מחברת מילים
New member
טוסיק
טוסיק, אחוריים. הראשון שנגע בין לימד אותי את המילה עכוז...כנראה שיש משהו גם במילים עם זין.
זממתי על העכוז הזה כמה ימים, דווקא עליו, במקום להתחיל בכניסה הראשית כמו תמיד, ראיתי בדמיוני איך אני הופכת אותו על הבטן, ואיך הוא מונח מולי, מול פי הרעב אליו.
התאפקתי לא לצייר אותו יותר מדי, שלא אשתגע לפני היום המיועד.
והנה הוא כאן מולי, באור הקלוש שבחדר.
אני מלטפת אותו, מסובבת כל יד על פלח,
נעים וחלק...
נותנת לכל תא בידי ללמוד כל תא שמתחתיו
לשה כל צד באצבעות כף ידי הפרושות, המתענגות על חומו
לא יכולה להתאפק -
בצד האחד אני מתחילה להדביק נשיקות נשיקות, צפופות צפופות
הן ממלאות אותו באנחות והוא נע כמו גל.
אני רוכבת עליו, רגלי משני צידי גופו החסון, רוכנת ומתחילה לצבוע בקצה לשוני את כל הנשיקות במשיכות מתוחות לאורכו ולרוחבו.
אצבע ידי השמאלית מטיילת בעמק בין הפלחים והוא נע ללא הפסקה מתחתי. הקולות שהוא מפיק מטריפים אותי ומגבירים את התשוקה לעשות לו טוב עוד ועוד.
אני מוסיפה נשיכות קלות על כל נשיקה ונשיקה,
רך ומתוק, עוד ועוד
הרטיבות שלי מחליקה אותי על גבו ואני נשכבת מוכנה לעבור לצד השני, לא מדלגת על שום שלב.
נשיקות, לשון ונשיכות אני ממלאת גם אותו, תוך שהאנחות של שנינו גוברות.
אני יכולה לגמור על הגב שלו, אבל עוד מוקדם מדי לשנינו.
אני מביאה את לשוני אל העמק בין הפלחים ומעבירה אותה הלוך וחזור, שואפת את ריח הגוף והסבון הטרי שעליו. הוא מצטמרר וכדי להקפיץ אותו אני דוחפת את הלשון מעט פנימה ונסוגה. פעם ועוד פעם ועוד...
אני במקומו הייתי כבר מעיפה אותי לתקרה, אבל הוא הרבה יותר מאופק ורק קופץ ומשמיע אנחות ארוכות ונעימות.
אני יודעת מה הוא הכי אוהב,
למה הוא הכי מחכה
ואני רוצה לתת לו את זה כבר אבל –
אני חייבת לנסות עוד משהו
אני יורדת עם הלשון למטה למטה, אל המקום בו כולם נפגשים ונותנת לה לטייל בין רגליו ההפוכות
היא מלטפת מאחורי הקלעים...
נחמד ולא מוכר, נעים, עדין...
ואז מגיע הזמן לעבור לקדמת הבמה, לשחקן הראשי שעומד מוכן ומזומן לקראתי
לקראת אצבעותי
לקראת שפתי
ולשוני
אני מבקשת ממנו להתהפך
ומכניסה אותו לפי.
טוסיק, אחוריים. הראשון שנגע בין לימד אותי את המילה עכוז...כנראה שיש משהו גם במילים עם זין.
זממתי על העכוז הזה כמה ימים, דווקא עליו, במקום להתחיל בכניסה הראשית כמו תמיד, ראיתי בדמיוני איך אני הופכת אותו על הבטן, ואיך הוא מונח מולי, מול פי הרעב אליו.
התאפקתי לא לצייר אותו יותר מדי, שלא אשתגע לפני היום המיועד.
והנה הוא כאן מולי, באור הקלוש שבחדר.
אני מלטפת אותו, מסובבת כל יד על פלח,
נעים וחלק...
נותנת לכל תא בידי ללמוד כל תא שמתחתיו
לשה כל צד באצבעות כף ידי הפרושות, המתענגות על חומו
לא יכולה להתאפק -
בצד האחד אני מתחילה להדביק נשיקות נשיקות, צפופות צפופות
הן ממלאות אותו באנחות והוא נע כמו גל.
אני רוכבת עליו, רגלי משני צידי גופו החסון, רוכנת ומתחילה לצבוע בקצה לשוני את כל הנשיקות במשיכות מתוחות לאורכו ולרוחבו.
אצבע ידי השמאלית מטיילת בעמק בין הפלחים והוא נע ללא הפסקה מתחתי. הקולות שהוא מפיק מטריפים אותי ומגבירים את התשוקה לעשות לו טוב עוד ועוד.
אני מוסיפה נשיכות קלות על כל נשיקה ונשיקה,
רך ומתוק, עוד ועוד
הרטיבות שלי מחליקה אותי על גבו ואני נשכבת מוכנה לעבור לצד השני, לא מדלגת על שום שלב.
נשיקות, לשון ונשיכות אני ממלאת גם אותו, תוך שהאנחות של שנינו גוברות.
אני יכולה לגמור על הגב שלו, אבל עוד מוקדם מדי לשנינו.
אני מביאה את לשוני אל העמק בין הפלחים ומעבירה אותה הלוך וחזור, שואפת את ריח הגוף והסבון הטרי שעליו. הוא מצטמרר וכדי להקפיץ אותו אני דוחפת את הלשון מעט פנימה ונסוגה. פעם ועוד פעם ועוד...
אני במקומו הייתי כבר מעיפה אותי לתקרה, אבל הוא הרבה יותר מאופק ורק קופץ ומשמיע אנחות ארוכות ונעימות.
אני יודעת מה הוא הכי אוהב,
למה הוא הכי מחכה
ואני רוצה לתת לו את זה כבר אבל –
אני חייבת לנסות עוד משהו
אני יורדת עם הלשון למטה למטה, אל המקום בו כולם נפגשים ונותנת לה לטייל בין רגליו ההפוכות
היא מלטפת מאחורי הקלעים...
נחמד ולא מוכר, נעים, עדין...
ואז מגיע הזמן לעבור לקדמת הבמה, לשחקן הראשי שעומד מוכן ומזומן לקראתי
לקראת אצבעותי
לקראת שפתי
ולשוני
אני מבקשת ממנו להתהפך
ומכניסה אותו לפי.