טויגי! קרא פה...

crovee

New member
שניה, אני רוצה להבין-

טוויגי כתב את זה? טוויגי הוא באר שבעי?

מורןLA

New member
אין לי מושג קרובי

אבל עניתי לו כאן. מעניין בן כמה טוויגי שלנו שהדברים האלו כל כך מפריעים לו, כאילו הלו כדור הארץ מה הביג דיל פה?

twigy

New member
התנצלות לחברה מורן !

אני בזאת את התנצלותי הכנה ומתנצל מעמקי נשמתי על כך ש.. אני מדבר נכון אני חושב שאני באמת צריך לרדת לכדור הארץ, לקבל חיים, ולדבר עם שגיאות כתיב, מעכשיו להגיד מסכנות במקום מסקנות (ראי הודעתך). אה ואגב את תביני אותי גם אני אעשה "הוהו הא הא" ויצביע על בקבוק השתיה. אבל זה עדיין לא אומר שאני אדבר נכון.

crovee

New member
twigy יקר

עם כל הכבוד אלייך- כדאי מאוד שתתחיל לשקול מילים. זה פורום של באר שבעים, כולנו מאותה העיר, גדלים וחיים באותו המקום. ואם למורן יש בעיה כזאת או אחרת? אם היא מיהרה ולא יצא לה נכון? ואם סתם בא לה? אני לא חושבת שיש לך זכות להגיד דברים כאלה. חוצמזה, שאת ההשמצות שלך לגביי באר שבע תשמור לעצמך- יש מספיק אנשים מחוצה לה שחושבים עלינו כך וכך. בתור באר שבעי אתה אמור לפעול כנגד דברים כאלה, ולא לחזק אותם. לתשומת ליבך. אה, ואגב... זה שאולי אתה ילד משכיל, מחונן ואף מאוד מאוד לשוני, לא אומר שכולם כמוך.

מורןLA

New member
מה זה משנה איך אני קוטבת

ואיך אני מעיתת? לפחות אטה מבינה מה אני מנסה לאגיד? תסע קצט אטה לחו"ל ל7 שנים וטנסה לדברת בעברית נכונה! גוד לאק.

yellow cheese

New member
טוויגי או תמיר... ../images/Emo66.gif

טעויות כתיב במיוחד בנט זה דבר נפוץ לגמריי.. אז אנשים טועים.. מה הBIG דיל
ואכן..כולנו מאותה העיר..כך ש...הכללת את עצמך בנושא הנ"ל

twigy

New member
אני אמרתי שאני שונה ?

גם אני באר שבעי לקח לי המון זמן להתגבר על זה תאמינו או לא אבל אני הייתי עמוק בחרא של הי´ לקח לי המון זמן לצאת מזה. אבל תראו אותי היום, אני נקי כמעט לגמרי. ובהזדמנות זו אני רוצה לשלוח מסר לכל הבאר שבעים, אם אני עשיתי את זה, גם אתם יכולים !

Superdror

New member
טויגי באר שבעי......ושמו תמיר

ותמיר..... בעניין החלפת ה-א ב-י, זה לא רק בבאר שבע, זה בכל הארץ , זו טעות ידועה ושכיחה... אבל בצדק, לפעמים זה נשמע הרבה יותר טוב עם י מאשר עם א :)

למעלה