טוסטר אובן או מיקרוגל?

sharona0909

New member
טוסטר אובן או מיקרוגל?

אני מתלבטת מה לקנות לדירה שלי בתור התחלה. טוסטר אובן או מיקרוגל. מה עדיף? ואשמח להמלצות על דגמים במחירים סבירים
תודה ושיהיה חג שמח

BloodyRose

New member
מה יהיה לך יותר שימושי?

אני אישית בעבר הייתי משתמשת במיקרו מדי פעם, אבל עכשיו אני חושבת שהפעם האחרונה שהשתמשתי בו הייתה לפני כמה חודשים טובים...
אז הטוסטר אובן אצלי נמצא הרבה יותר בשימוש מהמיקרו, אבל אני מניחה שזה אישי ומשתנה בכל בית.

הטוסטר אובן שאני קניתי הוא די פשוט והיה די זול, והוא מחזיק מעמד כבר חמש שנים בערך. גם פה כמות ואופי השימוש ישפיעו על איזה דגם יתאים לך. תעשי חיפוש בזאפ ותחפשי ביקורות.

תלוי מה השימושים שלך

אני משתמשת יותר במיקרו, אבל לפעמים מעדיפה את הטוסטר אובן.

אפשר לקנות את שניהם בסכום לא מאוד גבוה - כ 600-700 ש"ח, אז אולי אין צורך לבחור רק אחד מהם.

SleeplessBeauty

New member
האם השיקול הוא של מקום?

אני בשנה וחצי האחרונות הסתדרתי רק עם טוסטר אובן. אז חלק צריך לחמם בטוסטר, וחלק על הכיריים, אבל לא הפריע לי.

אני לא כל כך מתמצאת במחירים, אבל יש מיקרוגל משולב עם טוסטר אובן מה שיקל על ההתלבטות.

אם ההתלבטות בין שניהם

ואי אפשר את שניהם אז טוסטר אובן, היות שהוא יכול לשמש גם לאפייה, בניגוד למיקרוגל שהוא בעיקר לחימום.

האמת שכשחושבים על זה, אני תוהה למה בכלל אני מחזיקה מיקרו, זה תמיד היה מובן מאליו שיהיה לי אחד כזה וקניתי חדש איך שעברתי למגורים בשכירות, אבל בתכלס לחמם אוכל אפשר גם בטוסטר, רק עם פחות קרינה.

yatusha

New member
טוסטר אובן

אין לי מיקרוגל כבר 4 שנים ואני מרוצה עם הטוסטר אובן עד הגג.
גם אם את לא בשלנית גדולה עכשיו הטוסטר אובן נותן ויתן לך הרבה יותר אפשרויות ופחות קרינה.

כדאי לקנות טוסטר אובן גדול של גרצ וכו' - כזה שאפשר להכניס אליו תבנית נורמלית ולא את הקטנטנים שישרפו לך את האצבעות

sharona0909

New member
אני אלך על הטוסטר אובן

באמת נשמע יותר שימושי.
תודה לכם!!

טוסטר אובן יותר שימושי -לדעתי...

האמת שאצלנו השימוש היחידי למיקרו הוא לחימום כוס חלב לקפה של הבוקר של הבעל.
גם כשרוצה לחמם משהו-עושה את זה בתנור.

nuritalon

New member
אני חושבת שזה תלוי..

באופי האוכל שאת אוכלת. אם את אוכלת הרבה מבושל, שזה אומר תבשילים בסירים עדיף מיקרו- ככה את שמה לעצמך צלחת ומחממת כמה דק וזה יוצא אחלה.
אם את יותר בכיוון של להפשיר קפואים, שניצל תירס, בורקסים וחבריהם כמובן שעדיף טוסטר אובן- האוכל יוצא פריך ולא "מושי" כמו במיקרו.

אני באופן אישי יותר מבשלת ולכן יש לנו בבית הרבה יותר שימוש במיקרו מאשר בטוסטר..
אגב, זה מזכיר לי פוסט משעשע שקראתי על בחורה שהתקלקל לה המיקרו ופתאום היא הבינה כמה החיים שלה תלויים בו..

למעלה