טוב אז מה עושים ביום העצמאות? מישהו יודע על אירועים באזור הצפון?
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 10/4/07 #2 את הדברים הרגילים לדפוק עם פטיש יום עצמאות,להשפריץ לאנשים ספרי חוטים לעיניים, לראות את חידון התנ"ך,לעשות על האש,לראות זיקוקים. החרא הרגיל
את הדברים הרגילים לדפוק עם פטיש יום עצמאות,להשפריץ לאנשים ספרי חוטים לעיניים, לראות את חידון התנ"ך,לעשות על האש,לראות זיקוקים. החרא הרגיל
M my song New member 10/4/07 #4 חחח חח אבל זה משעמם דברים רגילים .. חוצמזה שכבר לא באמת קונים פטישים וספריים .. חידון אף פעם לא יצא לראות, לעשות על האש לא - אני צמחונית, וזיקוקים זה באמת הדבר שמקסים אותי.. אבל בא לי דווקא ללכת לאיזשהו מופע סטנדאפפ
חחח חח אבל זה משעמם דברים רגילים .. חוצמזה שכבר לא באמת קונים פטישים וספריים .. חידון אף פעם לא יצא לראות, לעשות על האש לא - אני צמחונית, וזיקוקים זה באמת הדבר שמקסים אותי.. אבל בא לי דווקא ללכת לאיזשהו מופע סטנדאפפ
ה הטRולית New member 10/4/07 #3 אנחנו החלטנו!!!! מרתון סטאנד אפ. איך אפשר שלא? איכותי ויעיל. כל החבר'ה. יהיה מצחיק... מתחילים במופע אמיתי, ואז בחסות האלכוהול הרבה הרבה סטאנד אפ!!!!
אנחנו החלטנו!!!! מרתון סטאנד אפ. איך אפשר שלא? איכותי ויעיל. כל החבר'ה. יהיה מצחיק... מתחילים במופע אמיתי, ואז בחסות האלכוהול הרבה הרבה סטאנד אפ!!!!