טויוטה אילקס

• פותח הנושא nagr
  • פורסם בתאריך

nagr

New member
טויוטה אילקס

רצתי לדעת אם טויטה אילקס 4X4 מודל 97 נחשב רכב שטח טוב בלי שם תוספות

-רוני-

New member
לגבי המודל

וספציפי לשנת 97 איסוזו היתה המובילה בשנתון הזה עד לשנת 98 אחר כך באה מיציבושי מגנום עד לשנת 2000 ומאז הטיוטה הם שינו את המרכב הוסיפו נעילות ואף שינו את הצריות שהיו מקור להרבה בעיות

hagail

New member
היילקס בין 93-97 נחשב לטוב ביותר

לשטח !!!!! 2 סרנים חיים !!!!! נעילה אחורית (אפשרות לקידמית). הגבוה בין כל המכוניות שנימכרו אז וגם היום בארץ במצבו המקורי (פרט להאמר שנמכר ב 92 והטוראג היום) מהלכי מתלה מקוריים קדמיים שאיפונים מגנומים או כל SUV אחר (פרט ללנדרובר) יכולים רק לחלום כולל לאחר שיפור !!!!! נחשב לרכב האמין ביותר כמעט ! אפשרויות שיפורים אין סופיים גם פה כל האיפוניים \ מגנומים \ מזדה יכולים רק לחלום. יחסי העברה נמוכים ביותר !!!! ההיילקס לא זקוק למיגונים כלל !! החיסרונות היחידים של ההיילקס הם הנוחות ,שניתנת לשיפור משמעותי. והמנוע העצלן מאוד !! שגם אותו ניתן להחליף במנוע טורבו ולהוסיף אינטרקולר ואז גם בכביש הוא יעקוף בקלות כל מגנום או איפון !!! (בזכות יחסי העברה נמוחים מאוד בסרנים !!! 4.56 ) . בקיצור קנה היילקס 97 שים צמיגי "31 שטח מלא וסע לשלום (אתה תיתן בראש כמעט לכול רכב סטנדרטי ).

hagail

New member
רוני ,תזכיר לי איזה בעיות יש בצריות

מה השטויות האלה ? הבן שואל אם היילקס 97 טוב בשטח ואתה אומר שאיסוזו היו מובילים !!! במה הם היו מובילים בדיוק ????? אולי במכירות או בכ"ס ! אבל בשום בנים ואופן לא בשטח. הציריות הקידמיות של טויוטה 97 יותר חזקות מהאחוריות באיפון !! על מה אתה מדבר !!! אם כל הכבוד לדעתי אתה מטעה את קוראי הפורום בתגובתך זו ! בידידות . חגי. נ.ב. מצורפת תמונה להמחשת הגובה.

שרון 50

New member
יש לי מגנום 4X4

מעוניין להכיר חברה שמטיילים ולהצטרף. יש כאלו??

-רוני-

New member
אם הצריות אצלך מחוברות או החיבור

הצורת כדור אז הם נסדקות אבל כמובן הכל פונקציה של נסיעה בשטח צלי נסיעה בשטח זה עניין יום יומי, והפרטים שנמסרו לגבי הרכבים ופלח השליטה בשוק הם ממוטו 4X4 שהם מאד אמינים

hagail

New member
לגבי השוק אתה כמובן צודק !

אבל מה לעשות הבחור לא דיבר על השוק אלא על יכולת השטח !!!! ובשטח מה לעשות ההיילקס הוא הטנדר החזק העביר והאמין ביותר שיש היום בארץ ! בנוסף אין הרבה רכבי שטח (לא טנדרים) SUV שמשתווים להיילקס (93-97) . לגבי הציריות אני לא מבין למה אתה מתכוןן אבל לי יש סרן חי מלפנים (ממש כמו מאחור) ולמיטב ידיעתי אין איתו כל בעייה . נ.ב. בתמונה שצרפת רואים היילקס 98 ומעלה ,יש הבדל משמעותי בין הרכבים לא רק במבנה הסרן הקידמי (שבדגם בתמונה הוא IFS) אלא גם ביחסי העברה ,קפיצי סליל במקום עלים ומנוע טורבו. ולבחור שרכש היילקס תתחדש ותהנה ממנו.

hagail

New member
ממבט קרוב אכן בתמונה היילקס 97-93

בצבע כחול (נדיר)

yamgal2

New member
רוני מאיפה התמונה?

רוני מאיפה התמונה זה חבר שלי שאיתו קניתי את הסופה שמו אהרון והוא גר לידי ודרך אגב הטיוטה הרוסה לגמרה והוא מכר אותה בהפסד ועשתה לו הרבה צרות בשטח אבל נהג גדול רותם

-רוני-

New member
היי רותם

אני יודע לגבי הצרות עם הצריות וגם איבודי הגלגלים תוך כדי נסיעה היתי עד לכך,

yoarm

New member
טויוטה היילקס

תודה רבה על העידוד אני קניתי טויוטה היילקס שנת 97 ונראה לי שאני יהנה ממנו על פי מה שאומר hagail

hagail

New member
סרן חי קידמי .(ולא IFS).

אחד הדברים הכי יפים לדעתי כשמביטים על רכב שטח . עבודת מיתלים קידמית (למי שיש) ומהלך מתלה (קדמי כמובן).

במבי15

New member
ההיילקס האדומה מודל 97!!!

זה לא אוטו זה מיפלצת!!! מנוע 2800 טורבו דיזל!!! והמוווווווווןןןןןן שיפורים רצו עליה 15,000 אלף מעל המחירון!!! הכול היה על האוטו חוץ מכננת...!!! עופר..

למעלה