טונוס לתינוקת

1רותו

New member
טונוס לתינוקת

שלום רב, התעייצתי אתכן לפני מספר ימים בקשר לאבחון פרטי שערכנו לבתנו בת 4.5 חודשים אצל לולה בר נס שמצאה אסימטריה בין הטונוס של צד ימין וצד שמאל. חברים המליצו לנו ללכת לחוות דעת נוספת אצל שלומית נאור ברחובות. האם יש צורך לדעתכן?

חוו"ד נוספת...

קשה לי מאד לענות לך על השאלה. מבחינה מקצועית אני מעריכה שלא תקבלי חוו"ד שונה מאד אצל מישהי אחרת. למרות זאת...מבחינה אישית/הורית...חשוב מאד שתהיו שקטים עם הבדיקה/האבחנה/טיפול/ייעוץ... בעיקר חשוב שתהיו בטוחים במי שימשיך לטפל בבתכם במידה ויהיה צורך. אל תשכחו שאתם יכולים גם לפנות למכון של התפתחות הילד. בהצלחה.

לא

החברים שלך שולחים אותך לשתיים מהטובות ביותר. אני יכולה לספר לך שהרבה עמיתים שלי למקצוע לקחו את הילדים שלהם ,כשהיה צורך, לאחת מהן. אין סיבה ללכת לשתיהן.

1רותו

New member
תודה רבה על התשובות המפורטות...

רציתי רק לומר שמגיל חודשיים אנחנו בהתפתחות הילד, אבל בגלל שהאבחנה היתה אחרת, התערער לי האמון קצת. ההמלצה הייתה למעקב בלבד ולא לטיפול. אמנם גם לולה אמרה שאפשר גם לא לטפל אבל עדיף כן לטפל. יכול להיות שמה שאכן קרה זה מה שהוסבר לי כאן על ידי הפיזיותרפיסטית ההתפתחותית שאי אפשר לאבחן בעיה זאת בגיל כל כך מוקדם ולכן האבחנה היתה שונה. אהיה שם השבוע ואבדוק. בינתים באמת החלטתי לא לפנות לשלומית נאור. אכן מאד יקרה ונשמעת גם קשה בטלפון.

שלומית, כמו לולה, יוצאת דופן

באיכויותיה ויכולותיה ולא כדאי לקפוץ למסקנות מוטעות ולפרסם אותם ברבים על סמך שיחת טלפון.

למעלה