טוף.. זהו זה..

iNEEDit25

New member
טוף.. זהו זה..

עוד ציון דרך. הלילה ישנתי עם מישהו פעם ראשונה (יענו בקטע אינטימי). פגשתי אותו באיזשהו מקום, התחלנו לדבר, הלכתי איתו לשתות משהו באיזה פאב לגייז, ואז נסענו אליו לדירה, עשינו מה שעשינו, והתכוננתי ללכת להתלבש, והוא אמר שאני אישאר לישון. האמת שדי נקרעתי.. מצד אחד סקרנות - איך זה לישון עם מישהו ששכבת איתו במקום לגמור וללכת, במצד שני.. כל מיני מחשבות מצחיקות של "בטח יעבור לו בבוקר, יראה אותי במראה הטבעי כשאני קם, הוא באמת רוצה שאני אישאר לישון או שסתם הציע מנימוס?" נשארתי לישון. האמת שעבר לילה קשה, בקושי נרדמתי. מדי פעם הוא חיבק אותי ואני אותו, אבל לא הרגשתי נוח כ"כ, כי אני רגיל למיטה שלי, למקלחת שלי, למזגן שלי. כבר 25 שנה אני ישן לבד, פתאום לישון עם עוד מישהו, פתאום נהיה צפוף קצת במיטה. אז בוא נגיד שיש יתרונות וחסרונות. אהה ועוד מסקנה שהגעתי.. אני לא אוהב סקס.

yosef 30

New member
לא אוהב סקס../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

כפרה מה נסגר איתך
זה מאוד טיבעי שלא תישן בלילה כמו שצריך במיוחד אם זה הלילה הראשון שלך עם מישהו מחוץ לבית שלך, לא במיטה שלך כמו שאמרת. לאט לאט לומדים כפרה. או שתקח קצת הפסקה מסקס. ועוד יותר חשוב, הייתי ממליץ לעבוד על סף החרדה העצמית שלך. אני שם לב שאתה כל פעם עושה צעד קדימה ובורח אחורה. תן לתחושה זאת כמה ימים וזה יירגע. אתה אולי פשוט מבוהל נשמה יקרה שלי
. שיהיה לך שבת קסומה ונפלאה
יוסף.

sidoni

New member
3 מילים.........

פ ו ל נ י ה זקנה ומיובשת. אולי זה לא זה .............אבל דאחילאק לפחות לזיון של הבוקר .... א ו י ש גדול

white star

New member
../images/Emo54.gif מה הביא אותך למסקנה הזאת?

ואגב, יש לי את אותה הבעיה של ההירדמות. מצד שני אני כל הלילה לא בדיוק ישן ולא בדיוק ער אבל מאוד מתפנק בזרועות של זוגי אז זה שווה את זה

בופיק

New member
היי

אני כל כך מבינה את הקושי שלך לישון במקום כאילו זר, ההרגשה היא כל כך מוכרת, אבל לאט לאט דברים משתנים... בהתחלה עוברים לילות ללא שינה, ואם הרבה מחשבות...אבל עם הזמן מתחילים להרגיש יותר בנוח... זה שעשית את הצעד הזה ונשארת שם, כבר מעיד על משהו חיובי... כי התגברת על משהו אחד... מה הביא אותך להגיד שאתה לא אוהב סקס
בסקס עצמו אתה לא נהנה
בתחושה של אחרי
שבת שלום בופיק

iNEEDit25

New member
אולי זה בגלל

שסקס מתקשר אצלי בעיקר לסטוצים חד פעמיים, גומרים הולכים. לא למעשה אהבה אינטימי, שאחריו ממשיכים לשכב במיטה ולהתלטף. וגם בגלל שהרבה פעמים עשיתי את זה עם אנשים שלא נמשכתי אליהם, כבר על ההתחלה. לא יודע, סקס IS OVERESTIMATED.

בופיק

New member
היי ...

אין ספק שכאשר משהו מתחבר לך עם הרגשה לא נעימה או הרגשה של גומרים הולכים כמו שאתה מתאר, אתה תעדיף להימנע מאותה סיטואציה... לדעתי, אתה צריך לעשות את זה עם אנשים שאתה כן נמשך אליהם, כן רוצה בהם ואתה יודע שהם יאפשרו לך את האינטימיות הזאת.... ברור שאם תעשה את זה סתם זה יהיה סתם... אם הסקס הוא רק בשביל לפרוק יצר מסויים אז הוא מאבד מעצמו, מאבד מאהבה .... עשית איתם סקס ולא נמשכת אליהם כי רצית לרצות אותם? כי לא היה נעים לך לומר לא? מדוע? בופיק

iNEEDit25

New member
כן, לא היה נעים לפגוע בהם.

