טוטו גלגל"צ

shabi16

New member
יווו זה כבר לא טוב../images/Emo70.gif

20.קובי אוז-למה את דואגת 19.מוקי-אלוהים 18.מטרופולין-חזירים 17.מוש בן ארי-דרך 16.היונים ויהורם גאון-אולי על שפת הים 15.עמיר בניון-מה אברך 14.דודו טסה-זוזי 13.מוש בן ארי-יה

shabi16

New member
גרוע...לא נכנס../images/Emo70.gif

1.דודי לוי-דוד 2.דניאל סולומון-אהבה 3.יזהר אשדות-במרחק נגיעה מכאן 4.הילה הררי וכלא 6-זה היה ביתי 5.מיקה קרני-מגדלור 6.היהודים-אם כבר 7.אביתר בנאי-תחרות כלבים 8.סיוון-אין גבולות 9.אתניקס-אמריקה 10.שירי מיימון-עד שתבין אותי 11.מוקי-עוקף מלמעלה 12.ארקדי דוכין-מי אוהב אותך יותר ממני 13.מוש בן ארי-יה 14.דודו טסה-זוזי 15.עמיר בניון-מה אברך 16.היונים ויהורם גאון-אולי על שפת הים 17.מוש בן ארי-דרך 18.מטרופולין-חזירים 19.מוקי-אלוהים 20.קובי אוז-למה את דואגת תסתכלו על זה:מי לא נכנס
רק פה של הדג נחש
למה
רוצו להצביע

chen2408

New member
שירי מימון נכנסה ו'רק פה' לא??? ../images/Emo2.gif

בושה... השיר שלה ממש טיפשי... הצבעתי פעמיים :)

טיפקסית

New member
לכי תדעי אולי מצפה לנו הפתעה

בינתיים בעשרת האחרונים הם לא היו השלאה היא האם הם מדורגים איפשהו בתוך העשירייה הראשונה נחזיק אצבעות

גלגל"צ אשמים בזה!!!!.......

איך אנחנו מצפים ש"רק פה" יכנס אם בכלל לא משמיעים אותו ואפ'חד לא מכיר אותו?! חארות. רק פעם אחת שמעתי אותו בגלגל"צ וזה היה שהוא ניצח בסינגלס
!!

טיפקסית

New member
הדג לא במצעד

חבל! חבל! זה שיר כל כך חזק וחבל שבאמת בקושי משמיעים אותי לפחות נקווה שגיא ינצח בתחרות די ג'יי של הג'י ספוט אללה גיא תפרק אותם תראה להם מי אתה גבר

chen2408

New member
בסדר, זה שיר חדש...

לוקח כמה זמן עד שזה נתקע לאנשים בראש... שבוע הבא הם בפנים או שאני אנקוט בצעדים לא-קונבציונלים!

למעלה