טוף...נעים מאוד

טוף...נעים מאוד

אז ככה.. אני אשתף אותכם בכמה אני מוזרה.... אנ לא אוכלת בשר,דגים,ביצה קשה,חומוס, גבינות(אלא אם זה על פריכית וזה קוטג'), טחינה לא בא בחשבון גם מיונז, אבוקדו, וכמעט כל דבר נורמלי שצמחנים אוכלים?? יש לכם רעיונות מקוריים למתכונים בשבילי LOL נ.ב- יש עוד מלא דברים שאני לא אוכלת שבטח שכחתי לציין!!!!

is this love

New member
שימי לב..

הרבה צימחוניים\טיבעוניים נוטים להוריד מאכלים מתפריטם במקום להוסיף מאכלים חדשים ולגוון וכאן נוצרת הבעיה והמיתוס של "כל הצימחוניים אנמים ולא בריאים".. תזונה נכונה זהו הדבר הכי חשוב כל הכבוד לך שאת לא אוכלת בשר,דגים,ביצה,גבינות. אך מצד שני את תיהיה חייבת לאכול חלק מהדברים הבאים כדי לאזן את גופך: פירות וירקות כל יום חובה! (עדיף יותר ירקות עלים ירוקים), אגוזים, שקדים, חלב סויה, מאכלי טופו למיניהם תעשי בדיקת דם לבדוק אם הכל מאוזן אצלך... נ.ב, עזבי את הקוטג'

אני צמחונית מזוייפת

כלומר.אני לא צמחונית מכל הסיבות האידיאולוגיות למיניהן למרות שאני אוהבת חיות ונגד התעללות בבעלי חיים אנ יפשוט צמחונית טבעונית או איך שלא תקראו לזה מטעמי גועל......אני נגעלת מהמחשבה לאכול בשר של יצור חי וכו'... מה אני כן אוכלת? בעיקר פחמימות המון סלט.חולה על סלט....מרקים.פסטה..מג'דרה..טבעול...המבורגר טופו..אורז....וזהו בערך...נראה לי.... כמובן הדברים הבנאליים המשמינים- פלאפל, וצ'יפס..נשנושים למיניהן אוכל משעמם לא?????

is this love

New member
אידיאולוגיות אה... טוב נו..

היתי מאד רוצה לעשות איתך שיחה 1X1 בקשר ל"למרות שאני אוהבת חיות ונגד התעללות בבעלי חיים" אבל את זה נשאיר אולי למסרים.. לא ענית לי בקשר לבדיקת דם... בכל מקרה תתחילי לאכול גם פירות לפחות פרי ביום

טוף...

לגבי הבדיקות דם יש לי חוסר בויטמין בי 12............כמה צפוי לא? עשיתי כמה פעמים זריקות וגם לקחתי ויטמינים אבל בזמן האחרון הפסקתי אני באמת צריכה לעשות שוב בדיקת דם
מה ההבדל הדק בין צמחוני לטבעוני....?

אל תדאגי

גם אני הפכתי לצמחונית מטעמי גועל אבל אז התחלתי להבין מה עושים לחיות ועכשיו זו גם אידאולוגיה (ככה כותבים?)

למעלה