את דורשת עצה לא אתיתטוען רבני
אני מבקשת המלצה לטוען רבני (רצוי ירושלמי) בעל "מהלכים" בבית הדין הרבני הגדול בירושלים. תודה
ובכל זאתאת דורשת עצה לא אתית
אני לא מכיר טוען רבני שיש לו מהלכים בבתי דין למעט כאלה שיש עליהם שמועות שהם מסוגלים לשחד פקידים. המלצות על כאלה טוענים אינן אתיות.
תשובהובכל זאת
ברומא התנהג כרומאי. מה שעברעתי בבית הדין הרבני בחיפה היה שערוריה. דיון שמתקיים שתי דקות לא עפ"י התקנות כאשר ברור לכל שיש משהו בין הטו"ר של בעלי לבין האב"ד ובסוף מתקבלת החלטה שיש בה גם פגם תקנוני גם פגם מוסרי וגם פגם מהותי. מה אני אעשה עכשיו? הרי רק ערעור בגדול יכול לבטל זאת. ומי יודע מה מחכה לי שם. אני יודעת שגם לך יש דיעה לא חיובית על ההתנהלות בבתי הדין בכלל ובביה"ד בחיפה בפרט. נדמה לי שאפילו כתבת פעם שיש לך חשדות לשוחד כנגד אחד הדיינים.
עו"ד או טו"רתשובה
אכן אין לי דעה חיובית על בתי הדין הן במישור העקרוני והן במישור המעשי אך מכאן ועד לעבודה בשיטות לא חוקיות רחוקה הדרך. אם נפגעת בביה"ד האזורי זכותך להגיש ערעור בביה"ד הגדול ואני באופן כללי ממליץ על עו"ד ולא על טוען רבני.
דעה קדומהעו"ד או טו"ר
גם אני הייתי מעדיפה עו"ד. אבל כשהצד השני מגיע עם טו"ר יש לו יתרון. כי הדיינים רואים בטו"ר חלק מהמערכת שלהם ואילו עו"ד בשבילם זה "צלם בהיכל" אז אם יש לך המלצה על טו"ר ירושלמי (לא חייב להיות "מחובר") אשמח לקבל
קצת פרטיםובכל זאת
ברומא התנהג כרומאי. מה שעברעתי בבית הדין הרבני בחיפה היה שערוריה. דיון שמתקיים שתי דקות לא עפ"י התקנות כאשר ברור לכל שיש משהו בין הטו"ר של בעלי לבין האב"ד ובסוף מתקבלת החלטה שיש בה גם פגם תקנוני גם פגם מוסרי וגם פגם מהותי. מה אני אעשה עכשיו? הרי רק ערעור בגדול יכול לבטל זאת. ומי יודע מה מחכה לי שם. אני יודעת שגם לך יש דיעה לא חיובית על ההתנהלות בבתי הדין בכלל ובביה"ד בחיפה בפרט. נדמה לי שאפילו כתבת פעם שיש לך חשדות לשוחד כנגד אחד הדיינים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.