טום הכוסון הזה

SaberTooth

New member
אפשר לשרשר את ההודעה...../images/Emo35.gif

אפשר לשרשר את ההודעה לשרשור למטה ("טום הכוסון")
וחוץ מזה, חשבתי שכבר חרשנו את הנושא הזה ושכבר הבנו שטום כוסון וחתיך...

casperit

New member
אמממ

מה פקונדו אראנה קשור לכאן? אה אה שיין ווסט יעל

casperit

New member
ואני אוהבת

את לקס לות´ר (כאילו גם את מייקל אבל פחות) ושיין ווסט ואני חושבת שרייאן פיליפה חתיך וגם יהודה לוי... יעל

resputin

New member
יאללה יאללה סייברטות´..

.. גם כן חרמן קטן- תראו מי מדבר. מה אתה רוצה? כמו שאתה מיילל על לאנה ועל מיליון כוסיות אחרות <אני עדיין אומר שהטעם שלך מסריח, אנג´לינה ג´ולי כ"כ הרבה יותר שווה מבריטני ספירס (
X5) >. הן מייללות על טום -ולמה זה? כי ככה<!>, כי הוא נראה טוב <אני אישית, מבין השניים מעדיף את מייקל רוזנבאום, הוא נראה הרבה יתר טוב. טום הוא מעיין ילד מהפרסומות חלב האמריקאיות..
=
...> זה הכל בהורמונים..!! אז סיכמנו, שלא משנה מתי עד אחרית הימים, בנות ייללו על גברים שווים שהן לא יכולות להשיג, כמו שגברים ייללו על נשים שוות שהם לא יכולים להשיג -וכמובן, יש יוצאים מן הכלל, יש כאלה שגם וגם <...> והרשימה נמשכת... <בוא´נה יש סיווג רב ליוצאי דופן..!>

blinkme

New member
טום הכוסון הזה../images/Emo23.gif

תגידו את האמת אתם לא חושבים שהוא פשוט מדהים כאילו אז מה אם השיער שלו מבולגן הוא פשוט מהמם מי איתי?

לאנה

New member
חחחחחחח........

יש לי רק שאלה - מי יעדיף את בריטני ספירס על פני......., על פני......., טוב, על פני כל אחת?!

SaberTooth

New member
אני לא מילל על אף אחת../images/Emo70.gif

מה אתה נדחף לכל מקום רביב
אני לא מילל על אף אחת
והן סתם פותחות שרשורים זהים שכל התמונות בהם הן אותן תמונות שהתפרסמו בשרשור הקודם, כל השרשור מלא מכתבי אהבה לטום והמילים "כוסון", "חתיך" ו"מדהים" צצות הרבה יותר מידי פעמים
אז דיי עם זה
שילכו לכתוב בשרשור הקודם

resputin

New member
תגיד לי..

.. אתה חושב שאתה מפחיד מישהו כשאתהכותב את השם שלי? במיוחד אותי..? אז אתה די טועה. אם הן רוצות לפתוח אינספור שרשורים, זהים או לא זהים, זה החלטה שלהן, לא שלך, ועש שלא תהיה לך את האפשרות לעצור את "תהליך הרשע" הזה, תשב בשקט- כי הן נהנות.

למעלה