טויה ויוקי

Leemon

New member
א. ומה רע בזה?

ב. זה די ברור, מתחילת הסידרה... וחוצמזה, במקור (ביפנית) זה לא "ידידי נפש" אלא "מספר 1", הרבה יותר מפורש. בעברית צנזרו את זה. משום-מה בצינזור ניסו להכניס מסרים "סטרייטיים" למרות שכל-כך ברור שזה לא. (אבל יש לנו מזל גדול שלא קיבלנו את הגירסה האמריקקית) ג. נראה לי שצריך להכניס את השאלה הזאת לשאלות הנפוצות של הפורום.

OFIRB9

New member
אלוהים!

שאלתי את עצמי מתי מישהו יכנס לכאן ויגיד "וואו! שמתי לב שטויה ויוקי מאוהבים!" חה!

Yuske

New member
הם זוג!!! הם ביחד!!!! הם מאוהבים

וכו!!!!!! תמיד חשדתי בזה!!! מואהאהאהאה (אני אחרי בגרות בכלכלה אז סלחו לי)!!! תמיד ידעתי שהם ביחד!!! הם מאוהבים!!!! זו הסיבה למה סאקורה רצתה ליהיות תמיד עם יוקיטו!! כדיי לראות אותם ביחד!!! מואהאהאהאה *זורק דברים מוזרים לכל עבר* אוקי נרגעי.... ואני מזכיר, אני אחרי בגרות בכלכלה ומצב נפשי לא קל במיוחד....אז אל תתייחסו בבקשה! *מטיח את דוג'רס בקיר 5 ק"ג*

rocket

New member
בגרות בכלכלה ? אוייי ... הנה מישהו

שיבין את הסבל שלי מהמקצוע הזה .....

Yuske

New member
את לומדת כלכלה??

*מחזיק בידיים של רוקט כמו שקירו החזיק בידיים של טומויו בפרקים הראשונים עם התלבושות של סאקורה* זה כזה סבל>< ואני עדיין לא יודע מה זה "מדיניות מוניטרית" (חוץ מזה שזה מדיניות כספית)

rocket

New member
חחח מדיניות מוניטרית >_<

סבל זאת לא מילה. לי יש מבחן על זה בעוד שבועיים. ואני רק יודעת פחות או יותר מה זה אבל אין לי מושג מה עושים עם זה. ^^;;

OFIRB9

New member
ההה...ואני סיימתי ללמוד היום

*מוצאת את עצמי בארימת פחיות אורניום*

Yuske

New member
יוווו בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם את צריכה עזרה לא תהיה לי בעיה לעיין במחברת\קלסר לעזור לך רק תגידי!

Houndour

New member
שניה אחת! ../images/Emo79.gif

*עושה מבדקון ידע-כללי זריז* מדיניות מוּניטרית (איזו מלה חמודה) זה לא החלפת מטבע? ^^;

Yuske

New member
כן אני זוכר משהו שקשור לכסף...

וזו לא מילה חמודה! מזכיר לי שהמורה שלי אמרה שעקומת לורנץ (או קיינס) היא עקומה חמודה...

rocket

New member
עקומת לורנס ^^

קיינס סך הכל המציא מלא תאוריות אבל עדיין אין איזו עקומה על שמו >_< שונאת אותו >_<

amitasafzabida

New member
נצל"ש

נראה לי שראיתי עכשיו את הקליפ השלישי - איזה יפה!!! איך סאקורה רצה שהשמלה שלה נראית כמו צלחת. חחח. ואיך מראים את כל דמויות עונה 3.. וכשסאקו עפה היא באמת נראית כמו עפיפונית
.

ShuNka

New member
כיף לך ..

משום מה המחשב החליט לעשות חרם על תוכנה מסוימת
ואני לא יכולה להוריד את זה!

למעלה