טוף תורי!

טוף תורי!../images/Emo105.gif

לספר על מה שקורה לי
היה לי היום מבחן במתמטיקה -_- הלך לי טוב, אבל היה תרגיל גיאומטריה אחרון שהיה ממש אבל ממש קשה!!! אני וידיד שלי אחרי המבחן הצלחנו אותו ביחד... וגם ידיד שלי, שהוא תלמיד של מאיות וחכם בטירוף שעה וחצי ישב עליו עד שהוא הצליח אותו! עוד עשרים דקות יש לי שיעור אנגלית פרטי.. אוף אמל המורה שלנו לדוברי חולה מאוד והיא ביית חולים ואנחנו עכשיו לומדים עם המורה לאנגלית רגילה שהיא דודה של חברה טובה שלי מהמחנה אבל היא מטורפת ואנחנו מתגעגעים לאמל :(((((( היא בת 23 חמודה כזו.... איכסה ג'ני!$@%$$ והיא מלמדת אותנו דקדוק מה שלאףא חד מאיתנו אין שמץ של משוג בו! אנחנו רק יודעים לדבר אנחנו לא יודעים את כל החוקים האלא.... והשיעורי גיטרה שלי נורא מאכזבים -_- אני רוצה ללמוד איך לנגן! אני לא רוצה לדעת את כל ההיסטוריה של האקורדים והכל. אני ידועת זה יעזור לי בהמשך וכל הקראפ הזה אבל אני רוצה שהמורה שלי יגיד לי "ככה מנגניםא ת ג'י7!" ויראה לי וככה אני ידע שמנגנים אותו! לא שנאי יגלה לבד והכל.. הוא נתן לי לנסות לגלות שיר לבד משו עם ירח של אביב גפן ואני לא מכירה ואני לא יכולה להוריד כי הרמקולים שלי דפוקים ואני לא מכירה אותו ואני לא יודעת.. ואני רוצה לנגן שירים של גוד שארלוט :( שילמד אותייייי... אקורדים אני רוצה ללמוד. אני רוצה ללמוד לפי שירים! זה ממש מאכזב אותי -_- בכל מקרה, למי שיש פה סקייפ, הניק שלי זה: pitta_bread אס תוסיפו אותי ^-^ רק שאין לי מיקרופון =\ תתמודדו2%$#^&@!^ בכל מקרה אין לי מה עוד לספר.. חיחי אנשים תבקרו בבלוג שלי

the z girl

New member
תגובה לפיטהפיט

אני שמחה שהלך לך טוף.. חיח המורה ה*** שלנו עוד לא בדקה לי את המבחן! אבל מישהו בכיתה שלי קיבל 100 ומישהי 98 ואת שלי היא לא בדקה אני מתה לקבל 100 גם אבל זה לא ייקרה
טוב 93 זה מעולה גם!!
גאומטריה זה הרבה יותר קשה נכון?! בלעעטט תאמיני לי שעדיך ללמוד כמו שאת לומדת. המורה שלי פשוט שואל אותי מה אני רוצה לנגן ומביא לי את האקורדים\תווים\טאבים, וזה לא טוב. אני רוצה לדעת את הבסיס וללמוד כמוך והכל אבל אין לי איך.. הוא המורה שיש.. אם את תגלי לבד זה יפתח לך שמיעה מוזיקלית וזה גם חשוב מאוד עדיף ללמוד עם מורה כמו שלך מאשר מורה כמו שלי, שהוא לא ממש מורה.. הוא נגן גיטרה שמלמד ילדים גיטרה. ומה זה לעזאזל ג'י7? רואה שאת יודעת מלא דברים שאני לא?!?!!??! והוא נתן לך לנגן את אור הירח.. חח.. זה דווקא שיר יפה!.. אבל איך תוכלי ללמוד אותו אם הוא לא יכתוב לך אותו?! ואם את לא מכירה..?! מה למדת עד עכשיו? (אני אלמד אותך ואת תלמדי אותי!.. ככה שתינו נדע הכל.. חיח הכי טוב!) *מוסיפה לסקייפ..* טוב אני הולכת לבלוג שלך.. חיח

נהה...../images/Emo105.gif

המורה הביא לי דף מצולם עם האקורדים של השיר הזה.. אבל אני אפילו לא מכירה אותו -_- אני בטוחה שהוא יפה, סך הכל לאביב גפן במת יש שירים יפים.. אבל אני צכה להכיר את השיר! ויש לי כבר שמיעה מוזיקלית... ניגנתי אורגנית 4 שנים ופסנתר 6 אז יש לי שמיעה מוזיקלית וככה אני יודעת שיש כל מני אקורדים וכו... וגם, כי אני לוקחת המון שירים מהאינטרנט

ושכחתי להוסיף../images/Emo105.gif

כל הקטע של ההיסטוריה של המוזיקה והכל, לא מעניינת אותי -_- אני רוצה לדעת לנגן שירים שאני אוהבת ולדעת אקורדים! למרות שבאמת טוב שהוא לימד אותי איך לגלות אקורדים לבד.. נגיד נותנים לי אקורד שאף פעם לא ראיתי בחיים שלי, אני יכולה לגלות איך לנגן אותו לבד. וגם, הוא לימד אותי איך לבנות אקורדים של סולמות. אבל אני לא רוצה לדעתא ת כל הקראפ הזה -_- אני רוצה להשמיע לו שירים וללמוד אותם!

EleVaTioN

New member
תגידי....../images/Emo129.gif

את עדיין מנגנת על הפסנתר? כאילו ככה בשבילך או שסיימת ללמוד ואת לא מתקרבת לזה יותר?

ברור../images/Emo105.gif

פשוט שניגנתי עם מורה, ממש אבל ממש לא נהנתי.. לאדעת למה אף פעם לא התאמנתי ולא כלום.. ורציתי לחזור השנה, (אחרי כיתה ז הפסקתי) כי בכיתה ח שלא נגנתי כלום, (אנדעת שזה נשמע נורא קיטשי) הייתי צכה משו לנגן בו.. התגעגעתי למוזיקה. ולא חשבתי שאי פעם ירשו לי גיטרה, אז אמרתי פסנתר, ואז ששאלתי לגיטרה אמא שלי הסכימה! אבל כן אני גם מנגנת לעצמי שירים
גם לא מזמן, החלטתי לנסות לנגן עוף גוזל, וגיליתי את יד ימין, ויד שמאל המצאתי לבד לבד! וזה יצא מתאים ^-^אפל ממש רק ההתחלה.. חיחי

EleVaTioN

New member
פיטע......./images/Emo129.gif

מה ההיסטוריה של האקורדים יעזרו לך? את רוצה לנגן לא? לא להיות פרופסורית לגיטרות...

נו זהו!!!../images/Emo105.gif

הדבר היחיד שזה יעזור בו, כמו שציינתי לעיל, (חיחי) זה שאני יכולה לקרוא אקורדים שאף פעם לא ראיתי מעבר.. אבל גם את זה אני לא מבינה כל כך -_-

EleVaTioN

New member
לא../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif

וגם אפעם לא הבנתי איך משתמשים בזה

למעלה