טולטקים

טולטקים

האם משהו יודע כיצד אוכל למצוא ידע נוסף אודותם (מלבד מה שכתוב ב"דרך האהבה וב"ארבע ההסכמות")? האם אתם מכירים ספרים נוספים שכתב דון מיגל מלבד ארבע ההסכמות ודרך האהבה?

המממ

דון מיגל רואיס כתב גם את "ארבע ההסכמות - הספר המלווה". הוא כתב עוד ספרים שלא תורגמו עדיין לעברית. ניתן להשיג אותם ב-amazon. לגבי ידע נוסף על טולטקים, אז אפשר לקבל ידע נוסף מספרי קרלוס קסטנדה אם מגדירים את המידע שם כידע טולטקי. תלוי בהגדרות.

מה זה?

ארבע ההסכמות הספר המלווה?!? זה ספר נוסף? יש אותו מתורגם לעיברית? ומה זה הדרך לאהבה?

דון מיגל רואיס כתב כמה וכמה ספרים

ושלושה מהם תוגרמו לעברית ושלושתם מצויינים: ארבע ההסכמות ארבע ההסכמות - הספר המלווה דרך האהבה

אני מציעה שתעלעל בשני הספרים

בחנויות הספרים, או שתקרא את מה שכתוב על הספרים באתר booknet. לדעתי כדאי שתעלעל בספרים, או שפשוט תקנה אותם. אלו ספרים טובים מאד שיקדמו אותך. לכתוב עליהם תקציר, זה יקח זמן

התהוות

New member
חוץ מקרלוס קסטנדה (שמיכל הזכירה)

יש גם את פאולו קואלו שכתב ב"נהר הפיאדרה..." לא זוכרת את השם בדיוק. אני לא בטוחה במאה אחוז, זה ספר שקראתי לפני כמה שנים, אבל אני זוכרת שכשנתקלתי במונח "טולטקים" אח"כ בחיי, נזכרתי בפאולו קואלו. אז באחד הספרים של פאולו זה בטוח, ונראה לי שזה "נהר הפיאדרה....".

ידע תקבל רק על ידי הליכה על השביל..

מידע תוכל לקבל מהרבה אנשים שכתבו בנושא. מארס קסטנדה מיגל רואיז טהישה סנצ'ס פלורינדה ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר כרגע.

למעלה