טויוטה קורולה

drass

Member
אני מתעניין בקורולה 2019 . האם בגל הדגמים יש מערכת שיוט אדפטיבית?

אני מתעניין בקורולה 2019 . האם בגל הדגמים יש מערכת שיוט אדפטיבית?
מה אומר המפרט? תסתכל בכתבות מבחן מהתקופה ההיא או בכתבות ההשקה של הדגם. יש גם אתרים שמציגים מפרט של מכוניות משנים קודמות, כמו האתר של אוטו

drass

Member
שאלה נוספת. אני מתעניין בקורולה היברידית 2019 מאיוויס. הרכב בעל אחריות טויוטה עד מאי 2022. האם כדאי לבצע בדיקת רכב במכון לפני הקנייה?

שאלה נוספת. אני מתעניין בקורולה היברידית 2019 מאיוויס. הרכב בעל אחריות טויוטה עד מאי 2022. האם כדאי לבצע בדיקת רכב במכון לפני הקנייה?
אם אוויס מתחייבים שלא היו תאונות, אז אין טעם לדעתי לבזבז כסף על בדיקה. תקלות שיהיו - יכוסו באחריות (וודא שאתה מקבל ספר טיפולים, שלא הזניחו את הרכב ולכן האחריות בטלה). אם יתגלה שהיתה תאונה ואוויס לא יידעו אותך על זה - תוכל לתבוע אותם.
ובמילא הבדיקות הללו לא באמת מגלות משהו משמעותי.

חן 1111

Active member
דווקא הייתי עושה בדיקה. לא כל כך בגלל תאונות, אלא דווקא כדי לגלות כל מיני בעיות קטנות, ואז אוויס יתקנו לך הכל לפני המסירה.
אני קניתי פעם רכב מאוויס, בבדיקה גילו בעיה במזגן, איזון גלגלים, פגם קטן בריפוד, ועוד משהו, לא זוכר. אז הם תיקנו את זה מיד.
בנוסף, תוודא שיש לך גם אחריות של אוויס. בדרך כלל הם נותנים חצי שנה או שנה על המנוע, וחודש, או חודשיים, על כל הרכב. זה חשוב כי לא כל דבר מכוסה באחריות של טויוטה.

הסוללה ההיברידית לא מכוסה. אני נוטה לבדיקה
מי אמר לך שהסוללה לא מכוסה באחריות? ההפך - הסוללה מקבלת אחריות לזמן ארוך יותר.
בעיות בריפודים, מזגן לא עובד (ושפריצרים של המגבים, מאותתים, מראות חשמליות וכו') אפשר לגלות לבד בקלות. זה דווקא משהו שבדרך כלל בבדיקה לא בודקים בכלל.

מי זה הם? יש לרכב מחיר מחירון כמשומש. הוא לוקח בחשבון גם את האחריות שנותרה לרכב.

למעלה