טום ג'ונס על אלביס

Jen74

New member
ראיון עם רינגו סטאר

מדבר על כך שאלביס היה הצעיר הראשון שהוא הכיר שעושה רוקנרול ושהוא יכול היה להזדהות איתו בגלל הקירבה הגילאית.

Jen74

New member
תוכנית "לייט שואו" עם דייוויד לטרמן מארח

סטיב מרטין נשאל על פגישה שלו עם אלביס.
מרטין מספר שבשנת 1972 כשעדיין לא היה מפורסם ועבד אצל אן מרגרט הוא פגש את אלביס.

Jen74

New member
דני, תן קצת רקע לסרטונים שהבאת

בסרטון הזה רואים את טום ג'ונס בתוכנית אירוח והמנחה שואל אותו על אלביס.

טום מספר שאחרי הופעות בוגאס הם היו שרים ביחד בסוויטה שלו שירי גוספל.
טום ממשיך לדבר ולספר על הקשר שלו עם אלביס.

daniel4949

New member
בגדול טום ואלביס היו מיודדים מ -

1965-עד ל 1975/6 לאחר מכן אלביס הרבה יותר הסתגר מהעולם החיצון והיה קשה יותר להגיע איליו .
טום היה מספר שפעם חח אלביס בא איליו בזמן שהתקלח בדוש ואמר לו משהו בסגנון מה הוא חושב על שיר מסוים ,והתחיל לשיר לו ,,טום היה מספר שלא ממש הבין באותן נסיבות מה שאלביס מלמל ,,

daniel4949

New member
בראיון זה טום מספר שאלביס היה נהדר ....

טום מספר הופעתי בסיזאר פאלאס ,ואלביס היגיע לראות את הופעתי ,והיה לו שיר שהוא רצה שאני ישיר ,ואמרתי לאלביס חכה אני הולך למקלחת .חחח והוא לא יכל לחכות ,זו הייתה מקלחת גדולה ,ואני שומע את אלביס שר ,אמרתי לעצמי בטח אני משתגע .אני רחצתי את פניי וכשפקחתי את עייני אני רואה את אלביס נשען מעל המקלחת ושר לי את השיר .אמרתי לאלביס חכה רגע תן לי לסיים ,וכשאני מסיים את המקלחת אלביס היה בשרותים ,,והוא לא יכל להרים את מכנסיו אז הוא קרא ל-רד ווסט שומר ראשו ,והוא קורא רד רד ,ורד חושב שקרה משהו והוא מתפרץ ,ואז אלביס אומר לו ,המיכנסיים שלי גבר ,הייתה לו חליפת העור ופשוט לא יכל להרים את מכנסיו .רד היה על ברכיו מנסה להרים את מכנסיו של אלביס (וואו בטח מחזה מטורף) בנוסף לכל הוא השאיר אקדח -קולט 45 מאחורי השרותים .ואני לקחתי זאת וניגשתי לאלביס ואמרתי לו תשמע גבר שכחת את זה ,ואלביס אמר תודה רבה בצורה אלביסית מיד בחטף ומיד הסתיר זאת .הוא אפילו לא מצמץ .

זה חלק מהראיון

daniel4949

New member
טום מספר על הדברים המשותפים עם אלביס

מספר שכשהם נפגשו אלביס שר את אחד השירים שלו ,,,זו בפעם הראשונה שניפגשו והוא סיפר לי שהוא קנה את התקליטים שעשיתי עד אותו זמן ,ואלביס גם השפיע עליי .
פריסיליה מספרת שאלביס מאוד אהב את קולו של טום ,ואת הטווח הקולי הגדול שטום יכל לקחת את קולו ,ושאלביס היה עדיין בהלם שטום הוא לא זמר שחור .הוא לא האמין שהוא זמר לבן שיכול לתת כזו עוצמה ויכולת עם קולו .אולי אלביס התחבר למה שקורה עם טום כמו כשהוא היה יותר צעיר והנשים /בחורות היו משתגעות ונטרפות .ואלביס אהב איך שטום משגע ומתמרן את הקהל ולא לוקח זאת ברצינות כמו שהוא לא לקח זאת ברצינות ,ואלביס אהב שיכולתה לגשת לדבר עם טום ,עם בנאדם בגובה העיניים -לדבר איתו כבנאדם חברמן רגיל עם הרגליים על הקרקע ולא מישהו שסובל מאגו טריפ .

למעלה