טוף... דיויד....

טוף... דיויד....

הפרופיל המושלם שלו...כמה שהוא יפה... אין לי מילים... ממממממממממממממתה......!

cjharm

New member
האמינה האמינה...

עכשיו ברצינות - - - - איפה גל???????????????

shipper heart

New member
לוידעת ראית אותה איפשו

ש-לללללללללללללוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!11 אנשים יווווו אתם לוידעים איך התגעגעתי אליכם.... אני השתגעתי!! לא היה לי עם מי לדבר ובגלל זה שעה וחצי קישקשתי ובילבלתי לספתא שלי את השכל ועשיתי לה סיכום של עונות 5-9 של ג'אג ואז התחלתי לדבר על חברים ואני פשוט השתגעתי!! אני בבית מיום שישי ולא היה לי עם מי לדבר....
או איך לקרוא פאנפיקים...או איך להתמודד עם האובדן של ג'אג בערב *בינתיים זה הולך לא רע...אני מחפה על זה בידיעה של LL בע"פ (לגמרי...את כל הקטעים של M/H כתבתי הכל במחברת בלה בלה שלי באמצע שיעור היסטוריה...תלמידה טובה שכמוני מקשיבה למורה...חחח בטח)ובזה שאני מכוונת את הטלוויזיה לקפוץ ב4:30 כדי לראות את הפרק ואז מתעוררת שוף ב12:30 כדי לראות את הפרק....סיק סיק סיק מי....חח* ועם מי להעביר את כל השעות הפנויות שלי *ויש הרבה*... פאק דה סיסטם פיפול!! הייתה לי בעית תוכנה במחשב שדפק רק ת'אינטרטט...אתם לוידעים איזה דיכאון! אני באה הביתה ומנסה להיכנס לפורום לא הולך...אז הפעלתי את המחשב מחדש ומאז זה לא עובד....וזה היה ביום חמישי ה22.1 וזה ה-מ-ו-ן זמן!!! ואז חשבנו שיש בעיה עם נטוויז'ן *אלעד בלי עצבים* והתקשרנו לתמיכה ואמרו שהבעיה לא אצלם אז הפנו אותנו למת"ב...הם ניסו לעזור ולא הצליחו אז חשבנו שהלך כרטיס רשת *כששמנו ת'אינטרטט המהיר היה מחשב ישן ישן בלי חיבור לUSB אז התקנו כרטיס רשת* ועד שהשגנו אחד לקח בערך שבוע ועד ששכנעתי את אבא שלי לנסות לסדר התברר שזה לא הכרטיס רשת אלא בעיה בחומרה והיינו צכים לחכות לחבר של אבא לי שהוא די גאון במחשבים שיבוא לסדר....והוא בא. היום. ועכשיו סופסוף יש לי אינטרטט....אבל אין ג'אג
...כאילו לפחות לא בשעות שברגע שהשביתה תיגמר יעזרו לי... אז...זה פחות או יותר הסיפור שלי ואתם לויודעים איך וכמה התגעגעתי אליכן (טוב וגם אליכם חח) ולקשקושים האינסופיים שלנו על כמה שדיוויד חתיך *התחלתי לדבר על זה עם סבתא שלי...נשבעת לכם!! היא מזדהה חחח היא ראתה ג'אג כמה פעמים אז היא יודעת שהוא נראה כל כך כל כך כל כך טוב...חח*
וואוו....כתבתי מגילה...חחחחח הייתי MIA במשך שבוע וחצי ואני מבקשת רשות לחזור לתפקידי
me have never resinged my commission...חחחחח NM...חחח *אהההה שתדעו לכם ששילוב של LL והשיר I can't fight this feeling anymore בראש כל היום זה לא בריא...בעיקר אם יודעים את התסריט של LL יותר מאת המילים של השיר...ובעיקר אם אמורים לעשות מבחן בלשון...חחח למזלי מתמטיק(ק)ה יאלץ לחכות שיכניסו אותו ללוח מבחנים מחדש חחחח (גאד בלס דה רשויות המקומיות
)* i'll see yah lot today גאד גמזה מזכיר LL...*סיק סיק סיק הופלס שיפר מי
*

