טוהר המילה

deep ocean

New member
טוהר המילה ../images/Emo46.gif

זה כל כך מעצבן!!!!!! נכון, זאת סידרת טלוויזיה (לחיי האהבה), אבל זה ממש מעצבן אותי לראות את כלנית מתמרנת את כולם בעזרת השקרים, מיה מאמינה שגידי בגד בה רק כי כלנית אמרה, וכולם משתפים פעולה (ספיר, אבנר) ועוזרים לכלנית בהפצת השקרים ובניצול המצב של מאיה. הפרק של היום ממש עיצבן אותי!!! השימוש לרעה במילים על מנת לסכסך בין אנשים וזה שאנשים מאמינים לזה שרוצה לסכסך. אוף! ובנושא אחר שקשור אלי ולא לסידרת טלווזיה, אני מזכירה לעצמי שני דברים: -לשמור על טוהר המילה -שום דבר שקורה לא קשור אלי

deep ocean

New member
לא לקחת אישי

יש לי משהו לכתוב על זה, אבל בהמשך להודעתו של בן לגבי הכנות, גם אני לא יכולה להיות כנה עד הסוף, אז באמת מה זה שווה? יה-יה, אולי כדאי למחוק בכלל את 2 ההודעות האלו? אם את רוצה, תמחקי.

אני גם ממש מתעצבן מזה!

אז ישר התחלתי לחפש איפה גם אני נפלתי באותה מלכודת, כלומר, איפה אני כמו מאיה האמנתי לאנשים שאמרו דברים על אנשים אחרים. מצאתי כמה מקרים בחיי שבהם מישהו אמר לי משהו שמישהו אחר עשה - ואני התייחסתי אל זה כאל מציאות, כאילו ממש ראיתי במו עיני שהוא אכן נהג כך. כי זה השתלב לי עם הציפיות שלי או משהו כזה, או "התיישב לי נכון". אבל לעזאזל... זה רק משהו שמישהו אמר לי... יכול להיות שגרמתי כך עוול למספר אנשים במהלך חיי. סליחה.

deep ocean

New member
וגם אני נפלתי במלכודת הזאת

וזה ממש כואב לי לחשוב איזה עוול עשיתי לאנשים (שהאמנתי על מה שאמרו עליהם)

MsPiggy

New member
נו באמת זה גידי....

אפשר להבין אותה תודי שהוא נראה כזה חמוד בפרסומת של במבה....

deep ocean

New member
האמת, גידי לא ממש "עושה לי את זה"

אם כבר יונתן
בכל אופן, אפילו אם גידי הוא הכי מדהים שבעולם, זה לא מצדיק (בעיני) לכלוכים, שקרים, ומניפולטיביות.

MsPiggy

New member
לא מצדיק

אבל אפשר להבין, והוא עדיין חמוד בפרסומת של במבה (אין אין אין לו דופק...) האמת אני חושבת שעומר ברנע (אבנר) די חתיך... חוץ מהתסרוקת.... שיוריד את התסרוקת.... ואז נוכל להתחיל לדבר!

אני חייבת להתפרץ לשרשור

עומר ברנע לא הטעם שלי מבחינת פנים, אבל יש לו תחת שחבל על הזמן!!

MsPiggy

New member
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט רוצים להושיט יד למסך ול....

deep ocean

New member
זה ממש מעצבן

כל השקרים שאנשים שיקרו למאיה...אוף! בכלל, מגעיל אותי ההתנהגות של אבנר, כלנית ושל ספיר!! הקטע שאבנר שוכב עם מאיה היה ממש כואב!! טוב אני הולכת לראות את הפרק...

MsPiggy

New member
אחרי שראיתי את הפרק

אני יודעת שזה קשור יותר לפורום לחיי האהבה, אבל אני רוצה לשים את זה כאן
זה באמת מעצבן מה שקורה למאיה - כולם מנצלים אותה והיא לא יכולה לעשות שום דבר, הם פשוט מסובבים אותה על האצבע הקטנה, היא כמו בובה על חוטים! מוקפת בכל כך הרבה שקרים... ואוי - הסצינה הזאת בהתחלה של מאיה ואבנר כשהם שוכבים ביחד, נראה נורא מציאותי... במיוחד הקט הזה שהוא נוגע בחזה שלה... אחלה משחק, הכל בשביל שזה יראה מציאותי, אה
ואוי - מהפרק הקודם: היו שני קטעים שנורא הצחיקו אותי הראשון - איך כלנית וספיר באות לאבנר ורואים את שתיהן הולכות כזה בפוזה עם התיקים שלהן ביד השני - כלנית בוכה, נו די.... ככל שהיא בכתה יותר התחלתי לצחוק יותר ובקשר לזה שמאיה שכבה עם אבנר אמרתי לכם

מה אני אומר על דבר כזה????../images/Emo12.gif

חברים - אני הייתי קורבן לרכילות כזאת מרושעת!!! אנשים התרחקו ממני, בני זוג הביטו בי בחשדנות... אתם לא מתארים לעצמכם מה אני עברתי...החיים שלי הם טלנובלה שלמה!!! ובכל אופן- אני עוד מעט אלך להתעדכן בסידרה (אני מציצה בה רק בימי שישי)

וזה קשור למה שכתבתי לבן על חשיפה

מבחינתי , מנסיוני האישי, האמת שלי עדיפה על כל שקר ושמועה שאי פעם הופצו עליי (כן, כן, מקינאה - מבנות עקומות)....אני לא פוסלת חשיפת סיפור חיי במידה ואני אגיע למדיה, ולשני מכרים כבר שלחתי קטעים שכתבתי בפורומים. הרכילות הזו שמטרתה להשמיץ...לשון הרע....קשה להמלט ממנה. אני לא יכולה לסתום פיות של אנשים אחרים, בייחוד כשאני לא יודעת מה בדיוק נאמר עליי, ואני לא יכולה לגרום לאנשים אחרים לא להאמין לרכילות. היה לי קשה מאוד לסלוח לעצמי על כך שלא הלכתי לאותה בחורה שהתחילה את כל השמועות האלו עליי (היא גרמה לאחת החברות הכי טובות שלי להתרחק ממני טוטאלית) ועשיתי לה סקאנדל. היום היא לא היתה יוצאת מזה בשלום זה בטוח... סיפרתי למישהו מהאנשים המעורבים את האמת על חיי, ואיך אותה בחורה השתמשה בכך שהתביישתי בזה כקלף נגדי. היא פשוט התחזקה על חשבוני. זה הגיע למצב שיצאתי עם חבר של ידיד שלה...ופתאום היא הופיעה באיזור והלכה להסתובב עם חברים שלי ולרכל עליי....ואחרי זה הוא נפרד ממני!!! גם בן דוד שלה נדלק עליי קצת ואז בפתאומיות נורא התרחק....אבל כמו שאמרתי- אני מאמינה בקארמה ויבוא היום והוא כבר לא כ"כ רחוק שאני בהחלט אצחק לה בפרצוף.....

היי מתוקה לא צריך לבכות!

נכון שהייתי צעירה וטיפשה פעם, אבל היום אני כבר לא! ובאמת שהחיים הם גלגל...ויש מישהו למעלה....

למעלה