין מה זה קצת) כמה שווה להוסיף על הקלאפות בדו איט[

calila

New member
קלפה ב DOIT עולה בערך 3.5K

איך אני יודעת? כי אני קניתי את המטבח שלי ב DO IT עדיין לא קיבלתי אותו אגב, הוא אמור להגיע ביולי אבל אם את לא יודעת, בקשי מאשת המכירות (דורית? מורן?) שתיתן לך מחיר בלי הקלפות וכך תדעי כמה זה עולה, אין פשוט מזה, הן יכולות לעשות זאת בלי שום בעיה. אגב, האם קנית גם שיש דרכם? המחיר שלהם כולל ידיות מתוך המבחר הלא גדול שלהם, אם את מוותרת על ידיות לא תקבלי זיכוי כי את לא משלמת עליהם זה צ'ופר שהם נותנים ללקוחות שלהם כמו גם את כל המסילות והפירזולים (לפי רמת הגמר שקנית), אני הצלחתי למצוא ידית שנראתה לי אם כי היא פשרה והייתי הולכת על משהו אחר לגמרי אבל לא בא לי להוציא עוד כמה אלפים על ידיות. אני לא יודעת מה רמת הפרזול שלקחת אבל הפירזול של דו איט נחשב ברמה גבוה, הגימור לא רע בכלל והשרות בנתיים מצויין. לא יודעת מה זה אומר שהם ילכו לקראתך ברמה של אחוזים אבל הם עושים הנחות למי שבא לסגור

היא לא שאלה אותי לגביי רמת הפירזול.....

עשיתי אצל סילבי באילון...למטבח עתיק יש במבחר של הידיות? אני מקווה שאם היא לא שאלה זה בלום.. אני אשאל אותה ... תודה עזרת לי מאד

למעלה