Nushi G

New member
גללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב, אני לא שאשל כי נתת תשובה די ברורה, אז אני פשוט אגיד: התגעגעתי אלייך רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כל כך שמחה שחזרת!!!! לא היה פה אותו הדבר בלעדייך!!!! אין לך מושג מה הלך פה... נכנסו פה איזה חדשים דנדשים שברוב חוצפתם(!!!!!!!)
התחילו לדבר סרה בשיפריות ובהארם ומאק!!!
אין לך מושג איך אני , דניאל, סוזי, שירה, תרי ושי התעצבנו!!!!! אני ודניאל ממש יצאנו מהכלים!!!!! *איזה ביטוי מטומטם אבל נגיד ש...* ולא רק זה, יש פה גם אחד שיש לו כנראה סיבוב רציני כי הוא ממש אוהב את באגמי!!! בלאחס... בלאחס...
בכל אופן, כמו שאת רואה מהשעה שההודעה הזו נכתבה, אני סובלת ממחסור חמור בג'אג ולכן אני נשארת ערה כל הזמן לראות את הפרקים של 4 וחצי...
בכל אופן, עליתי בזמן האחרון על המון פיקים מדהימים, אז just say the word ואני אשמח מאוד לתת לך המלצות... בכל אופן, את עדיין פה!?!?!?!??!

הרמוני

New member
גגגגגגגגגגגגגגלללללללללללללללללל!:-

יש לך מושג איך הדאגת אותנו!?!?!?! טוב סיימתי לכעוס.......כמה טוב שחזרת!! התגעגענו בטירוף והניחוש הכללי של כולם באמת היה שיש לך איזו בעייה במחשב הדפוק שלך......

shipper heart

New member
../images/Emo9.gif אתם לוידעים כמה נורא זה היה חחח

קמתי בבוקר ככה ב12 *אין בצפר....חחחח כבר אמרתי גאד בלס דה רשויות המקומיות* ראיתי ג'אג ואז לא היה לי מה לעשות....חחחחח והשתעממתי והגעתי למסקנה אחת ולתמיד שאין מה לראות בטלוויזיה...ועד שכבר היה מה לראות זה יצא על ג'אג *יומשבת...חחח אני לא התלבטתי עם יומטוב...אלא עם XFILES....ראיתי חצי זה חצי ג'אג...חחח אבל את הסוף של ג'אג ראיתי חחחח יש את הפלאשבאק של זה בLL חחחחח ואני יודעת אותו בע"פ(לאאאאאאאאאאאא חחח)* ו-מה לעזאזל?! חדשים לא שיפריים נכנסו לפה?! שיעיזו לבוא וללכלך על H/M עכשיו...חחחח יחטפו על התחת חחח... we'll kick thire sixes to hell!!! מוואהאהאהאהאהאהאהאהאה

הרמוני

New member
אין לך מושג איזה הערות היו פה...

אנשים אפילו אמרו שמג הרבה יותר מתאימה להארם ומישהו אפילו אמר שהוא מקווה שיחזירו אותה... אני מודה באשמה שגם לי הייתה הערה קצת "לא במקום" שראיתי תמונה של צ'יימבוקס והיא אפילו נראתה קצת טוב. קצת. אבל סוזי העמידה אותי על טעותי...

shipper heart

New member
אני במקרה הזה די חולקת על סוזי חחח

כאילו אני ממש שונאת את הדמות שלה ובסדרה באמת היא נראית כמו חרא וגם אני מבינה את השנאה אליה כי זה לא פייר שיש לה דיוויד בבית *he should be in me house!!! חחח* אבל אני חושבת שהיא חמודה. ו-WHAT THE FUCK?!?!??????????????????! מי המגעיל האידיוט שאמר שמג *איכס איכס מקיאה...שנאתי אותה מההתחלה...איכס...חחח יש לה משו דפוק בפרצוף והשיער לא מתאים לו...איכס חח אבל יכול להיות שהיו לי דעות קדומות כי הייתי שיפרית לפני שראיתי את העונה הראשונה חחח... מהרגע שראיתי את הסדרה פעם ראשונה רציתי שהארם ומאק יהיו ביחד חחח* מתאימה להארם יותר ממאק *Harm and Mac sitting on a tree יש שתי אפשרויות...אני אלך על המתורבתת יותר חחח K-I-S-S-I-N-G!!!!* ורצה להחזיר אותה!! אני הייתי משתגעת איכס...איכס...שיבוא עכשיו אני אשלח לו וירוסים חחחחחחח

