טוסקנה

• פותח הנושא advak
  • פורסם בתאריך

advak

New member
טוסקנה../images/Emo91.gif

שלום לכולם- מסוף אוגוסט יש לי אפשרות לטייל כמה זמן שאני רוצה באיטליה, לצערי אין לי כמה כסף שאני רוצה... ולכן מבקשת את עזרתכם. אם יש כאן מישהו שטייל כתרמלאי באיטליה, במיוחד באיזור טוסקנה, באיזור בין רומא לפירנצה, ויש לו מקומות מעניינים ולא כלכך המוניים, אשמח לשמוע. בנוסף- האם יש למישהו המלצה לאכסניה טובה שפירנצה?

sela v

New member
טיפים

כמה רעיונות איך לבלות בלי לשלם. לחפש פארקים (משהו בסגנון הייד פארק בלונדון), שבו לא צריך לשלם על הכניסה. בחלק מהמוזיאונים באירופה, יש יום אחד שלא משלמים עבור הכניסה למוזיאון, וגם אם את סטודנטית, כדאי לקחת תעודת סטודנט של ISIC. לגבי אכסניות תחפשי בקישורים של הפורום, מצאתי באחד האתרים אכסניות מ-13 יורו ללילה. אני לא טיילתי באזור הזה באיטליה, ולכן אין לי עצות ספציפיות בשבילך.

kogawa

New member
תכנון טיול בטוסקנה

מסלול: מספר ימים ברומא VETERBO MONTEFIASCONE LAKE DE BOLSENA ORVIETO MONTOULCIANO SIENE יותר מיום! VOLTERA SAN GEMANGIANO FLORENZE ממליץ גם לעשות סיבוב מפירנצה ללוקה ולפיזה ולעבור גם בווינצ'י (מקום הולדת לאונרדו) ביחס למחיר, לא בחרת את האתר האידאלי, איטליה יקרה רצח והיורו מטפס, כך שאם התקציב הוא המגבלה תשקלי יעד אחר או קיצור תוכניות. אבל... על תוותרי על האזור הזה, ותשתדלי להגיע אליו ביום מהימים ובהצלחה תמונות להתרשמות בעמודים 3+4 באתר מצורף

advak

New member
אף אחד לט טייל כתרמילאי באיטליה?!

אין למישהו המלצות חמות חוץ משמות של מקומות. נופים מיוחדים, אטרקציות מענינות וכדומה... רק עוד מספר ימים עד הטיסה. תודה, בכל אופן- אדוה.

למעלה