טויה ויוקי

חומי1

New member
טויה ויוקי

זה רק אני או שמתחיל להתפתח ביניהם משהו מעבר לידידות אפלטונית ו...סטרייטית. אני כבר חושד הרבה פרקים שמתחת לפני השטח בין השניים המפלצת ה-חד מינית שוצפת ובועטת. כל המחוות הגופניות האלה וה"ידידי נפש" הופך להיות מוגזם..עוד שניה הם קופצים אחד על השני. בקצרה יותר מדי מבטים בעלי משמעות יותר מדי מגע יותר מדי רגישות..הם אמורים להיות בנים , לא ? טויה , יוקי , הרבה יותר קל לנשום מחוץ לארון.

limilu

New member
הרמזים האלה

אם לא שמת לב, מפוזרים בכל רחבי הפורום. וכן, אני די בטוחה שהם זוג.

ShuNka

New member
../images/Emo6.gif

"טויה , יוקי , הרבה יותר קל לנשום מחוץ לארון." חחחח ביפנית הם באמת זוג.. והם לא סתם "ידידי נפש", פשוט ערוץ לילדים זה ערוץ לילדים אז הם מצנזרים מה שבאמת הולך שם

S.Riddle

New member
ואני אסביר *שוב*! ../images/Emo3.gif

הם לא זוג, הם מאוהבים זה בזה, אך אינם ביחד. נא לעדכן את הידע שלנו

Ophel McNeil

New member
למה הם לא זוג? X:

כלומר, למה את חושבת שהם כן מאוהבים אבל לא זוג?

S.Riddle

New member
הם לא זוג באופן רשמי כי...

טויה לא ידע שיוקי מאוהב בו עד הפרק שבו הוא נתן ליואה את הכוחות שלו, והוידוי של יוקי בא בכלל אחרי זה, ממש בסוף המאנגה, לכן אין שום אינדיקציה שהם ביחד. זאת אפשרות, אבל אני בספק, כי שניהם ידעו שיוקי מאוהב בטויה אבל אין שום מידע על אם טויה אמר ליוקי שהוא גם אוהב אותו או לא. חוצמיזה, זה נראה לי טיפה חסר טאקט ופוגע כלפי סאקורה, לכן אני בספק אם טויה היה עושה את הצעד הזה ומגלה ליוקי את רגשותיו, בגלל שהוא ידע שזה יפגע בסאקורה.

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif למאנגה

יואה אמר לטויה שעד אז יוקי לא הבין את רגשותיו האמיתיים כלפי טויה, ושטויה הוא האדם המיוחד שלו. ואז בסוף המאנגה...
אריאול אמר ליואה שאחד משני הדברים שהוא לא צפה הוא הלב של הצורה השאולה שלו, שבמקום לבחור בסאקורה בחר באחיה של סאקורה כאהבתו.

shui chan

New member
באמת?

מגניב.. עוד לא הספקתי להגיע לשם!! איזה יפה *בוכה מרוב התרגשות*

Ophel McNeil

New member
לא ידעו שיוקיטו מאוהב בטויה?...

טויה עיוור?... X: רגע, אז אוקי, אנחנו ידועים שיוקיטו מאוהב בטויה. אבל מתי ציינו שטויה מאוהב ביוקיטו?

S.Riddle

New member
הממ... כשאני חושבת על זה...../images/Emo58.gif

בעצם אני לא זוכרת שזה אי פעם נאמר באופן מפורש... פעם אחת הייתה כשגברת מיזוקי, לפני שעזבה את טומודה בפעם הראשונה, אמרה לטויה שכשהם יפגשו בשנית אז שניהם כבר יהיו מאוהבים באנשים אחרים. אח"כ היה קטע במאנגה שטויה, סאקורה ויוקי הלכו לאיזה בית קפה, ובזמן שטויה התעמת עם שאורן או משהו כזה, גברת מיזוקי דיברה עם יוקי (זה היה לפני השיפוט האחרון), ואמרה לו "לשמור טוב על טויה".
אני חושבת שזאת הייתה הפעם היחידה במאנגה שיוקי הסמיק. טי-הי ^^ בפעם השניה... נדמה לי שאריאול אמר משהו לגבי זה? אני כבר לא זוכרת... צריך להתעמק בזה באמת... מצחיק, לפני שראיתי את כל הסדרה והכרתי את טויה ויוקי, הייתי בטוחה שהצהרת האהבה תבוא דווקא מטויה... כמה טעיתי, יוקיטו כל כך הדומיננטי במערכת היחסים הזאת. גו צ'יבי!!

Ophel McNeil

New member
למה יוקיטו דומיננטי יותר?...

דווקא טויה הוא יותר עם האישיות האקטית. יוקיטו תמיד נראה לי מסוג זה שיושב בצד ומסמיק. בכל מקרה, לפחות באנימה, טויה אומר שהוא לא אוהב את סיוארן, כי סיוארן ניסה לגנוב לו משהו יקר מאוד (יוקיטו) מתחת לאף. די חשבתי מהמשפט שברור שיוקיטו וטויה הם זוג....

star_female

New member
הוא דיבר על סאקורה...

למרות שאפשר להבין את זה בכמה צורות, אבל שאורן לא ניסה לגנוב את יוקיטו, וגם אם כן, טויה היה צריך להפסיק לשנוא אותו אחרי שהפסיקו להיות לו רגשות ליוקי. לדעתי, טויה הוא אמנם זה עם האישיות האקטיבית (המערכת יחסים שלהם תהיה טויה/יוקיטו ולא יוקיטו/טויה x.x), אבל אני חושבת שיוקי הוא זה שיתוודה ראשון, גם כי טויה לא יתוודה (לפחות בהתחלה) בגלל סאקורה וגם כי יוקי כבר אמר לסאקורה שהוא אוהב את טויה אז הוא יודע שסאקורה לא תיפגע מזה יותר מאשר שהיא כבר נפגעה. יוקי גם התוודה כבר כלפי מישהו על הרגשות שלו וטויה עוד לא (לפחות לא בצורה אקטיבית, עד כמה שאנחנו יודעים) אז אני חושבת שליוקי יהיה יותר קל... וגם יש את הקטע ששמעתי עליו עם הדרמה סי די... צריך להשיג איזה תרגום של זה או משהו. :X

Ophel McNeil

New member
לא נראה לי שטויה דיבר על סאקורה.

הרי הוא לא אהב את סיוארן הרבה הרבה הרבה לפני שסיוארן בכלל התחיל לחבב את סאקורה... ובאמת מישהו צריך להשיג לי את כל הפיצ'פקס (או איך שלא כותבים את זה) שמסביב לסדרה. זה לא כיף ככה.

Houndour

New member
הוא כן.. זה בא להראות לנו ../images/Emo79.gif

שטויה ידע מההתחלה ששאורן יתאהב/מתאהב בסאקו..

Ophel McNeil

New member
זה לא הגיוני.

זה לא שסיוארן היה מאוהב בסאקורה מההתחלה, וסתם היה בהכחשה. הוא באמת לא היה מאוהב בה. איך הוא יכל לנסות לגנוב אותה מטויה, אם הוא לא רוצה אותה בכלל? שלא נדבר על זה שזאת אחותו הקטנה, כך שאין לטויה סיבה לשנוא את מי שמחבב אותה. דווקא היה יותר הגיוני אם הוא היה כועס על יוקיטו, כי סאקורה מחבבת את יוקיטו, וזה גם סוג של.. אה... גנבה (אם תסביך האחות של טויה אין לדעת).

למעלה