טוף תורי!../images/Emo105.gif
לספר על מה שקורה לי
היה לי היום מבחן במתמטיקה -_- הלך לי טוב, אבל היה תרגיל גיאומטריה אחרון שהיה ממש אבל ממש קשה!!! אני וידיד שלי אחרי המבחן הצלחנו אותו ביחד... וגם ידיד שלי, שהוא תלמיד של מאיות וחכם בטירוף שעה וחצי ישב עליו עד שהוא הצליח אותו! עוד עשרים דקות יש לי שיעור אנגלית פרטי.. אוף אמל המורה שלנו לדוברי חולה מאוד והיא ביית חולים ואנחנו עכשיו לומדים עם המורה לאנגלית רגילה שהיא דודה של חברה טובה שלי מהמחנה אבל היא מטורפת ואנחנו מתגעגעים לאמל
((((( היא בת 23 חמודה כזו.... איכסה ג'ני!$@%$$ והיא מלמדת אותנו דקדוק מה שלאףא חד מאיתנו אין שמץ של משוג בו! אנחנו רק יודעים לדבר אנחנו לא יודעים את כל החוקים האלא.... והשיעורי גיטרה שלי נורא מאכזבים -_- אני רוצה ללמוד איך לנגן! אני לא רוצה לדעת את כל ההיסטוריה של האקורדים והכל. אני ידועת זה יעזור לי בהמשך וכל הקראפ הזה אבל אני רוצה שהמורה שלי יגיד לי "ככה מנגניםא ת ג'י7!" ויראה לי וככה אני ידע שמנגנים אותו! לא שנאי יגלה לבד והכל.. הוא נתן לי לנסות לגלות שיר לבד משו עם ירח של אביב גפן ואני לא מכירה ואני לא יכולה להוריד כי הרמקולים שלי דפוקים ואני לא מכירה אותו ואני לא יודעת.. ואני רוצה לנגן שירים של גוד שארלוט
שילמד אותייייי... אקורדים אני רוצה ללמוד. אני רוצה ללמוד לפי שירים! זה ממש מאכזב אותי -_- בכל מקרה, למי שיש פה סקייפ, הניק שלי זה: pitta_bread אס תוסיפו אותי ^-^ רק שאין לי מיקרופון =\ תתמודדו2%$#^&@!^ בכל מקרה אין לי מה עוד לספר.. חיחי אנשים תבקרו בבלוג שלי
לספר על מה שקורה לי