shipper heart

New member
את שואלת כי את יודעת או כי את רוצה

לדעת אם אני יודעת? אם זה השני-לא אין לי מושג...לא הספקתי לבדוק ספוילרים או את הפורום באנגלית מאז שחזר לי האינטרטט... רק הייתי פה ובאתרי FFים שאחרי הפורום זה הדבר שהכי התגעגעתי אליו חחח

harmless

New member
אני יודעת! וזה בהחלט הולך להיות

מעניין. רומי לקרוא ספוילרים כדי שנוכל לדסקס!

shipper heart

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ספווויייילר

מהההה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה הם מחליטים להתגרש?!!!! חחחחחח לא ברצינות!!!! מה פה קורה פה?! חחחחחחח ועם מי לעזאזל היא מתחילה לצאת לפני שהיא סיימה את העניינים איתו?! אם זה ווב אני נשבעת לך שאני ארצח מישו חחחח.. אבל הוא יזכה בה חזרה...ווויייייי זה הולך להיות כזה פרק מ-ג-נ-י-ב!!!חחח התעלו על עצמם...חחח אבל זה לא יהיה כפול אז זה משאיר אותנו עם 22 פרקים העונה...בוו חח וראית את 917?! דיוויד מביים דיוויד מביים דיוויד מביים!!!!!
למרות שלפי מה שכתוב שם אין דימיון לLL אבל אני סומכת על דיוויד...חחח שיעשה שינויים קלים בתסריט

harmless

New member
../images/Emo58.gif

הם מחליטים להתגרש כי הוא אף פעם לא הצליח להפתח אליה. ומסתבר שהיא פגשה מישהו כשהם כבר הגישו בקשה לגירושים. למרות שהיא צריכה להיות ממש מטומטמת-איך מישהו אחר יכול להיות יותר טוב מהארם??? בלתי אפשרי וזה לא וואב.. זה מסתיים בזה שהיא עוזבת את גאג והיא נמצאת בתחנת רכבת ואז הארם בא להביא לה את הכרטיס לרכבת כי היא שכחה אותו-ואז הוא כנה איתה והיא חושבת למה הוא לא יכל להיות כנה איתה בזמן הנישואין. אנחנו לא רואים את מי היא בחרה זה מסתיים בהתלבטות שלה. לחזור להארם או לעלות לרכבת אם אותו הבחור(כאילו מה הדילמה בכלל?) מוצא חן בעייני שהארם מנסה להשיג אותה בחזרה. ואגב אנחנו נראה תמונות מהחתונה-רק זה שווה את כל הפרק. נקווה שנקבל גם כמה רגעים שיפרים. הבאסה היא שבפרק אחרי זה כנראה שאין סצינות של הארם ומאק ביחד. יש לי הרגשה שהם מנסים להפריד בינהם קצת אולי כדי להכין אותנו לבייבי דיל שצריך בתקווה להתממש עוד מעט.

