כאילו, איך נשב בלעדיו? ובכלל - קשה ליצור איתו מע' יחסים, כי אני לא רואה אותו!!! נחמד לקבל ליטוף או צביטה ככה, כשהאיש עובר לידי ואני שקועה במשהו אחר. זה מעורר. ו(אהמ) קצת spanking גם לא עשה לי רע עד כה... ההיפך.
אני אוהבת... את שלי לפחות... לדעתי זה משהו מאוד יפה אבל עם בגדים - בלי בגדים לדעתי הוא פחות יפה... מינימום בוקסר נשים.... גם של גברים אני אוהבת, אבל אצל נשים זה יכול להיות משהו ממש יפה ומושך זה נורא תלוי בצורה שלו - אבל גם פה כל אחד והטעם שלו והצורה שהוא אוהב...
אישית, זה אחד הדברים בגוף שלי שאני הכי אוהבת.. טוסיק זה אחד הדברים הסקסיים, אצל נשים וגברים יחד. מבחינת נשים, לדעתי הוא סקסי, מושך, נשי. מבחינת גברים, זה פשוט סקסי בטירוף!
אצל בנים זה משו שמאוד מושך אותי...אצל בנות זה משהו שגם מאוד מושך אותי... בכלל... את התחת שלי אני דיי אוהבת...למרות שהשמנתי והכל...ומסתבר שזה אחד הדברים שכן אנשים אחרים אוהבים בי(גיליתי את זה אתמול...) אמממ
לדעתי הוא גדול מידי, תורם מאוד לנשיות שלי, לפעמים אני רואה אותו בתור סקסי ולפעמים לא (תלוי במצב רוח ובמצב הסקסיות שאני מרגישה), איבר ארוגני? לפעמים, גם זה תלוי במצברוח ומה בדיוק אני עושה או עושים לי. ואחרי התשובה הזאת - כנראה שיש לי יחסים מורכבים איתו!