s h i r a n 2 0
New member
טוטאליות
הי
אני מרגישה עכשיו שאם אמות זה לא יהיה כל כך נורא.. וכל כך נורא.. לא כל כך נורא - כי חוויתי את הרגש הכי מדהים ועוצמתי בעולם - כי נגעתי בנשמה הכי טהורה בעולם.. כי היינו אחד.. בגוף ובנפש.. וכל כך נורא - כי זו רק התחלה של משהו נפלא... אני יודעת שאומרים שצריכים למצוא את המודעות בתוך עצמנו.. אבל אני מרגישה שיש לי הזכות לנפץ תיאוריות! אני רוצה להיות תלויה - ריגשית , רוחנית, נפשית, חומרית.. אני רוצה להיות מטורפת - ללכת עד הסוף... אחרי אהבה טוטאלית.. וזה מה שעשיתי.. הלכתי עד הסוף..... פתחתי וחשפתי את עצמי בכל הרבדים! פתחתי את נפשי, המחשבות האפלות ביותר שלי, השדים שלי, הפחדים, הדברים הכי מביכים.. והגוף שלי... והגעתי עם זה עד מעבר לחוץ גבולות המדינה.. נתתי את הכל.. והלכתי בעניים עצומות... אמון טוטאלי... הכל או כלום... הגעתי לרמה הכי גבוהה שהגעתי אליה עד עכשיו כאדם .. אני מרגישה שחצי מימני נמצא בלב אחר.... ניקינו את הנשמות שלנו... שנינו... אני פשוט לא יודעת איך זה אפשרי להעביר כל כך הרבה רגש... אני לא יודעת... זו לא אהבה.. אהבה זו מילה נחותה לעומת מה שאנחנו מרגישים.. ושתבינו הייתי שבר כלי לפני 3 חודשים... לפני שמצאתי את הגוף השני שלי.. אני באמת חושבת שהחיים מלאים בהפתעות עכשיו.. ואי אפשר לדעת מה הגורל יזמן לך...
הי