טויוטה. האם יש טעם להשקיע בצלחות בלם מקוריות?

danieli90

Member
שלום

טויוטה אוריס

צריך להחליף צלחות ורפידות קדמי

האופציות זה לקנות בחנויות חלפים , למשל זוג צלחות ברמבו עולה 440 (ייתכן שבצלחוץ כל הדגמים "האירופאיים" מיוצרים בפועל בסין)

לעומת צלחות מקוריות של טויוטה שעולות 720 ש"ח.

האם יש הצדקה וטעם בלהשקיע בצלחות מקוריות של טויוטה מבחינת אורך הזמן?

אם זה משמעותי, ייתכן ובשקלול סופי זה יותר חסכוני, גם מהבחינה שאתה חוסך תשלום על עבודה למוסך על החלפת צלחות שאתה חוסך לעומת צלחות אחרות שנשחקות מהר יותר.

תודה

em28

Well-known member
טויוטה, כמו כל שאר יצרני הרכבים, לא מייצרת צלחות בלם (או רפידות או פנסים או חלונות וכו'), היא קונה אותם מיצרןסינישקרכלשהו.
ברמבו היא יצרנית איטלקית מוכרת של חלפים לרכב/אופנועים שכנראה גם היא מייצרת בסין.

מהנסיון שלי עם סיוויק הברמבו היו שקטות יותר מעאלק מקוריות של הונדה, אורך החיים היה דומה.

danieli90

Member
טויוטה, כמו כל שאר יצרני הרכבים, לא מייצרת צלחות בלם (או רפידות או פנסים או חלונות וכו'), היא קונה אותם מיצרןסינישקרכלשהו.
ברמבו היא יצרנית איטלקית מוכרת של חלפים לרכב/אופנועים שכנראה גם היא מייצרת בסין.

מהנסיון שלי עם סיוויק הברמבו היו שקטות יותר מעאלק מקוריות של הונדה, אורך החיים היה דומה.

היי

אם צריך לבחור בין צלחות של Brembo או של Bosch, יש עדיפות למי מהם?

כנ"ל לגבי רפידות בלם קדמי, האם עדיף Bosch או Brembo?

תודה

חן 1111

Active member
היי

אם צריך לבחור בין צלחות של Brembo או של Bosch, יש עדיפות למי מהם?

כנ"ל לגבי רפידות בלם קדמי, האם עדיף Bosch או Brembo?

תודה
אם המחיר דומה, הייתי מעדיף ברמבו. זה יצרן איכותי של חלקי בלמים. אני מניח שגם בוש טוב. זו חברה מכובדת והם לא ישימו את השם שלהם על משהו גרוע.

danieli90

Member
התקשרתי לברר לגבי זה, אמרו לי שהבוש קצת יותר טוב מהברמבו, וגם מבחינת המחיר הוא קצת יותר יקר.
יכול להיות שספציפית בזה בוש ברמה טובה יותר מברמבו או שזה עניין של תמחור של היבואן וכדו'.

יש גם אפשרות ל-TRW - גירלינג, אבל זה תוספת של עוד 300 ש"ח בערך לעומת הסט של בוש, זה מצדיק את זה?

למעלה