טוף.. הגעתי להחלטה.

brotal

New member
טוף.. הגעתי להחלטה.

חשבתי על זה הרבה, ראיתי סירטונים, קראתי מידע, עשיתי סקר שווקים קטן, ואני חושב שאני מוכן להיכנס לכל העסק הזה... רק מעניין אותי לדעת אם רישיון זה חובה (כי דיברתי עם כמה חברים שאמרו שזה שטויות, אף אחד לא בודק וזה לא משנה הרבה אז אני כבר לא בטוח בעניין). בקרוב אני יורד לאילת לקחת איזה קורס טוב, להתחיל את כל העניין בצורה נכונה. חשוב לי לדעת, אני צריך להביא איתי ציוד לשם, או שהמורה מצייד אותי לתקופת הלימודים? אני מניח שאני גם אלמד לגבי כל פריט ופריט... על כל מקרה, שמעתי שהקורס בסופו של דבר מגיע למחיר של אלפייה עסיסית ונחמדה.. יש קורסים שיסחטו ממני פחות? איזה עוד טיפים יש לכם כדי להתחיל את כל העניין ברגל ימין? תודה רבה לכל מי שעוזר!

חובה!

חוק זה חוק! זה כמו שאני אגיד שאני (בן 14) יכול לנהוג בלי רישיון כי אין שוטרים איפה שאני גר... לא יותר פשוט לשלם 135 שקל(+-) מאשר שיחרימו לך את הציוד+דו"ח?

brotal

New member
בסדר, נעזוב לרגע את עניין הרישיון

כשנגיע לגשר נעבור אותו.. מה לגבי שאר הדברים ששאלתי?

בשרטי

New member
אתה מקבל הכל בהשאלה לקורס+המחיר הוא כ900

ש"ח,יש את FDI-ראה קישור למעלה,ויש את סת ים-שהיא מדריכה,החבר'ה ישמחו לייעץ. בהצלחה. טיפ-קנה ציוד איכותי-ואל תתפשר...

brotal

New member
אחלה :) יש לי עוד הרבה מה ללמוד וקשה להתאפק

תתחילו לשפוך :) שלחו לי פעם קישור של אפנה... ועכשיו JSeagull, איש יקר, שלח לי של FDI. רציתי לשאול לגבי FDI, קורס ההיכרות כולל גם אימון פיזי של ממש? כי לפי מה שקראתי שם הרוב זה חומר עיוני... חשוב לי שהקורס יהיה גם עם צלילות שילמדו אותי באופן יותר טכני מה עושים. חוץ מזה, אני רואה פה בפורם שהרבה עושים לעצמם סוגי מצופים שונים.. עשיתי קצת שיעורי בית ובדקתי מה זה למה זה וכ"ו... אם הבנתי נכון המצוף חייב לכלול דגלון (שיסמן לכל הסובבים עם כלי שייט שאני שם), חבל מהמצוף לרובה למקרה ויש דג גדול שלא מבסוט מהעניין שאני תוקע בו חץ ומחליט לקחת אותי איתו למסע במצולות) שחילר (לימים שבהם דג או שניים לא מספיקים) ועוד כל מיני סוגי רתמות לקשירה של כל הציוד הנלווה... אם תוכלו להרחיב לי טיפה יותר בנושא המצוף, מה הוא צריך להכיל, מה כדאי שהוא יכיל, איך ליצור מצוף שיתאים לי ובצורה נכונה... וכד', אני אשמח מאוד :)

למעלה