טויה ויוקי

ShuNka

New member
השיר כזה יפה!!

אני יודעת שאני מדברת עם עצמי אבל לא נורא ^_^ It's gonna be your world!

HadarusH4

New member
באמת שמתי לב

שמתרחשים ביניהם כול מיני מבטים וכול מיני דברים ובפרק של אתמול (או שלשום..לא ממש זוכרת) היה מן קטע כזה שזה היה ממש נראה שעוג רגע הם הולכים להתנשק...

Sakura K

New member
כנראה ש...

אני התמימה של הפורום, כי לוידעת למה אף פעם לא חשדתי שבסאקורה יהיה משהו כזה... אני משום מה, חשבתי שזוהי סדרה חמודה,שסתם הכל שמה יופי טופי... ולא חשדתי בכלום, לא על מה שצינזרו... וכו'... אבל, מאז שהתחלתי לגלוש בפורום סאקורה... אני כבר לא בטוחה מה צופנת הסדרה הזאת בכלל ?!?!?! אבל... אני עדיין שרועה בדיכאון עמוק *בוכה...* על זה ש.... סאקורה נגמר... אני לא משו אוהדת של DBZ... אז הצער עמוק יותר... חבל... חבל... אוףףף למה זה נגמר ?!?!? ואני עוד פיספסתי ת'סוף של פרק 69 בגלל שהלכתי לחזרות לטקס סיום... אוףףף למה ??? למה ??? כ"כ חבל...

star_female

New member
זה כי את לא מכירה את קלאמפ

הסדרה הזאת לא "צופנת" שום דבר. היא באמת מיודעת לילדים, לא מראים שם דברים מעל PG, פשוט יש שם מערכות יחסים פחות "רגילות" מאשר בסדרות אחרות (במיוחד כאלה שהן לא אנימה). הילדים היפנים הם לא כמו הילדים הישראלים, עליהם "סומכים" יותר שהם יוכלו "להתמודד" עם הומוסקסואליות, אהבה בתוך המשפחה (למרות שחלק מזה דווקא השאירו בגרסה הישראלית), פדופיליה וכו'.

Sakura K

New member
כנראה ש...

אני התמימה של הפורום, כי לוידעת למה אף פעם לא חשדתי שבסאקורה יהיה משהו כזה... אני משום מה, חשבתי שזוהי סדרה חמודה,שסתם הכל שמה יופי טופי... ולא חשדתי בכלום, לא על מה שצינזרו... וכו'... אבל, מאז שהתחלתי לגלוש בפורום סאקורה... אני כבר לא בטוחה מה צופנת הסדרה הזאת בכלל ?!?!?! אבל... אני עדיין שרועה בדיכאון עמוק *בוכה...* על זה ש.... סאקורה נגמר... אני לא משו אוהדת של DBZ... אז הצער עמוק יותר... חבל... חבל... אוףףף למה זה נגמר ?!?!? ואני עוד פיספסתי ת'סוף של פרק 69 בגלל שהלכתי לחזרות לטקס סיום... אוףףף למה ??? למה ??? כ"כ חבל...

למעלה