טוב

z dead

New member
טוב

נהיה פה משעמם וגם קצת מגעיל,והבנתי גם שאני מבריח את אוהדי מגדל מהפורום,ואני גם כבר בן 24 +,בגילי זה לא מכובד לשהות בפורומים וגם קצת טפשי ומיותר,בסוף אני אהיה כמו השמנמן חסר החיים שמנהל את פורום כדורסל כאן בתפוז. אז נראה לי שלא אבקר כאן יותר,סלאמת: יואב,בוב,שוש,עמית,משה,מניוק,בבונים,וכל מי ששכחתי.

טוב

אז הפורום הזה כבר בתהליך התרסקות :). איתן כתבת פה המון, עכשיו אתה רוצה לעזוב, בתקופה האחרונה היית היחיד כמעט שפתח דיונים ועכשיו זהו..? בהזדמנות זו אני אודה למשה על היוזמה הנהדרת של פתיחת הפורום והעבודה שהוא השקיע בו. גיליתי את הפורום הזה שהוא עוד היה צעיר, ב-04 שנרשמתי לתפוז. התחלתי לכתוב ונהנתי פה, הכרתי פה חבר'ה ודיברנו על הקבוצה, על שטויות והכל. זה התחיל מחיים (אדום סל צהוב רגל. זוכרים אותו? אין לי מושג מה קורה איתו עכשיו..), נמשך עם המון המון חבר'ה שנהנתי לכתוב איתם ולהתקשקש איתם, עדי, עוד עדי, הדר, שוש (!), שחף, לירון, נועם, אופיר, כלב מטורף, עמית שנעלמה לנו באופן פתאומי, ועוד רבים אחרים שמצטער עם שכחתי אותם עכשיו כי פשוט אני לא זוכר ברגע זה את כולם והחלאתי לציין את הבולטים מבחינתי שכבר לא נמצאים פה. אבל היו בפורום הזה המון המון חבר'ה שהיו אחלה ולא הזכרתי ברשימה הנ"ל. תדעו לכם שעשיתם פה אחלה פורום. ושוב, אני מדגיש את אלה שכבר לא כותבים פה. אה, וזה כולל גם אותך איתן. זה נראה כאילו זה מן נאום פרידה שלי אבל בתכלס אני עדיין אשאר לעקוב ולקרוא פה מדי פעם ושאמצא לנכון להגיב, אני אגיב. היית קורא בצ'ה הרבה זמן אבל תמיד העדפתי לכתוב פה, לאחר שנרשמתי לצ'ה התחלתי לכתוב שם ובדיוק בזמן הזה הפורום הזה התחיל להיות קצת שומם. בצ'ה יש המון אנשים והמון תגובות. כך שבתכלס אין מה להשוות. אבל עדיין אין סיבה לנטוש פה. כרגע הפורום רגוע, אם יקרה משהו מיוחד שיחזיר או יעמיס לפה אנשים חדשים, אני לא רואה סיבה שהוא לא יתסוס שוב.

adi das1

New member
חבל

פעם היה מעניין להיכנס לכאן. עכשיו כבר לא כל כך.... הרבה אנשים טובים נעלמו. איתן - אמנם לא תמיד הדעות שלך היו מקובלות (בלשון המעטה) אבל תמיד היה כיף לנהל איתך דיונים ענייניים, ולי אישית הרבה יותר נחמד להתדיין עם אנשים שיודעים להביע דעתם ללא כחל וסרק, בעיקר כשברוב הפעמים גם דאגת לגבות את הטיעונים שלך באסמכתאות ונתונים. מקווה שהפורום כאן לא יקרוס לגמרי.. c u

HapoelJerusalem

New member
כפרה

בשבילך אני מקווה ששכחת אותי ולא איזכרת אותי תחת הכינוי מניוק... ובנוגע לפורום אני חושב שהוא התחיל להדרדר מאז שמשה התגייס בגלל שכולם חשבו שזהו הלך הפורום והפסיקו לכתוב ואחרים ראו שאחרים מפסיקים אז הפסיקו גם (כמוני) בכל מקרה אני חושב שצריך לקבוע איזה מפגש צ'אט לזכר ימים עברו תנו רעינות אני תמיד זמין

שiש

New member
איתנון

אני סופרת עד 3, ואני רוצה לראות אותך מתייצב כאן בחזרה!

למעלה