גם נוצר מצב שעשיתי סקס כמעט עם כל אחד שנפגשתי איתו, גם אם לא סקס מלא אז חלקי, אז כן, איבד מהטעם..

בופיק

New member
להחזיר את הטעם...../images/Emo212.gif

אני חושבת שאתה צריך להחזיר לו את הטעם המתוק שלו... ולעשות ממנו משהו בעל ערך גבוהה בשבילך!!! הרבה פעמיים בחיים שלי גם אני עושה דברים כי לא נעים, כי אני רוצה שלאחר יהיה טוב ומצב הריצוי הזה שואב ממני הרבה מאוד אנרגיה וכנראה שגם ממך הוא שואב אנרגיה .... אני יודעת כמה זה קשה לבוא ולהגיד את המילים :"אני רוצה..." או "לא".... אחד המרצים שלי לניהול משא ומתן אמר לנו שכדי ללמוד להגיד את הלא הזה או אני רוצה צריך להתאמן על סתם אנשים כלומר על אנשים שאנחנו לא מכירים, לדוגמא כמו אנשים המכירות שבאים אלינו הביתה או מתקשרים בטלפון ולאט לאט נצבור את הביטחון לומר את זה גם מול אנשים שאנחנו אוהבים..... מה עם הבחור שישנת איתו
עדיין מדברים
עדיין נפגשים

iNEEDit25

New member
לא..

חטפתי דלקת גרון אחרי הלילה שהייתי אצלו, אולי נדבקתי ממנו, ככה שלא יצא לי להתקשר אליו, אני בקושי יכול לדבר. גם קצת נעלבתי כשבבוקר שאלתי מה המספר שלו, והוא לא לקח את שלי.

בופיק

New member
קודם כל החלמה מהירה../images/Emo101.gif

אני מקווה שאתה דואג לעצמך עם הרבה תה ומרק, כן
יכול להיות שבגלל שבלילה רציתי ללכת לאחר הסקס אז הוא לא כל כך הבין את המסר.... יש מצב שהוא חשב שזה שלקחת את הטלפון זה אולי כי לא נעים לך או משהו כזה... או שיכול להיות שפשוט לא היה נעים לו לקחת את שלך.. מה שאני מנסה להראות לך שיכול להיות אלף סיבות ללמה לא לקחת טלפון
.. ונכון שיש מלא סיבות גם למה היה צריך לקחת או לבקש תעשה לו צלצל ניתוק כדי שגם לו יהיה.... אבל אם אתה מרגיש שבא לך להיפגש איתו שוב, שהיה לך נחמד, אז תתקשר או תשלח הודעה
אם אתה לא יכול לדבר... אני באמת מקווה שאתה מרגיש יותר טוב
חיבוק ענק
בופיק

נראה לי שלכולם קשה בהתתחלה

פתאום אי אפשר להימרח על כל המיטה, לזוז לכל עבר וכו'. אבל אחרי שמתרגלים נראה לי שאפשר להתמכר לזה. לי היה מאוד קשה בהתחלה, אבל עכשיו אני כבר לא יכול לישון לבד, לא מצליח להרדם בלי המגע הזה. הלילה אני לבד ופשוט מחפש מה לעשות כדי לדחות את הקץ הזה של לשכב במיטה.. אולי אחרי שתעשה את זה הרבה ועוד עם מישהו שמאוד מוצא חן בעיניך ולאו דווקא משהו חד פעמי (אם זה מה שהיה לך עכשיו) תרגיש אחרת..

מועדון הלא ../images/Emo199.gifים

ואללה...טוב לראות שיש עוד הרבה שותפים להרגשה שקשה להירדם ביחד בימים (בעצם לילות) הראשונים שהולכים לישון ביחד. למה זה קורה אצלכם ? על מה המחשבות נודדות באותם הלילות ? לי לוקח זמן עד שהתחושה מרגישה נינוחה מספיק להרגיש של הנשימות והחום והריח והתחושה - של מישהו כל כך קרוב, עד מרחק נשימה ונגיעה. זה רק עניין של זמן עד שמתרגלים ואז זה בא באופן טיבעי. אם זה יקרה עם הבחור הזה ? רק אתה תדע להגיד. בהצלחה.

למעלה