טוףףף

Anat L

New member
טוףףף

ביי אנשים נורמלים +לירונה חחח הלכתי לאכוללל אוי לירונה נזכרתי שאמרת לי שאת שונאת חתולים...אז הפתעהההההההההה יש לי 10! האאא!

Dani Ryan

New member
בייי..ו-10?!?!?!

אמאלהה...אני מפחדת מחתולים!!ואני לא סובלת...חיחי

Anat L

New member
איך אפשר לא לסבול חתולים?

כאילו פסדר הם מעצבנים קצת אבל לשנוא? לאאאא חחח

Dani Ryan

New member
לא יודעת..

אני מפחדת מהם!!!!חוץ מהחתולה ז"ל של לי.... כלבים הרבה יותר חמודים...

LaLyBLooM

New member
שניצל

נעלה שלי לפעמים חושב שהוא חתול הוא מחקה חתולים, חחח וזה בסדר, מיכל התוכי שלי לפעמים נובח... אשכרה חשבתי שיש לנו עוד כלב בבית כי הנביחה שלו לא נשמעה כמו הנביחה לא של שניצל ולא של שוורצי

LaLyBLooM

New member
אפשר האמת

אני לא "לא סובלת" אני פשוט לא כל כך אוהבת אבל כמו שאומרים שמי שאוהב את לונדון שונא את פריז ולהפך... (עלי זה נכון) אז אומרים שמי שאוהב כלבים שונא חתולים ולהפך

LaLyBLooM

New member
חחחחחח

10????? מאיפה הם כולם הוקרצו? אני לא שונאת את כל החתולים... רק את הסנובים!! היה לנו אחד סנובי בבית הקודם ומאז אני לא מתה על חתולים כי הוא שרט אותי :-| אני מאוד אוהבת חתולים פרסים אבל כי הם שמנים כאלה ופרוותיים...
כמו החתול מיקי של מארק.. הוא כזה פוציייי ביי
בתאבון איזו ארוחה זאת? ארוחת אחר הצהריים?

Anat L

New member
יש לי חתולה חצי פרסית-חצי סיאמית

אז אני מניחה שתאהבי אותה... כל השאר אימצנו מהרחוב.. איזה ארוחה זאת? אין לי מושג...חחחח...ייתכן צהריים, למרות שאכלתי כבר פלאפל...

LaLyBLooM

New member
חח ../images/Emo13.gif

חתולים מהרחוב אני בטח יאהב כי בדרך כלל כשמאמצים בעלי חיים מהרחוב שהיו להם חיים קשים אז הם הכי חמודים ומפונקים (כמו שוורצנגר הכלב שלי... הוא כזה פינוקי, מתה עליו!) חצי פרסית חצי סיאמית... זה נשמע כמו חתול מדהים... כאילו, היא בטח ממממש יפה

LaLyBLooM

New member
אה...

כן אבל אני חייבת לא להסכים עם המשפט הראשון בחתימה שלך ואפילו לומר שרוב מעריצות ווסטלייף שאני מכירה הן סתומות כמובן שיש כמה מאוד נחמדות אבל הרוב סתומות, ולא, אני לא מדברת בגלל מה שקרה בין הפורומים, אני אפילו לא מדברת על הבנות בפורום כי את רובן אני בכלל לא מכירה

Anat L

New member
כןןןן היא יפהההה

אני מקווה שאת לא מהאנשים המפגרים האלה *סליחה אם פגעתי במישהו...* שיורק שהוא רואה חתול שחור.. כי דיבה שלי היא שחורההה חחח כולם כותבים את השם שלה "דיווה" ורק אני דיבה..חחח

LaLyBLooM

New member
חחח

אני לא יורקת אבל אני אומרת בשקט טפו טפו טפו אם לומר את האמת אני אומרת טפו טפו טפו על כל דבר, זה נהיה מחלה אצלי אם מישהו יאמר משהו רע, אני יגיד טפו טפו טפו אם מישהו יאמר משהו שהייתי רוצה שיקרה, אני יגיד טפו טפו טפו כדי לא לפתוח פה לשטן אני מוזרה :-|

למעלה