טומי....

avi real

New member
טומי....

אני רוצה להיות בטוח שאני מבין את האלבום הזה נכון אז יש לי שאלה קטנה על החלק באלבום כשטומי אומר: Listening to you i get the music Gazing at you i get the heat Following you i climb the mountain וכו' עד From you i get the story למי טומי מדבר? להשתקפות שלו בראי? למכונת פינבול? להורים שלו? למי? תודה

טומולוגית מקצועית עונה../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif

הי..
מזל שאני ערה בשעה כזאת ועונה וראיתי את ההודעה שלך כי אני טומולוגית מקצועית מוסמכת ( לצערי הרב רוב חברי הפורום לא מודעים לזה ולא מפנים אלי שאלות על פרשנות הטקסט של טומי) לתנ"ך יש את רש"י, לפוליטיקה את אמנון אברמוביץ' ולטומי אותי (
טומולוגית מקצועית) אגב גם לכלב שלי קוראים טומי ------------- עכשיו להסבר
הדברים האלו נאמרים מטעם 'המספר' לטומי. טומי הוא מקור השראה לאנושות כיוון שבגלל ולמרות הטרגדיה הפרטית שלו מצא כוחות קסומים בתוכו להתגבר. הוא מהווה מעיין מתגבר ומקור השראה וחיים ( וחיות) לכל מי שמסביבו, From you i get the story טומי מהווה השראה לנרטיווים לסיפורי חיים לדיעות לתחושות לשמחת חיים ----------- וזאת אחרי שהבריא בכוחות עצמו מתוך הכוחות הפנימיים שלו, אותם כוחות פנימיים קסומים שהביאו אותו להיות 'אלוף הפליפר' ענבל

זה באמת רעיון טוב

והנה עוד שאלה שהטרידה אותי הבוקר.. למה בכך שהוא ילך\ישבור את המראה, הוא יהיה בסדר? הרי הבעיה באה מבחוץ.

טומולוגית מקצועית (שוב) עונה ../images/Emo13.gif

כי הסמביוזיה שלו היא עם המראה. טומי הוא כלוא בתוך עצמו כלוא בתוך החוויה שלו לכן שבירת המראה תשבור את הסמביוזיה שלו עם המראה=עצמו ותפתח אותו לעולם. עוד שאלות טומי?

ShiN ShiN

New member
עשיתם לי חשק! ../images/Emo99.gif

*רצה לראות טומי!*
והיי כולם..

Grimble Grumble

New member
כי טינה לא קשורה לטומי

לטומי קשורים פיט רוג'ר ג'ון וקית'... כי טומי הרבה לפני הסרט הגרוע זה אופרת רוק מעולה של ה4 האלה...

avi real

New member
שאלה על התשובה של הטומילוגית../images/Emo13.gif

את אמרת שהמספר אומר את זה על טומי שזה נשמע הגיוני אבל בחוברת של הדיסק כתוב תמיד -לפחות ככה אני הבנתי את זה- ליד כל קטע מהשיר מי כאילו שר/אומר אותו האמא האבא הדוד הבן דוד ושם מצויין שטומי שר/אומר את הקטע הזה אז איך זה מסתדר?

עקב תקלה במשרדי הטומולוגיה../images/Emo3.gif

לא קיבלתי את החוברת לידי. אנא שלח ואנו נתקן את הטעות בברכה, ענבל בר-און טומולוגית ראשית במשרד הטומולוגי בע"מ.
רגע מה זה החוברת הזאת?

Grimble Grumble

New member
תשובה לשאלה על התשובה של הטומילוגית

בחוברת מצויין אמנם מי שר כל קטע (איזו דמות)... אבל... אבל... אבל... איפה שמצויין טומי זה על ה"see me feel me touch me heal me" את הקטע הסופי (ליסנינג טו יו) שרים כמו שהאנקי אמרה המספרים של הקטע, הם פשוט לא ראו לנכון לכתוב בין הסי מי לליסנינג טו יו משהו כמו: "No more Tommy, it's now the nerrative singing" בדיוק שאם תלך אחורה (הרבה אחורה) לא תראה כזאת הודעה בין 1921 לאמייזינג ג'ורני, כי ברור שלא האבא והאמא שרים את אמייזינג ג'ורני..

avi real

New member
לא מדויק...

אם נהיה קצת קטנונים אז הקטע של טומי בשיר הזה מתחיל מלסנינ טו יו ונגמר ב I get excitement at your fee! ואפשר להגיד שרק הקטע הבא אחרי זה (שלא כתוב מי אומר את זה) אומרים המספרים אבל בפרוש כתוב ליד ליסנינג טו יו שטומי אומר את זה וזה מחזיר אותי לשאלה למי הוא אומר את זה?

למעלה