טוז אז ככה בקצרה!

טוז אז ככה בקצרה!

תאמינו או לא זה נכון! פתחתי שרשור חדש כי אף אחד לא שם לב לזה! אז ככה: תמרה וקרין מגיעות לבית החולים,תמרה צריכה אשתלה של קליה שרק איזה היא תוכל לחיות ורק אבא שלה(אריה)יכול לתרום לה! הוא עובר את הניתוח כדי להוציא את הקליה ואז רני יושב לידו ואז פתאום שומעים טוווווווווווווווווו והוא מת! רני מקבל טלפון מאמא של תמרה והיא אומרת לה שכדי לספר לתמרה את המתרש,רני מספר לתמרה והיא שבורה! הרופא אומר לקרין שהיא עיבדה את התינוק ושהיא לא יכולה להביא יותר ילדים והיא שבור ואראל לידה! תמרה מבקשת שרני ישיר לה ת'שיר שהוא שר לה ביום של הפינוי,ואז קרין קוראת לרני והוא שר לא גם שיר! אחר כך השטור מגיע לקרין והיא מסתחירה את זהותו של הרוצח(היא יודעת מי זה ככה היא חושבת)ואז היא אומרת לרני שהיא כמעט בטוחה שיותם הוא הרוצח! טוב זה היה בקצרה עכשיו מי שרוצה יאמין לי ומי שלה לא צריך!נראה בפרק הראשון!

corl100

New member
נממ...

יש מצב שזה נכון ... אבל בכל מקרה נחכה לפרק הראשון ונראה =] =] אהה ועוד משו.. תלמדי לכתוב כי יש לך המון שגיאות כתיב =\ בהצלחה לכולם בלימודים
קורל.

הפהה הכל טוב?

אל תתייחסי אלינו ככה אנחנו לא חייבים לקרוא והתחשק לי לכתוב שאן לי כוח.. יש לך בעיה? חקבני קובייה

ג ב ש ו ש

New member
תסמני ב-../images/Emo58.gif../images/Emo88.gif

מה כ"כ קשה? אם יש כאלה שלא רוצים לדעת??

ג ב ש ו ש

New member
למה שלא נאמין../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

מאמי,אין פה קשר בין להאמין ובין לסמן ספויילר. כאשר מסמנים ספויילר בנושא ההודעה יודעים מראש שהתוכן של ההודעה מכיל נושאים שקשורים במקרה הזה לעתיד הסדרה הש"ש ולא כולם רוצים לדעת מה יהיה. אז להבא,לסמן ב-

Meytar 888

New member
למה לא לשים ספויילר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifתתחשבי קצת

!! למרות שאני אמרתי את מה שאני חושבת,לא נראה לי שזה נכון.

למעלה