טווח ארוך

הצופה.

New member
יש אנשים

שהמילה טרנספר היא כמו צבע אדום לשור מכיון שלא קראת אתרגם לך "אני מוכן לחזור אפילו לגבולות 48 כדי לפתור את הבעיה לטווח ארוך רק הפרדות מלאה ללא בעיות דמוגרפיות בעתיד תפתור את הבעיה לשם כך צריך להתבצע טרנספר יכול להיות שצריך לפנות את אשקלון או את אשדוד ואו לא יודע מה רק שלא ישארו מובלעות לא יתכן מצב שבו סוגרים אנשים בגדרות ואומרים להם לכו "אתם עם תחיו" אתה מדבר על עולם גלובלי שלא קיים מילה שלמדת לך תספר את זה לצ´צ´נים לכורדים לאתיופים לסינים להודים ותראה שהעולם הגלובאלי שלך הוא אצלך בבית בלבד שני שלישים מהעולם חיים תחת דיקטטורות וחלקן הגדול חי ברעב ובמחסור עלק עולם גלובאלי.. ואל תסביר לנו על השכלה כללית אולי אתה לא זוכר ההיסטוריה הרי התחילה מלבנון אצלך סברה ושתילה יצחק רבין וכה..אבל היה הרבה לפני העמלקים היבוסים העמונים....הרומאים היוונים ...הטורקים הגרמנים האנגלים..והערבים..ההסטוריה מדברת בעד עצמה "עלק 400 מחבלים" על מה אתה מדבר ועל מה אני ואני סולח לך על שאמרת לי שאני "פשישט" כי לא רק שאתה לא יודע מה זה אתה גם לא יודע לכתוב את זה אולי אתה רוצה שכולם ידברו אספרנטו ויהיה ראש ממשלה אחד בעולם וכלל האנשות יהיו אחים "רעיון שנפסל במגדל בבל" יכול היה להיות נחמד אבל העובדות מדברות בעד עצמן אולי זה "גלותי" לחשוב כמוני "פחדן כרוני מרעיון השמדת ישראל" אבל אני לא יודע על מה אתה נסמך אולי על ההיסטוריה של מאדים או נוגה שלך

נגה...

New member
תרגום

נגַהּ- שורש של הערכים: הַגָהה, מַגיהַ, מוּגהּ, נָגוהַ, נוגֵהַ, נוגַהּ נוגה- (ש"ע) : 1. זוהר,אור חזק,זיו. 2. שם כוכב הלכת השני הבהיר ביותר במערכת השמש בלועזית- ונוס venus - מיתולוגיה רומאית: אלת האהבה והיופי, מזוהה עם האלה היוונית אפרודיטה גברים ממאדים נשים מונוס- ספר פופוליסטי המנסה לתאר את הבדלי החשיבה הנשית מול זו הגברית. ............טווידל די טווידל דאם מי אני ומה שמי...............
נגה.

למעלה