טוף יש לי שאלה.

המוזרה

New member
טוף יש לי שאלה.

אבא שלי מרגיש לא טוב ואושפז בבי"ח היום. נו, כמו ילדה טובה (בחופשה) לקחתי את עצמי ונסעתי לעיה"ק למרות שהייתי שם רק אתמול. כמו שאני נכנסת לחדר בו שוכב אבי, אני מבחינה באיש השוכב לידו שהוא לא אחר מהמורה הכי בן-%$#&^% שהיה לי בבי"ס, שהיה גם סגן מנהל, שמירר את חיי והשפיל אותי לפני כל הכיתה (נו ברור שלא נתתי לזה לעבוד בלי להתלונן אז) השאלה שלי - האם עלי להיות "נממדה" ולהגיד לו שלום, לשאול לשלומו ולאחל לו כל טוב? היום התחמקתי, אבל מחר אצטרך ככל הנראה להיות שם יותר שעות. ואני חייבת להגיד שממש אין לי חשק לדבר איתו, אני לא מעריכה אותו והוא רק מעורר בי זכרונות מריריפ (אגב, הוא אמר לאבא שלי שהרבה תלמידים שלו זוכרים לו דברים רעים אחרי כל כך הרבה שנים, מעניין למה.. ) אני סתם קטנונית או מה?

אני הייתי מתנהגת בנימוס, זה הכל.

אין צורך לפתח איתו שיחות מעמיקות אם אין לך רצון בכך, ואני סומכת עלייך שתדעי לנווט השיחה למקום שתבחרי בנימוס, גם אם ינקוט יוזמה. אני מקווה שאבא שלך ירגיש טוב יותר!
רפואה שלמה.

לפני כמה שנים זה היה?

אם זה היה לפני שנתיים, אני מבינה שעדיין לא התגברת על הכעס. אבל אם עברו כבר 5-6-7-20 שנה, אפילו השאלה מיותרת. הוא סתם איש, ששוכב ליד אביך בבית החולים. שלום שלום, תרגיש טוב, וגמרנו. לא חוכמה להיות חזקים על חלשים, והאמת? את כבר ילדה גדולה, ואף מורה מהעבר לא צריך להטריד את מנוחתך יותר - אלא רק שלומו של אביך. שמה שלומו באמת?

המוזרה

New member
תודה רבה לכולם

ראשית בקשל שלומו של אבי נדע עוד מעט, נקוטוה שהכל יהיה בסדר. בקשר למורה, אז אמרתי שלום וזהו, אלא שהמשפחה שלי חושבת שעלי להיות יותר חברותית ולהתעניין יותר. והאמת? לא מעניין אותי. כן, זה באמת היה לפני 20 שנה ומבחינתי זה עבר ונגמר. יאללה שיהיה בריא גם בלי החיוכים שלי.

nutmeg

New member
מוזי, עיוני,

מה כל כך כואב לך לחייך? מדובר באיש זקן וחולה שאת ההתחשבנות האמיתית הוא עושה עכשיו כנראה עם מלאך המוות, לא איתך. אז הוא היה לא נחמד. Big fucking deal! לפחות הוא לימד אותך להתמודד עם מגעילים כבר בגיל צעיר ככה שיצאת לעולם יותר מוכנה בזכותו.

FlamMAble

New member
אנשים לא נחמדים לא צריכים לצפות

שיהיו אליהם נחמדים. במקומך הייתי מתעלמת, מבחינתי הוא היה עוד איש זר כמו שאר האנשים בבית חולים... הרי את לא אומרת "שלום, תרגיש טוב" וכ'ו לכל אחד שאת פוגשת בבית חולים, נכון?! יפה...

המוזרה

New member
נט נט יקירתי.

התגובה שמעליי מסבירה למה. בכל מקרה אבא שלי כבר בבי, אני כבר חזרתי מפסטיבל הג'אז באילת והמורה, הוא כבר חזר לתהום הנשיה.

המוזרה

New member
אכן, אכן היה משובח

מחר אכתוב סיכום בפורום ג'אז ובלוז, ובמהלך השבוע אעלה לשם גם כמה תמונות (אני אשים קישור לכאן או קיי? (אגב, בשנה הבאה, אם תהיו נחמדים אלי, אולי יהיו לי הזמנות לחלק .. ותחשבו על זה.

nutmeg

New member
אבא שלך כבר בבי?

"האבי של הבבי שלי הלך על גחלים..." מנגן לי באוזן

למעלה