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

כוכך הארמי מצידו לא להצליח להיפתח אבל אישית לא נראה לי שזה מה שהיה קורה אם הוא היה מתחתן אם מאק.... כאילו ברצינות נראה לך שאם הוא התחתן איתה הוא לא היה נפתח אליה? היא הבנאדם היחיד *אולי חוץ ממאטי* שהצליח להיכנס אליו לעומק *אה וחוץ מספתא שלו...* ולגרום לו להיפתח...אפילו אם רק קצת. וברצינות מה הדילמה?! לא משנה מי זה הוא לא יכול להיות יותר מושלם מהארם כי כאילו אין דבר כזה.... איזה טיפשות זאת כאילו איך אפשר אפילו להתלבט...איזה מתוק שהוא בא אליה לתחנה חח
אבל אישית אם הוא היה בא אלי, ישר הייתי קופצת אליו ואומרת לאידיוט השני ב-ה-ב-י-י!! חחח ובאמת?! אווווווו נשיקה!!!
אבל זה יהיה כזה מוזר לראות אותם כאילו קרובים וזה שהגשימו לי את כל החלומות ופתאום הם מתגרשים...זה לא הולך ככה... זה נוגד את כל חוקי הפאנפיקשנים חחחח.... היה FF דומה לזה את יודעת? כאילו זה היה ממש שונה אבל הסוף היה דומה... זה היה המשך לAMLC וכאילו מאק חוזרת לעבר ולדברים שעשויים לקרות לה בעתיד אם היא תעשה החלטה כלשהי ואז היא מבינה שהיא צכה להיות שלמה עם ההחלטה שלה- קליי או הארם *ושופעם יש בכלל התלבטות?!?!?* וזה נגמר בזה שהיא הולכת לעברו אבל לוידעים לעבר מי וזאת שכתבה את זה אמרה שההחלטה בידינו ובתגובות כולם כתבו- it's harm!!! חחחח סטיתי חחח סוטה שכמוני....
ומה אין סצינות שלהם ביחד?! הם מנסים ליבש אותי?! זה פריקינג שלושה פרקים לפני הקליפהאנגר הם לויכולים לעשות לי את זה חחח... *BTW גוד אינטנשנס חרא של פרק...חחח נורא תקוע אבל חפיץ* אההה בייבי דיל...הלוואי וזה יתממש כמו בtime's up הדבר הראשון שעשיתי כשחזר לי האינטרטט היה לקרוא את הטיימס אפ כי היא התקדמה 4 פרקים מאז שהיה לי אינטרטט... או שהם מכינים את השטח לנשיקה שתחתום את העונה *Hint לDPB שאני רוצה נשיקה במציאות!!!! גרר לא בפרק מה היה קורה אילו (שנורא מזכיר לי את הפרק שהיה בחברים חחחחח עם מוניקה כשהיא לא רזה חחחח והיא רוקדת עם הטוסט חח נדמה לי שזה טוסט ואז היא נותנת לצ'נדלר חצי מהקיטקט שלה חחחח) או בפרק שהם משחקים דמויות אחרות....זה סבבה אבל אני רוצה נשיקה נשיקה כמו שצריך!!! אבל גם לא כמו בLL AP או DW כי לכל אחת יש כאילו סיבה...אני רוצה נשיקה פשוט כי הוא אוהב אותה ורוצה שהיא תהיה שלו לנצח!!!
*... ג-ל-ש-ת-י חח

harmless

New member
איזה קליף האנגר? מתי אמור להיות

קליף האנגר? עוד כמה פרקים בכלל נשארו לעונה? אגב הפרק שכל כך ציפית לו יהיה ביום שישי-peple vs. sacnav וסוף סוף הארם ומאק עובדים ביחד ולא אחד נגד השני. ובקשר לפרק כמו שאמרתי כבר זה באמת נשמע כמו פאנפיק. כזה שהם ביחד-רבים-חוזרים אחד לשני- makeup sex.....

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

זה נוגד את חוקי הפאנפיקים!!! מה זה הם מתחתנים ומתגרשים?! כאילו WTF?! מי נתן להם רשות לעשות דבר כזה?! חחחחח כן וגמני חיכיתי לפרק הזה...הארם ומאק, ביחד, בהאג, עובדים אחד עם השני... ואז מאק מתקשרת לווב!! איזה תקוע זה יש בעונה 22 פרקים...יומשישי יהיה פרק 914 אז יש עוד 9 פרקים כולל 914. הקליפהאנגר בפרק האחרון מן הסתם חח...

Nushi G

New member
אני לא יודעת אם אני אהיה מסוגלת

לראות את הפרק הזה... נכון שיש חתונה והכל, אבל גירושים!?!??! זה ישבור אותי סופית... אז מה אם זה לא אמיתי.. רק המחשבה על זה מעלה לי דמעות..*סניף* *סניף*

Nushi G

New member
אני לא יודעת אם אני אהיה מסוגלת

לראות את הפרק הזה... נכון שיש חתונה והכל, אבל גירושים!?!??! זה ישבור אותי סופית... אז מה אם זה לא אמיתי.. רק המחשבה על זה מעלה לי דמעות..*סניף* *סניף*

harmless

New member
לפי מיטב

לפי מיטב הבנתי זה אמור להיות פרק הומוריסטי-למרות שהמחשבה על הארמי עצוב-ממש לא משעשעת אותי. אבל אם היא לא תרצה אותו אני בשמחה יקח אותו ממנה

למעלה